BVSC-Zugló

leany-gyermek 

 

Ezüstérem az Ernst Ágnes Leány Gyermek Kupán!!

2020.08.28.- Margitsziget, Hajós 50m- es

BVSC- Zugló- POLO SC 16- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,5-3,2-1,4-4 )

BVSC- Zugló: Somossi- Szomolányi ( Balczer )- Bereczki 7, Kiss P. 3, Korpás 1, Kalmár 1, Kovács D., Papp 2. Csere: Szántai, Kókai 1, Alaksza K., Pál, Vindisch 1, Monostori, Szeles

Czigány KárolyCzigány Károly: Az elődöntőben a POLO SC- vel játszottunk. Átbeszéltük a lányokkal, hogy mit is csinál az ellenfél támadásban! Ennek ellenére az elején gyakran zavarba hoztak minket a sok mozgással. Elengedtük a bemozduló embereket, ezekből lett kiállítás és kaptunk gólt is. Aztán amint helyre állt a védekezés, még jobban tudtunk dominálni. Sok gólt lőttünk a labdaszerzésekből, bár lehet volna több is, de rengetegszer elszórtuk mi is a labdát. A győzelem nem forgott veszélyben. Sokat cserélve, végig tartottuk az 5- 6 gólos különbséget! Mindenki hozzá tette a magáét a döntőbe jutáshoz!

Bővebben...

Ernst Ágnes Leány Gyermek Kupa- 3.forduló

2020.08.15. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- OSC Újbuda 16- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 7-2,4-0,2-1,3-4 )

BVSC- Zugló: Somossi- Szomolányi ( Terjék )- Bereczki 2, Kiss P. 3, Korpás 2, Kalmár 2, Kovács D. 3, Papp 3. Csere: Szántai, Molnár, Szeles, Pál 1, Bischof, Monostori, Kovács R.

Czigány KárolyCzigány Károly: Azt kértem a lányoktól, hogy legyen minél több labdaszerzés és abból gyors akciók. Úgy érzem, ez elég jól sikerült. Van még min csiszolni (emberelőny, helyzetkihasználás..), de ez most még rendben is van így a tábor 5.hete után! Sokat kell még dolgoznunk és fogunk is! Remélem a sérültjeink mihamarabb felépülnek, hogy teljes csapattal tudjunk készülni! Gratulálok mindhárom csapatunknak a győzelemhez! :) Hajrá BVSC!

Ernst Ágnes Leány Gyermek Kupa- 1.forduló

2020.08.01. 12:15 óra- Eger

ZF- Eger- BVSC- Zugló 6- 21 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-4,2-4,2-7,2-6 )

BVSC- Zugló: Somossi- Szomolányi ( Terjék )- Bereczki 5, Kiss P. 5, Korpás 4, Kalmár 1, Kovács D. 1, Papp 2. Csere: Moldoványi, Molnár, Szeles, Pál 1, Vindisch 1, Monostori 1.

meszaros-vandaMészáros Vanda: Hosszú idő telt el az utolsó hivatalos mérkőzésünk óta, így a lányok alig várták már ezt a napot, melyen újra játszhatnak. Új kollégámat Czigány Károlyt helyettesítve igyekeztem a lehető legjobbat kihozni a csapatából. Helyenként figyelmetlenül, de összességében fegyelmezetten és pontosan játszottunk. Örülök, hogy mindenki szerephez juthatott és a góllövésből is kilencen kivehették a részüket. Hajrá BVSC!

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 13.forduló

2020.02.16. 11:15 óra- Győr

Győri VSE- BVSC- Zugló 1- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-3,0-3,0-4,1-3 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Finta 1, Hegedűs A., Batizi 4, Bereczki 4, Kiss P. 1, Lanc 1. Csere: Péntek, Korpás, Borsos,  Kalmár, Kovács D. 2, Papp, Vindisch, Pál

meszaros-vandaMészáros Vanda: A 13.fordulóban Győrbe utaztunk, hogy a soron következő meccsünket lejátsszuk. Nagyon elszántan és jókedvvel töltöttük az egész hetes felkészülésünket és ezt a napot is. Remélve, hogy a legutóbbi fordulóban elszenvedett vereség után újra az igazi énünket tudjuk majd mutatni. Összeszedetten és fegyelmezetten játszottunk, főként a védekezésünket tekintve, ez fontos volt a támadójátékunk megalapozásához. Nagyon szép megoldásokat láttam újra és újra, aminek örülök! Viszont egy- két egyéni hiba még így is kijött megint, amin a továbbiakban is kitartó munkával fogunk javítani. De összességében jól működött a csapatmunka amiben továbbra is hiszünk! Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 12.forduló

2020.02.09. 15:30 óra- Dunaújváros

DFVE- BVSC- Zugló 7- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,1-2,0-0,4-1 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Finta, Hegedűs A., Batizi, Bereczki, Kiss P. 2, Borsos Csere: Péntek, Lanc, Korpás 1, Kalmár, Kovács D. 1, Vindisch, Pál

meszaros-vandaMészáros Vanda: Októberben hazai pályán egy kiélezett csatában egyetlen góllal sikerült nyernünk, így nagyon sokat készültünk a Dunaújváros otthonában rendezett visszavágóra. Tudtuk, hogy bármi megtörténhet, kemény lesz és kiszámíthatatlan. Három negyeden keresztül őrült küzdelem zajlott a medencében, a harmadik negyedben gól sem született és a végére 3-3 állt "csak" az eredményjelző táblán. Majd jött a "káosz", elkezdtünk rengeteget hibázni védekezésben és támadásban sorra rossz döntéseket hoztunk, ezt ellenfelünk ki is használta, így megszerezték majd meg is tartották a vezetést a meccs végéig.

Bővebben...

1. oldal / 22

Adó 1 %