BVSC-Zugló

leany-ifi 

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság - Középszakasz 3. Forduló

Nyéki Imre Uszoda - 33m-es 2020. november 22. 14:30

OSC ÚJBUDA - BVSC-Zugló 5-14 (1-5, 1-3, 1-5, 2-1)

Petrovics Mátyás: Elöljáróban köszönjük az OSC sportszerű hozzájárulását a mérkőzés sorrend megváltoztatásához.Petrovics Mátyás
Így az ifivel kezdhettünk, ahol "csak" rendezettséget és pontosságot kértem a lányoktól a meccs előtt. Ezt, akárcsak a taktikai instrukciókat, szinte tökéletesen megvalósította a csapat. Jó látni, hogy bárhogy keverjük az összeállítást, mindenki tudja a dolgát és a helyét a rendszerben. Ma ráadásul több játékpercet adhattam így sokaknak, illetve a serdülőből többen is az első bajnokijukat játszották ifiben. Úgyhogy jöhetnek majd a sütik, amit nem csak ezért, hanem a mutatott összképért is megérdemelnek a lányok!
Gratulálok a győzelemhez!

Hajrá Bence!!!
Hajrá BVSC!!!

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság - 2. Forduló

FTC Uszoda - Népliget 2020. november 15. 14:00

FTC-Telekom Waterpolo - BVSC Zugló 4-8 (1-1, 0-4, 2-3, 1-0)

Petrovics Mátyás: A remek csapatjáték, egy fontos győzelmet ért! Talán így lehet summázni a népligeti meccsünket. Nagy taktikai csata volt az eleje, Petrovics Mátyásamiből a mi akaratunk kerekedett felül. Remekül védekeztünk, kiváló kapusteljesítménnyel párosítva és szépen lassan feltörtük a Fradi szorosát, aztán a zónájukat is. Kicsit több figyelemmel hamarabb kinyithattuk volna a párharcot, de ez végül a 3. negyedben realizálódott.
A végjátékban nagyon taktikusan végig csinálták a lányok, amiket kértem (ez is egy lecke, amit ilyenkor lehet gyakorolni, mert modellezni nehéz), és ezzel a vártnál simábban hoztuk a rangadót!
Ahogy az összes szerezhető pontot is hoztuk idegenből a három korosztályban! Gratulálok mindenkinek!!!

Hajrá Bence!!!
Hajrá BVSC!!!

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság Középszakasz 1. Forduló

Szőnyi úti uszoda 2020. november 08. 12:30

BVSC-Zugló - OSC Újbuda 17-8 (6-2, 3-3, 5-2, 3-1) 

Petrovics Mátyás: A bajnokság 2. körébe léptünk és végre játszhattunk! Ennek megfelelően egy nagyon elszánt csapat szállt vízbe  Precízen kezdtünk, Petrovics Mátyásminden megvalósult az elképzeléseimből. Aztán volt egy-két felesleges megmozdulás, amit egy időkéréssel rendbe kellett tennem. Visszakerülve a helyes irányba, ismét gyakorolhattuk, amiket kértem és folyamatosan nőtt az előnyünk. Mindenkit sokat tudtam játszatni, és szép egyenletes volt a játékunk a különböző felállásokban is. Összességében elégedett vagyok a látottakkal! Gratulálok lányok!


Hajrá Bence!!!
Hajrá BVSC!!!

Ifjúsági Országos Leány Bajnokság 5.forduló

2020.10.18. 16:45 óra- Szentes

YORDO Szentes- BVSC- Zugló 15- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 7-2,3-4,4-2,1-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Fekete 2, Alaksza D. 3, Hnatyszyn 3, Alaksza N. 1, Dobos, Kiss V. 1. Csere: Farkas 1, Batizi, Halas, Kovács K., Gasparics, Papp, Torkos Tímea

PetrovicsPetrovics Mátyás: Minden párharcunk nagy csatákat hozott az elmúlt hetekben, de ma ez sajnos elmaradt. Elsősorban a pocsék kezdés miatt alakult így, illetve a kapaszkodás során hiányzó összpontosítás, vagy éppen harcosság miatt. Nyilván a 15 kapott gól rengeteg, amíg múltkor elég volt a 11 lőtt, ma ez így kevésnek bizonyult. Remélem a folytatásban rendezettebb lesz a versenynaptár és nem 3 hetente tud játszani az ifi csapatunk. A gyermek és a serdülő csapatunknak gratulálok a szép győzelmekhez! Hajrá BVSC!

Gyönyörű vasárnap!!

2020.09.27. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- YORDO Szentes 11- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,2-4,1-2,4-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Fekete, Alaksza D. 4, Hnatyszyn 2, Alaksza N. 1, Kiss V. 4, Gasparics Csere: Batizi, Dobos, Torkos Tímea, Hegedűs A.

PetrovicsPetrovics Mátyás: Keretbe foglalt nap volt a mai a Szőnyi úton. Reggel Bence élete első meccsét játszotta kék- sárgában, majd délután az összes pontot itthon tartottuk a három leány bajnokinkon a szentesiek ellen. A kisebbek két tükör sima meccsen nyertek, ifiben pedig IGAZI CSAPATKÉNT küzdve, az utolsó pillanatban húztuk be a győzelmet. Ezt is mondtam a lányoknak utána, hogy az így megnyert csaták nem elsősorban szakmai alapon, hanem mentális/morális tényezők miatt alakulnak így. Persze az sem baj, hogy fizikálisan is remekül bírtuk a végét! Ezt kell tovább vinni, csak azt sajnálom, hogy a következő meccsig három hetet kell várnunk. Ne legyen kétsége senkinek: kihasználjuk a rendelkezésre álló időt! Hajrá BVSC!!!

1. oldal / 32

Adó 1 %