BVSC-Zugló

leany-ifi 

Ifjúsági Országos Leány Bajnokság 5.forduló

2020.10.18. 16:45 óra- Szentes

YORDO Szentes- BVSC- Zugló 15- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 7-2,3-4,4-2,1-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Fekete 2, Alaksza D. 3, Hnatyszyn 3, Alaksza N. 1, Dobos, Kiss V. 1. Csere: Farkas 1, Batizi, Halas, Kovács K., Gasparics, Papp, Torkos Tímea

PetrovicsPetrovics Mátyás: Minden párharcunk nagy csatákat hozott az elmúlt hetekben, de ma ez sajnos elmaradt. Elsősorban a pocsék kezdés miatt alakult így, illetve a kapaszkodás során hiányzó összpontosítás, vagy éppen harcosság miatt. Nyilván a 15 kapott gól rengeteg, amíg múltkor elég volt a 11 lőtt, ma ez így kevésnek bizonyult. Remélem a folytatásban rendezettebb lesz a versenynaptár és nem 3 hetente tud játszani az ifi csapatunk. A gyermek és a serdülő csapatunknak gratulálok a szép győzelmekhez! Hajrá BVSC!

Gyönyörű vasárnap!!

2020.09.27. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- YORDO Szentes 11- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,2-4,1-2,4-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Fekete, Alaksza D. 4, Hnatyszyn 2, Alaksza N. 1, Kiss V. 4, Gasparics Csere: Batizi, Dobos, Torkos Tímea, Hegedűs A.

PetrovicsPetrovics Mátyás: Keretbe foglalt nap volt a mai a Szőnyi úton. Reggel Bence élete első meccsét játszotta kék- sárgában, majd délután az összes pontot itthon tartottuk a három leány bajnokinkon a szentesiek ellen. A kisebbek két tükör sima meccsen nyertek, ifiben pedig IGAZI CSAPATKÉNT küzdve, az utolsó pillanatban húztuk be a győzelmet. Ezt is mondtam a lányoknak utána, hogy az így megnyert csaták nem elsősorban szakmai alapon, hanem mentális/morális tényezők miatt alakulnak így. Persze az sem baj, hogy fizikálisan is remekül bírtuk a végét! Ezt kell tovább vinni, csak azt sajnálom, hogy a következő meccsig három hetet kell várnunk. Ne legyen kétsége senkinek: kihasználjuk a rendelkezésre álló időt! Hajrá BVSC!!!

Ezüstérem a Sipos Edit Leány Ifjúsági Kupán!!

2020.08.30.- Margitsziget, Hajós 50m- es

BVSC- Zugló- Tatabánya 8- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-2,5-1,1-1,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Alaksza D. 1, Torkos Tímea, Hnatyszyn 3, Alaksza N. 2, Kiss V. 1, Gasparics Csere: Farkas, Fekete 1, Halas, Dobos, Kovács K. 

PetrovicsPetrovics Mátyás: A meccs előtt elmondtam, hogy miután mi vagyunk az esélyesek, kétféle módon nyerhetünk: jó, vagy rossz játékkal. De az elődöntők és döntők általában nem a jó játékról szólnak, inkább a küzdelemről, a taktikai csatáról. Ez igazolódott most is. Görcsösen is kezdtünk, kb. 12 perc és egy időkérés kellett hozzá, hogy egyenesbe tegyük a meccset. Utána több lehetőségünk is volt kinyitni, de ez csak a záró negyedre sikerült csak. A védekezésünkkel és kiváló kapusteljesítménnyel nyertünk, a kérés azon részét megvalósítva, miszerint rossz játékkal ugyan, de győztesen zártunk. Ezek egyébként a legértékesebb sikerek és a tanulság az, hogy az esélyességgel is meg kell barátkozni!

Bővebben...

Sipos Edit Leány Ifjúsági Kupa- 3.forduló

2020.08.15. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- OSC Újbuda16- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,6-1,1-1,4-3 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Fekete 2, Alaksza D. 4, Hnatyszyn 4, Dobos 1, Kiss V. 4, Gasparics Csere: Farkas, Torkos Tímea, Halas, Kovács K. 1, Papp

PetrovicsPetrovics Mátyás: A mai meccs tétje az volt, hogy továbbjuthatunk a final four- ba és két jó meccset játszhatunk majd a felkészülésünk végén. Ennek megfelelő hozzáállással és pontossággal kezdtünk és játszottunk a félidőig. Jól működött az új játék rendszerünk, nagyon tetszetősen pólóztak a lányok. A 3.negyedben kicsit megakadt a szekerünk, de kirángattuk a kátyúból és a záró szakaszra ismét visszatértünk a saját játékunkhoz. Ma csapat programmal indítottuk a napunkat és az amit a szárazföldön is építünk az a vízben is egyre inkább látható. Ezen az úton kell haladni tovább! Dobos Csenge is végre bemutatkozott nálunk, sok sikert kívánok neki kék- sárgában! Sérültjeinket is várjuk vissza a vízbe és akkor hamarosan majd kompletten is játszhatunk!

Bővebben...

Sipos Edit Leány Ifjúsági Kupa- 1.forduló

2020.08.01. 10:45 óra- Eger

ZF- Eger- BVSC- Zugló 11- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,3-4,3-3,3-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Fekete 1, Alaksza D. 7, Hnatyszyn 1, Alaksza N. 2, Kiss V. 1, Gasparics Csere: Farkas, Torkos Tímea, Halas, Batizi

PetrovicsPetrovics Mátyás: Elöljáróban azt gondolom, egyrészt nagyon jó, hogy van ez a nyári torna és az is szép, hogy Sipos Edit, Ördög Éva és Ernst Ágnes emléke előtt is tisztelgünk a versenysorozattal. Utóbbi az edzőm is volt gyermekkoromban így még meghatóbb ez a számomra. A meccsre rátérve egy kalkulálhatóan nehéz meccset végig kézben tartva nyertünk. Ez nagyobb különbséggel is reális lett volna, de összességében elégedett vagyok azzal amit láttam. Nem csak itt, de az edzéseken is így van ez: öröm nézni a munkát és a csapategységet is. Egy új játékrendszert építünk, ehhez még inkább elengedhetetlen lesz az összhang, meg azok is akik most nem játszhattak. Csak így tovább lányok! Hajrá BVSC!!!

1. oldal / 31

Adó 1 %