BVSC-Zugló

leany-gyermek 

 

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 13.forduló

2020.02.16. 11:15 óra- Győr

Győri VSE- BVSC- Zugló 1- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-3,0-3,0-4,1-3 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Finta 1, Hegedűs A., Batizi 4, Bereczki 4, Kiss P. 1, Lanc 1. Csere: Péntek, Korpás, Borsos,  Kalmár, Kovács D. 2, Papp, Vindisch, Pál

meszaros-vandaMészáros Vanda: A 13.fordulóban Győrbe utaztunk, hogy a soron következő meccsünket lejátsszuk. Nagyon elszántan és jókedvvel töltöttük az egész hetes felkészülésünket és ezt a napot is. Remélve, hogy a legutóbbi fordulóban elszenvedett vereség után újra az igazi énünket tudjuk majd mutatni. Összeszedetten és fegyelmezetten játszottunk, főként a védekezésünket tekintve, ez fontos volt a támadójátékunk megalapozásához. Nagyon szép megoldásokat láttam újra és újra, aminek örülök! Viszont egy- két egyéni hiba még így is kijött megint, amin a továbbiakban is kitartó munkával fogunk javítani. De összességében jól működött a csapatmunka amiben továbbra is hiszünk! Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 12.forduló

2020.02.09. 15:30 óra- Dunaújváros

DFVE- BVSC- Zugló 7- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,1-2,0-0,4-1 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Finta, Hegedűs A., Batizi, Bereczki, Kiss P. 2, Borsos Csere: Péntek, Lanc, Korpás 1, Kalmár, Kovács D. 1, Vindisch, Pál

meszaros-vandaMészáros Vanda: Októberben hazai pályán egy kiélezett csatában egyetlen góllal sikerült nyernünk, így nagyon sokat készültünk a Dunaújváros otthonában rendezett visszavágóra. Tudtuk, hogy bármi megtörténhet, kemény lesz és kiszámíthatatlan. Három negyeden keresztül őrült küzdelem zajlott a medencében, a harmadik negyedben gól sem született és a végére 3-3 állt "csak" az eredményjelző táblán. Majd jött a "káosz", elkezdtünk rengeteget hibázni védekezésben és támadásban sorra rossz döntéseket hoztunk, ezt ellenfelünk ki is használta, így megszerezték majd meg is tartották a vezetést a meccs végéig.

Bővebben...

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 11.forduló

2020.01.25. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- SZNVEGY 16- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-3,5-0,2-1,4-1 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Hegedűs A. 1, Batizi 5, Bereczki, Kiss P. 5, Lanc, Kovács D. 1. Csere: Péntek 1, Pál 1, Korpás, Borsos 1, Kalmár, Papp 1, Vindisch

meszaros-vandaMészáros Vanda: Halasztott mérkőzésen ugrottunk vízbe, mely jó visszajelzést adott arról, hogy milyen állapotban vagyunk, így január végén. Az első negyed pont úgy sikerült, amire számítottam, kapkodás és figyelmetlenségekből adódó hibák zöme a védekezésben, ugyanakkor támadásban rendezett játék és szép egyéni megoldások. Az első szünetben rendeztük a sorokat, védekezésünk összeállt (5-0) és támadásunk gördülékenyen ment tovább. A félidő után több szerepet kaptak a kisebbek így kialakult egy "úszóverseny", amit jól bírtunk. A végére kicsit növelni tudtuk még előnyünket és magabiztos győzelemmel zártuk a meccset.

Bővebben...

A Leány Gyermek OB őszi idényének értékelése

 2019.12.28.

meszaros-vandaMészáros Vanda: A bajnokság őszi szezonja során nem találkoztunk minden ellenfelünkkel, de az eddigi fordulókat veretlenül teljesítettük. Az őszi szezon két halasztott mérkőzése is rengeteg izgalmat fog hozni majd, hiszen két erős ellenfélről lesz szó. A lányoktól a továbbiakban is főként fegyelmezett és kitartó munkát várok el, amellyel a kitűzött célt elérhetjük. Rengeteg fejlődésen mentünk keresztül az elmúlt időszakban, ezt szeretném folytatni és napról napra csiszolni tovább. A tavaszi szezonban még erősebb csatákra számítok, eddigi tapasztalataim alapján sokkal nehezebb ez a része a bajnokságnak. Az eddig elvégzett alázatos munkáért szeretném megdicsérni a csapatomat, büszke vagyok rájuk! Így tovább, hajrá BVSC! Kellemes ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet Kívánok mindenkinek!

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 1.forduló

2019.09.29. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- DFVE 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,2-3,2-4,2-2 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Finta 2, Hegedűs A., Batizi 1, Bereczki, Kiss P. 3, Borsos 1. Csere: Pál 1, Vindisch, Korpás 1, Kalmár, Papp 1.

meszaros-vandaMészáros Vanda: Az a különös feladat adódott erre a hétvégére, hogy 24 órán belül kétszer játszunk a Dunaújváros csapatával, mind két gárda közel azonos kerettel. Itt sem készültünk könnyű mérkőzésre, ugyanaz a kemény csata alakult ki mint szombaton a másik bajnokságban. Ugyan az elején nagyon jól kezdtünk (4-0!), de ismételten hagytuk, hogy ellenfelünk felkapaszkodjon ránk. Ami a mérkőzés folyását illeti, voltak hullámvölgyek, nagyon sok védekezési hiba- amin idén az új szabályok érvénybelépése miatt is- rengeteget kell csiszolnunk. Múlt évben az egyik "fegyverünk" a védelmünk volt, tenni fogunk róla, hogy újra így legyen. A sok kiállítást meg kell szoknunk, de szerencsére a mai nap kivételével hosszú a cseresorunk, így nem fog megtörni minket az esetlegesen sok kiállítás. A csapat erejét mutatja, hogy betegek, kisebb adódó sérülések dacára is tudjuk tartani magunkat, alkalmazkodóképesek vagyunk és igyekszünk minden összetételben helyt állni! Fontos 3 pontot tartottunk otthon, gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

1. oldal / 21

Adó 1 %