BVSC-Zugló

Ezüstérem a Sipos Edit Leány Ifjúsági Kupán!!

2020.08.30.- Margitsziget, Hajós 50m- es

BVSC- Zugló- Tatabánya 8- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-2,5-1,1-1,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Alaksza D. 1, Torkos Tímea, Hnatyszyn 3, Alaksza N. 2, Kiss V. 1, Gasparics Csere: Farkas, Fekete 1, Halas, Dobos, Kovács K. 

PetrovicsPetrovics Mátyás: A meccs előtt elmondtam, hogy miután mi vagyunk az esélyesek, kétféle módon nyerhetünk: jó, vagy rossz játékkal. De az elődöntők és döntők általában nem a jó játékról szólnak, inkább a küzdelemről, a taktikai csatáról. Ez igazolódott most is. Görcsösen is kezdtünk, kb. 12 perc és egy időkérés kellett hozzá, hogy egyenesbe tegyük a meccset. Utána több lehetőségünk is volt kinyitni, de ez csak a záró negyedre sikerült csak. A védekezésünkkel és kiváló kapusteljesítménnyel nyertünk, a kérés azon részét megvalósítva, miszerint rossz játékkal ugyan, de győztesen zártunk. Ezek egyébként a legértékesebb sikerek és a tanulság az, hogy az esélyességgel is meg kell barátkozni!

YORDO Szentes- BVSC- Zugló 5- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,1-0,1-2,2-1 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Fekete, Alaksza D. 2, Hnatyszyn 1, Alaksza N., Dobos, Gasparics 1. Csere: Halas, Kovács K., Kiss V.

Petrovics Mátyás: A döntő minden jegyében igazolta a vártakat. Két holtfáradt csapatból az nyert, aki eggyel többször talált a kapuba. Nagyon taktikus, igazából heroikus meccs volt, ahogy egy döntőhöz illik. Itt is kevés gólon tartottuk ellenfelünket, de magunkat is. Jobbnál jobb helyzetekből sem sikerült eredményesnek lenni. Ez egyértelműen a fáradtság miatt volt így és végül ha egy kicsivel is, de a másik csapat szerencsésebb volt, mert jobb nem.

Szeretném kiemelni, hogy mindhárom kupában döntőt játszottunk, ez remek befejezése volt a felkészülésnek és jó alapja lehet a szezonnak.
Mindhárom korosztályban sok jó csapat lesz, nagyon kiegyensúlyozott bajnokságok lesznek és szívből remélem, hogy lesznek!
A CSAPATOM -mert azzá váltak július 13.-a óta- minden dicséretet megérdemel az elmúlt közel két hónapért. De ugyanez a remek szellem jellemzi a serdülőket és a gyermek korosztályt is. Így kell tovább dolgozni mindenkinek!
Szép volt lányok, és bravó Mészáros Vanda és Czigány Károly is! Hajrá BVSC!!!
 
fotó: mvlsz
Adó 1 %