BVSC-Zugló

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 22.forduló

2019.05.28. 18:30 óra- Szőnyi út, 50- es sátor

BVSC- Zugló POLO SC 8- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,1-0,3-4,0-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga 1, Alaksza D. 1, Utassy 5, Alaksza N. 1, Ringhofer, Bruckner Csere: Farkas , Besszer, Balaskó, Gasparics, Kiss V.

Gruber LauraGruber Laura: Tétje ugyan nem volt az elhalasztott, utolsó meccsünknek, de mindenképpen komolyan álltunk hozzá, egyrészt, mert a tisztesség és a klub érdekei ezt kívánják, másrészt, mert egy mindenki által nagyon szeretett és az elmúlt évek utánpótlás meccsein meghatározó szerepet betöltő játékosunk utolsó mérkőzését abszolválta. Besszer Eszter úgy döntött, hogy egyetemi tanulmányai mellett már nem tud annyi időt szakítani a vízilabdára, amennyit lelkiismerete szerint rá kéne fordítani, ezért inkább abbahagyja a játékot. Mi ezt tiszteletben tartjuk, de nagyon sajnáljuk, mert nagy űrt hagy majd maga után, mind játékosként, mind pedig emberként. Így tehát az ő búcsúmeccsének is szólt, hogy tisztességesen és mindent beleadva játsszuk le ezt a találkozót. Úgy gondolom, ez sikerült is. 

Remekül, nagy lendülettel kezdtünk, Utassy Kata vezérletével mi diktáltuk az iramot, mind a védekezésben, mind pedig támadásainkban koncentráltan játszottunk. Persze, akadtak hibák, de ezek belefértek a meccs menetébe. Aztán ahogy fáradtunk, egyre nőtt ezen hibák száma és a kaput is nehezebben találtuk el, végül az utolsó negyedre teljesen elfogytunk. Sajnos, nagyon elemi hibákat követtünk el és bizony sokszor hiányzott a határozottság és eltökéltség, hogy megakadályozzuk az ellenfél kapura töréseit. Pedig ez tényleg fejben dől el és akinek ezeket nem sikerül megoldani, annak hosszú távon nehéz dolga lesz megvetnie a lábát ebben a sportágban. 

De összességében a vereség ellenére elégedett vagyok, mert ebbe a meccsbe beletettük szívünket, lelkünket és az elsőtől az utolsó percig küzdöttünk, így méltó módon búcsúzunk Esztertől, akinek ezúton is sok sikert kívánok a továbbiakban élet minden területén és ha egyszer mégis úgy dönt, hogy visszatér hozzánk, az ajtó mindig nyitva áll majd előtte! :) Hajrá BVSC!
Adó 1 %