BVSC-Zugló

leany-serd

Ördög Éva Leány Serdülő Kupa- 1.forduló

2020.08.01. 09:30 óra-Eger

ZF- Eger- BVSC- Zugló 4- 11Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-4,1-1,0-2,1-4 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Fekete 5, Torkos Tímea 2, Batizi, Hnatyszyn 1, Lanc 1. Hegedűs A. Csere: Péntek, Kiss P. 2, Gurovits, Borsos, Bereczki, Finta

Mészáros VandaMészáros Vanda: Nagyon vártuk már, hogy újra játszhassunk hivatalos mérkőzést. Újdonságnak számít, hogy nyáron a hét hetes edzőtábor közben hétvégente meccsekre utazunk. Ráadásul a mi mérkőzésünk volt az első a mai napon, ami meg is látszott a lányokon, izgultak és kapkodtak a játék első felében. A félidőben megbeszéltük mikre kellene jobban odafigyelni, ezután kezdtek belejönni és örömmel, felszabadultabban játszani. A kevés kapott gólnak örülök, de a támadásaink még nem álltak úgy össze, ahogy azt szeretném majd látni a későbbiekben. Dolgozunk tovább, hajrá BVSC! 

 

Edzőtáborok 2020- Martfű

2020.07.19.- 07.24.- Martfű

serdülőMészáros Vanda: Idén Martfűn a felnőtt és mindhárom országos csapatunk azonos héten, szám szerint a másodikon táborozott. A gyermek- és serdülő csapat vízben együtt edzett, míg minden más edzést és programot külön végzett. Martfűn mindig jók a körülmények, nagyon szeretik a lányok, mondhatni már megszokták a környezetet. Ez idén sem alakult másképp, zökkenőmentesen haladtunk a munkával, remek lehetőség volt idén is itt táborozni. Jól éreztük magunkat és jó volt együtt lenni, főleg a sok "kihagyás" után. Úgy érzem sokat számított ez a hét a csapatoknak, az "újra" összekovácsolódás jegyében is. Valamint az elvégzett edzésmunkával elégedett vagyok, nagyon lelkesek a lányok, szépen dolgoznak és alig várják a szombati kupa meccseiket! Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 5.forduló

2020.03.08. 14:30 óra- Kőér utca

POLO SC- BVSC- Zugló 3- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-6,1-4,1-3,0-2 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Szamosvölgyi, Fekete 3, Torkos Tímea 1, Balaskó 2, Hnatyszyn 5, Kiss V. 2. Csere: Kiss P., Hegedűs D., Tóth V., Godinek, Kalmár, Batizi 1, Borsos 1.

Gruber LauraGruber Laura: Az első meccs alapján kiszámítható volt, hogy nem teljesen egyenlőek az erőviszonyok, ami általában azt eredményezi, hogy gyakorolni sem tudunk igazán olyan dolgokat, amik fontosak lennének a jövőre nézve. Az első két perces káosz után szép támadásokat láthattunk, magabiztos befejezésekkel, amelyek meghatározták a meccs további menetét. Már a 2.negyedtől folyamatosan tudtam cserélni, mindenki nagyon igyekezett is megállni a helyét és bár a szokatlan összeállításból adódóan akadtak befejezetlen támadásaink, hátul mindvégig stabilak maradtunk. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 15.forduló

2020.03.01. 10:00 óra- Szentes

YORDO Szentes- BVSC- Zugló 13- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-2,4-1,3-1,0-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Szamosvölgyi, Torkos Tímea 1, Balaskó 1, Hnatyszyn 4, Kiss P., Batizi Csere: Finta, Bereczki, Borsos, Fain, Hegedűs A., Kovács D.

Gruber LauraGruber Laura: Megfogyva bár, de törve nem... Habár különböző- első sorban betegségből adódó- problémák miatt 8 gyerekjátékossal kellett kiállnunk és hát amúgy sem mi voltunk az esélyesek Szentesen, ennek ellenére nem feltett kézzel mentünk pályára. Megpróbáltunk mindent, ez ma erre volt elég. Amit hiányoltam viszont, leginkább a meccs első felében, hogy nem voltunk elég tüzesek, nem mindenki arcán láttam a küzdeni akarást, akármennyire is esélytelenek voltunk, úgy gondolom, a végsőkig kellene próbálkoznunk, akkor is, ha végül a helyzeteinket nem tudjuk gólra váltani, vagy a védekezésben hibázunk. A második félidőben javult e téren a hozzáállás és ezt mindenképp pozitívumként könyvelem el. Van bőven tanulnivalónk az ilyen meccsekből is, megyünk tovább és dolgozunk keményen. Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 14.forduló

2020.02.23. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 10- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-3,1-0,4-2,0-2 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara ( Hajdu )- Szamosvölgyi 1, Fekete 3, Torkos Tímea, Balaskó 1, Hnatyszyn 3, Kiss V. 1. Csere: Kiss P., Bereczki 1, Borsos, Fain, Kovács D., Batizi

Gruber LauraGruber Laura: Azt kértem a lányoktól, hogy az első pillanattól kezdve, maximális koncentrációval értékesítsük a helyzeteinket, hátul nagy figyelemmel védekezzünk és ne arra menjen el az energiánk, hogy elkerülhető hibák miatt nehezen kapaszkodunk előre. Ezt nagy vonalakban sikerült is megvalósítani, 5- 1- re el is tudtunk lépni. Persze, akadtak figyelmetlenségből adódó buta hibák, de összességében a lányok betartották a kívánt feladatokat. Nagy örömömre a gyerek csapat játékosai is sokat tudtak játszani és mindegyikük remekül helytállt. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Képek a mérkőzésről itt.

1. oldal / 30

Adó 1 %