BVSC-Zugló

leany-serd

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 5.forduló

2020.03.08. 14:30 óra- Kőér utca

POLO SC- BVSC- Zugló 3- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-6,1-4,1-3,0-2 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Szamosvölgyi, Fekete 3, Torkos Tímea 1, Balaskó 2, Hnatyszyn 5, Kiss V. 2. Csere: Kiss P., Hegedűs D., Tóth V., Godinek, Kalmár, Batizi 1, Borsos 1.

Gruber LauraGruber Laura: Az első meccs alapján kiszámítható volt, hogy nem teljesen egyenlőek az erőviszonyok, ami általában azt eredményezi, hogy gyakorolni sem tudunk igazán olyan dolgokat, amik fontosak lennének a jövőre nézve. Az első két perces káosz után szép támadásokat láthattunk, magabiztos befejezésekkel, amelyek meghatározták a meccs további menetét. Már a 2.negyedtől folyamatosan tudtam cserélni, mindenki nagyon igyekezett is megállni a helyét és bár a szokatlan összeállításból adódóan akadtak befejezetlen támadásaink, hátul mindvégig stabilak maradtunk. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 15.forduló

2020.03.01. 10:00 óra- Szentes

YORDO Szentes- BVSC- Zugló 13- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-2,4-1,3-1,0-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Szamosvölgyi, Torkos Tímea 1, Balaskó 1, Hnatyszyn 4, Kiss P., Batizi Csere: Finta, Bereczki, Borsos, Fain, Hegedűs A., Kovács D.

Gruber LauraGruber Laura: Megfogyva bár, de törve nem... Habár különböző- első sorban betegségből adódó- problémák miatt 8 gyerekjátékossal kellett kiállnunk és hát amúgy sem mi voltunk az esélyesek Szentesen, ennek ellenére nem feltett kézzel mentünk pályára. Megpróbáltunk mindent, ez ma erre volt elég. Amit hiányoltam viszont, leginkább a meccs első felében, hogy nem voltunk elég tüzesek, nem mindenki arcán láttam a küzdeni akarást, akármennyire is esélytelenek voltunk, úgy gondolom, a végsőkig kellene próbálkoznunk, akkor is, ha végül a helyzeteinket nem tudjuk gólra váltani, vagy a védekezésben hibázunk. A második félidőben javult e téren a hozzáállás és ezt mindenképp pozitívumként könyvelem el. Van bőven tanulnivalónk az ilyen meccsekből is, megyünk tovább és dolgozunk keményen. Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 14.forduló

2020.02.23. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 10- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-3,1-0,4-2,0-2 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara ( Hajdu )- Szamosvölgyi 1, Fekete 3, Torkos Tímea, Balaskó 1, Hnatyszyn 3, Kiss V. 1. Csere: Kiss P., Bereczki 1, Borsos, Fain, Kovács D., Batizi

Gruber LauraGruber Laura: Azt kértem a lányoktól, hogy az első pillanattól kezdve, maximális koncentrációval értékesítsük a helyzeteinket, hátul nagy figyelemmel védekezzünk és ne arra menjen el az energiánk, hogy elkerülhető hibák miatt nehezen kapaszkodunk előre. Ezt nagy vonalakban sikerült is megvalósítani, 5- 1- re el is tudtunk lépni. Persze, akadtak figyelmetlenségből adódó buta hibák, de összességében a lányok betartották a kívánt feladatokat. Nagy örömömre a gyerek csapat játékosai is sokat tudtak játszani és mindegyikük remekül helytállt. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Képek a mérkőzésről itt.

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 13.forduló

2020.02.16. 10:00 óra- Győr

Győri VSE- BVSC- Zugló 1- 16 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-6,0-1,0-4,0-5 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Szamosvölgyi, Fekete 2, Torkos Tímea 2, Balaskó 2, Hnatyszyn 1, Kiss V. 2. Csere: Kiss P. 2, Hegedűs D. 1, Gurovits 3, Tóth V., Kalmár, Batizi 1, Bereczki

Gruber LauraGruber Laura: Amint az az eredményből is kitűnik, nem volt túl nehéz dolgunk, sőt, megbetegedések miatt a vártnál is kisebb ellenállásba ütköztünk. Ennek hozadékaként mindenki sokat tudott játszani és bár- főleg a 2.negyedben- akadtak hibák, az egyébként kevesebbet játszó játékosok is becsülettel helytálltak. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

 

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 12.forduló

2019.02.09. 16:45 óra- Dunaújváros

DFVE- BVSC- Zugló 12- 12, ötméteresekkel 16- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,2-4,4-4,1-2,4-1 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara ( Hajdu )- Szamosvölgyi, Fekete 2, Torkos Tímea 3, Hnatyszyn 4, Kiss V. 2, Fain Csere: Balaskó 2, Kiss P., Gurovits, Bereczki, Batizi

Gruber LauraGruber Laura: Nagyon kemény meccsre készültünk, hiszen a hazai első mérkőzésünkön ötméteres párbajban nyertünk és Dunaújvárosban egyébként is mindig hatalmas csatákat vív egymással a két csapat. A kezdés nem volt túl fényes, figyelmetlenségekből adódóan 3- 0- ra elléptek az újvárosiak, a 2.negyed elején 6- 2 állt a kijelzőn, nem ide.. Innen viszont kemény munkával visszaküzdöttük magunkat 1 gólos különbségre, végre működött a védekezés is és a támadás is. Számomra kissé érthetetlen módon ismét szétesett a játékunk, így újra csak szaladtunk az eredmény után, mire felocsúdtunk, már 11- 7 volt az állás. Kisebb fejmosás után viszont másodszorra is összekaptuk magunkat és emberfelettit nyújtva, visszajöttünk a meccsbe és kiegyenlítettünk. A két visszakapaszkodásnak végül megvolt az ára, a büntető párbajra elfogyott az energiánk és így végül alulmaradtunk. De a legfontosabb, hogy jó volt látni, hogy ilyen tartás van a csapatban, kétszer visszajönni idegenben 4 gólos hátrányból, mindenképp megsüvegelendő teljesítmény. Láthattunk kitűnő egyéni teljesítményeket és persze akadt bőven hiba is, ezeket kell minimalizálnunk a jövőben, akkor az ilyen meccseket is be tudjuk húzni. Gratulálok az mérkőzéshez! Hajrá BVSC!

1. oldal / 30

Adó 1 %