BVSC-Zugló

Bronzérmes Ifjúsági Leány Csapatunk!!

2018.06.03. 13:00 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda, fedett

TVSE- BVSC- Zugló 9- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-1,3-3,2-3,4-3 )

BVSC- Zugló: Trifán- Petőváry, Koncz 5, Besszer 2, Utassy 3, Király, Faragó Csere: Krnács, Ősz Varga, Keresztes

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Nagy kérdés volt a meccs előtt, hogyan regenerálódtak a lányok fejben és lesznek- e ma kimagasló egyéni teljesítmények? Nos mindkettőre igen választ adott a meccs. Fegyelmezetten kezdtünk, jól zártunk hátul. Elöl is volt bőven lehetőségünk, de a pontosság ekkor még hiányzott. Viszont szinte hiba nélkül lőttük be a fórjainkat és a félidőig ez elegendő volt a vezetéshez. A 3.negyedben aztán hárommal is mentünk, le is zárhattuk volna a párharcot, de több könnyű gólt engedtünk és újra nyílt lett a meccs. Aztán az utolsó negyedben újra ez zajlott, de csak mi vezettünk és ez döntő volt. 

Nehéz szezon volt, főleg a tavaszi rész. Nagy bravúr volt már a sima 4- be jutás is és igazságtalannak éreztem volna, ha érem nélkül zárunk. Mind a parton, mind a vízben nagyon sokat tettünk ezért és nekem ez a 3.hely most érzelmileg is különösen fontos volt.... Ezért is köszönöm a csapatomnak, hogy így zártunk. 

Remélem, a serdülőink is érmet szereznek a jövő héten, mert akkor idén minden sorozatban ahol indultunk a női szakágban, dobogósok lehetünk, ami nagy szakmai siker lenne! 
Gratulálok a csapatomnak, mert egy roppant kiegyensúlyozott bajnokságban szereztük meg a bronzérmet!
Hajrá BVSC!!!
Adó 1 %