BVSC-Zugló

Fiú Serdülő Országos Bajnokság- 1.forduló

2020.09.06. 10:00 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 11- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-6,4-1,2-0,3-5 )

BVSC- Zugló: Rozgonyi- Kohári 1, Balogh Botond 4, Balogh Mátyás 5, Domján, Mészáros B., Reményi Csere: Szendrei, Szűcs 1, Doroszlai, Bakulya 1.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Szerettem volna, hogy úgy induljon a meccs, hogy érezze a Szentes, hogy ez már nem az a júliusi pihenő után beeső foghíjas BVSC. Ez nagyjából sikerült is. Majd jött egy véleményes 4 perces kiállítás, amit viszonylag jól lehoztunk (2-1). Ez viszont annyi energiát kivett a csapatból, hogy már nem tudtunk olyan magas szinten tartani a meccs ritmusát, mint az első másfél negyedben. Pontatlanná, kapkodóvá vált a játék. Mivel folyamatosan mi mentünk az eredmény után, így sokszor már a védekezés utolsó másodperceiben a támadásvezetés járt a gyerekek fejében. Még egy blokkoló kéz vagy egy oldalsegítés helyett már a lefordulásban gondolkodtunk, ami mindig megbosszulta magát. Amikor ezt át tudtam állítani a fejekben, újra meccsben voltunk. A végén döntetlen állásnál egy időkérés után támadhattunk a győzelemért. A Szentes a bent lévők közül kinézte magának az általuk leggyengébbnek tartott láncszemet és lövésre hívta az angyalarcú Bakulya Bencét. Ezután már csak egy csalódott középkezdésre maradt ideje ellenfelünknek.

Nagyon szerettem a tavalyi csapatomban, hogy az ilyen "izzadós" döntetlen körüli meccseket a végén mindig megnyertük. Remélem ezt a gárdát is ez a fajta győztes mentalitás fogja jellemezni. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, a szívhez és az akarathoz.

Adó 1 %