BVSC-Zugló

leany-ifi 

Sipos Edit Leány Ifjúsági Kupa- 1.forduló

2020.08.01. 10:45 óra- Eger

ZF- Eger- BVSC- Zugló 11- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,3-4,3-3,3-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Fekete 1, Alaksza D. 7, Hnatyszyn 1, Alaksza N. 2, Kiss V. 1, Gasparics Csere: Farkas, Torkos Tímea, Halas, Batizi

PetrovicsPetrovics Mátyás: Elöljáróban azt gondolom, egyrészt nagyon jó, hogy van ez a nyári torna és az is szép, hogy Sipos Edit, Ördög Éva és Ernst Ágnes emléke előtt is tisztelgünk a versenysorozattal. Utóbbi az edzőm is volt gyermekkoromban így még meghatóbb ez a számomra. A meccsre rátérve egy kalkulálhatóan nehéz meccset végig kézben tartva nyertünk. Ez nagyobb különbséggel is reális lett volna, de összességében elégedett vagyok azzal amit láttam. Nem csak itt, de az edzéseken is így van ez: öröm nézni a munkát és a csapategységet is. Egy új játékrendszert építünk, ehhez még inkább elengedhetetlen lesz az összhang, meg azok is akik most nem játszhattak. Csak így tovább lányok! Hajrá BVSC!!!

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 5.forduló

2020.03.08. 17:00 óra- Kőér utca

POLO SC- BVSC- Zugló 6- 18 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-6,1-5,1-3,3-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga 1, Alaksza D. 4, Utassy 8, Fekete 2, Alaksza N., Kiss V. Csere: Farkas 1, Halas 2, Ringhofer, Gasparics, Tóth B., Hnatyszyn

PetrovicsPetrovics Mátyás: A nemzetközi nőnap alkalmából a lányok a legszebb arcukat mutatták ma. Ez nagyon ráfért a csapatra az elmúlt hetek gyenge teljesítményei után. Most igazán büszke vagyok arra amit láttam és főleg azért, mert mindenki tette a dolgát fegyelmezetten. Egyébként erre bármikor van lehetősége mindenkinek. Úgyhogy miután a bajnokság legfontosabb szakaszába lépünk majd egy szabad vasárnap után, ezt a hozzáállást és teljesítményt kell berakni a vízbe. Akkor is ha a mainál erősebb riválisok is várnak majd ránk. Szép volt lányok! Hajrá BVSC!!!

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 15.forduló

2020.03.01. 12:30 óra- Szentes

YORDO Szentes- BVSC- Zugló 12- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,3-1,3-1,2-0 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga, Alaksza D. 1, Halas, Alaksza N., Gasparics, Hnatyszyn  2.Csere: Farkas, Torkos Tímea, Ringhofer, Kovács K. 1, Tóth B.

PetrovicsPetrovics Mátyás: Ezután a meccs után mi mást mondhatnék: szégyellem, hogy így játszik a csapatom. Ez minősíthetetlen hozzáállás és produkció volt jó pár játékostól. Ki lehet kapni ha jobb az ellenfél, mert egyébként az volt, de így, az nagyon ciki. Aki megértette amit mondtam a meccs után, az tanul belőle, aki nem- mert van ilyen-, az viselje a következményeit az utasítások megszegésének a folytatásban. A szégyenérzet ettől még nem változik. Kíváncsi lennék hányan érzik ugyanezt a csapatból most.

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 14.forduló

2020.02.22. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 10- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,2-1,4-2,2-0 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga 1, Alaksza D. 3, Utassy 2, Ringhofer, Gasparics 1, Tóth B. 1. Csere: Farkas, Halas 1, Torkos Tímea, Kovács K., Kiss V. 1, Papp

PetrovicsPetrovics Mátyás: Kőkemény meló volt a héten, szombaton két OB I/b- s mérkőzéssel megspékelve, úgyhogy ma nagyon fáradtan és továbbra sem komplett összeállításban kellett játszanunk. Ez jellemezte az egész találkozót, amelyen a védekezést pontosan lehoztuk, ilyenkor ez a legfontosabb. A támadásaink ólmosak és pontatlanok voltak, ahogy arra számítottam is. De a lényeg, hogy a 3 pont megvan, most ennél sokkal többet nem várhattam. Hajrá BVSC!!!

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 13.forduló

2020.02.16. 12:30 óra- Győr

Győri VSE- BVSC- Zugló 8- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-5,1-5,2-5,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga 1, Utassy 5, Fekete 3, Torkos Tímea, Kovács K. 1, Gasparics 1. Csere: Farkas 1, Papp, Halas, Ringhofer, Kiss V., Tóth B. 2, Hnatyszyn 3.

PetrovicsPetrovics Mátyás: Speciális, egyéni feladatokkal futottunk neki a mai ifi meccsnek. Ezek és a kissé álmos hozzáállás akadozóvá tette a mérkőzés elejét. Kicsit segítettem a sebesség megtalálásában, amitől gördülékenyebb, de főképp eredményesebb lett a játékunk. És a rendszer is összeállt hátul a 2.negyedre. Innentől igyekeztem sokat forgatni a felállást, így a tempót is fent tartani, hogy ne lassuljunk vissza a kezdősebességünkhöz. Közben jól megoldották a lányok a kijelölt emberek semlegesítését, ez volt a fő feladatuk mára. Néhány gól a kezekben marad, ebben van hiányérzetem. Ha mégis lehetne ma egy kívánságom, akkor az influenzajárvány mindenkori eltörlésére használnám fel azt! Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, már "csak" négyszer megyünk vidékre ebben a szezonban...

1. oldal / 30

Adó 1 %