BVSC-Zugló

Leány Ifjúsági OB szezonértékelő 2018

2018.07.09. 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A bajnokság előtt a döntőbe jutást tűztem ki célul a csapatomnak. Akkor is, ha ebben a korosztályában 7- 8, szinte egyforma erősségű gárda található. A bajnokság meccsei ennek megfelelően is alakultak. Mi azután a kitűzött céljainknak megfelelően szerepeltünk az őszi időszakban, "csak" az itthoni Szentes meccsünk volt gyengébb. Aztán a téli szünetben 4 alapemberünk esett ki különböző okok miatt. De ez sem törte meg a lendületünket és sorra húztuk be a meccseinket. Ennek elsősorban két oka volt. Egyrészt egyre jobban működött a taktikai rendszerünk, nagy örömömre főleg a különböző védekezési variációinkon látszott ez. A másik oka, hogy szinte mindig volt kiugró egyéni teljesítmény.

Nem véletlenül, a felnőttben is játszók húzták elsősorban a csapatot. És ez remek visszaigazolása a munkánknak!

Koncz Hanna és Utassy Kata rendkívüli gólerőssége is kiemelkedett, vitték a hátukon a gárdát minden szempontból, akárcsak Besszer Eszter, aki minden meccsen kivette az ellenfeleink legjobbjait, egyben igazolva sokoldalúságát. 
Trifán Dórit kell még kiemelnem, aki szintén sok meccsen nyújtott kiemelkedőt, illetve Király Ritát, aki bekk poszton sokat fejlődött.
De mindenki más is hozzátette amennyit tudott. 
Harcosabbak és keményebbek lettünk, ami szintén célkitűzés volt két éve, ez idénre megvalósult. Mindenesetre az alapszakasz 2.helye, minden történést figyelembe vége, már erőn felülinek tűnt.
A play- off is ezt igazolta, ahol a realitásnak megfelelő 3.helyet szereztük meg. A bronzmeccsen is fent említett 4- 5 játékos emelkedett ki a csapatból, mintegy tükrözve az egész éves teljesítményüket.
Összegezve: a bajnokság előtt nem egyeztem volna bele, de így utólag jónak értélelem a 3.helyünket. HAJRÁ BVSC!!!
 

 

Adó 1 %