BVSC-Zugló

Női utánpótlás szezonértékelő 2018

2018.07.03. 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: 

Országos bajnokságok: Ifi 3.hely, serdülő 3.hely, gyermek 3.hely

2004- es leány bajnokság 1.hely

Mindenhol érem! Ez- azt gondolom- önmagáért beszél. (És az OBI/b győztes csapatunkban is 98%- ban az utp. játékosaink szerepeltek!)

De ennél is fontosabb, hogy működik a rendszer, simán tudnak felfelé játszani a fiatalabbak, az alaptaktikai rendszer láthatóbban visszaköszön a meccseken. Mindezt úgy, hogy nem "siettetünk" semmit, az eredményesség nem írja felül a játékosok egyenletes fejlődését. Ez főleg az ifi csapatunknál látszott, ahol hiába esett ki 4 alapember (ebből 3 ifikorú!) az őszi idény után, a gárda így is érmes lett.

Került be idén is saját nevelésű újonc a felnőttbe Alaksza Dóri személyében, ami szintén alapelvárásunk. Minden korosztályos válogatottban és THG keretben vannak BVSC játékosok, akik ott is a legjobbak közé számítanak, mind fizikálisan, mind képzettségben.
Ez mind nagyon pozitív. De akik ismernek tudják: elégedett sosem leszek. A szakág vezetőjeként látok még számos előrelépési pontot, például még többet kell foglalkoznunk az egyéni képzésekkel. Ezen felül is van még feladatunk, már a nyári felkészülésre is lesznek újdonságok. Mert a jó eredmények erre kell, hogy sarkallják az embert. Kicsit át is alakítottuk a struktúrát és az edzői feladatokat, tudom, hogy ezek is előrelépést hoznak majd. Ráadásul egyre több fiatal pólós érkezett, érkezik hozzánk az egészen kicsiknél, velük szélesedik a bázis. 
Végezetül a női szakág nevében köszönöm a klubunknak, hogy egy plusz medencével gazdagodva még jobban dolgozhattunk, dolgozhatunk és edzö kollégáimnak is köszönöm a rengeteg munkát! Jövőre még több lesz
Adó 1 %