BVSC-Zugló

Fiú Serdülő Országos Bajnokság- 5.forduló

2020.10.11. 12:30 óra- Komjádi

Vasas SC- BVSC- Zugló 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,2-2,3-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Rozgonyi- Kohári, Rajna, Balogh Mátyás 2, Domján 1, Mészáros B. 5, Reményi Csere: Szendrei, Doroszlai, Balogh Botond, Bakulya, Stiegler 1.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Amikor először találkoztam a gyerekekkel meccs előtt és csak öten, hatan jöttek szembe, azt hittem mindenki elakadt a városban a futóverseny miatt. Aztán leesett hogy négyen ifi meccsen voltak, négyen meg az éppen zajló gyerekmeccsen játszanak. Nem is feltétlenül a megszokott uszoda jelenti a legnagyobb előnyt egy hazai rendezésű utánpótlás fordulónál, hanem az, hogy a rendező csapat rakhatja össze a meccssorrendet. És ez talán jelenthet annyit egy ikszes meccsen, ami azt az egy gólt eredményezte a két csapat között. Talán számít, de ha visszanézzük majd a meccset, biztos megtaláljuk a saját felelősségünket is az egészben.

Csapat szinten ma dolgoztunk a legjobban, amióta idén lejátszotta első meccsét ez a gárda. Most éreztem először, hogy nem kell kiabálva szinte joystickkal irányítanom a játékosokat, hanem tőmondatokból, intésekből, kézmozdulatokból is mindenki tudja mit csináljon, hogyan helyezkedjen. Érzésre talán az egy az egy ellen elvesztett párharcok száma volt magas, amiből több gólt is kaptunk. Illetve a végjátékban volt 3 nagy lehetőségünk is, nemhogy az egyenlítésre, hanem a mérkőzés megnyerésére is, de ezekkel sajnos nem tudtunk élni. 

Mezőnyben ki kell emelnem Mészáros Bálint teljesítményét, aki nemcsak öt góljával emelkedett ki a csapatból, hanem elképesztően sok és hatékony mezőnymunkát is végzett a mérkőzésen. Illetve a kapuban Rozgonyi Ádám adott olyan támaszt a csapatnak, amire nagyon büszke lehet. Azt mondtam a fiúknak a meccs után, hogy a vereség ellenére ez volt az a meccs, ami után egyenes háttal, felemelt fejjel kell gratulálni az ellenfélnek a győzelemhez és menni tovább azon az úton, amit kijelöltünk magunknak. Hajrá BVSC!
Adó 1 %