BVSC-Zugló

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 11.forduló

2020.01.25. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- SZNVEGY 16- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-3,5-0,2-1,4-1 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Hegedűs A. 1, Batizi 5, Bereczki, Kiss P. 5, Lanc, Kovács D. 1. Csere: Péntek 1, Pál 1, Korpás, Borsos 1, Kalmár, Papp 1, Vindisch

meszaros-vandaMészáros Vanda: Halasztott mérkőzésen ugrottunk vízbe, mely jó visszajelzést adott arról, hogy milyen állapotban vagyunk, így január végén. Az első negyed pont úgy sikerült, amire számítottam, kapkodás és figyelmetlenségekből adódó hibák zöme a védekezésben, ugyanakkor támadásban rendezett játék és szép egyéni megoldások. Az első szünetben rendeztük a sorokat, védekezésünk összeállt (5-0) és támadásunk gördülékenyen ment tovább. A félidő után több szerepet kaptak a kisebbek így kialakult egy "úszóverseny", amit jól bírtunk. A végére kicsit növelni tudtuk még előnyünket és magabiztos győzelemmel zártuk a meccset.

A csapatmunka mellett, sok kiemelkedő egyéni teljesítményt láttam, aminek nagyon örülök. A továbbiakban is szükségünk lesz a pozitív momentumokra, amiket hozzá tud tenni a csapat bármely tagja, ha fegyelmezetten dolgozunk a mindennapokban!

Gratulálok a győzelemhez! Szép volt lányok, hajrá BVSC!
Adó 1 %