BVSC-Zugló

orszagos-serdulo-csapat

Fiú Országos Serdülő Bajnokság - 7. Forduló

Nyéki Imre Uszoda - 33m-es 2020. november 24. 17:00

OSC Újbuda - BVSC-Zugló 5-14 (2-3, 2-4, 0-2, 1-5)

Létay Krisztián: Szeretem, ha nem kell kacifántos körmondatokban értékelést írnom, mert a végeredmény mindent elmond.Létay Krisztián Egy rangadón öt gólon tartani az ellenfelet a támadásokat segítő bírói felfogás mellett a mai vízilabdában komoly fegyvertény. Annak pedig kifejezetten örültem, hogy tanultunk a Fradi ellen elkövetett hibánkból, hogy amikor ott a lehetőség be kell vinni a kegyelemdöfést. És ezt most nem sziporkázó támadójátékkal tettük, hanem egyszerűen lenulláztuk az ellenfelet a harmadik negyedben. Ma a CSAPATOT emelném ki, annak ellenére, hogy sok jó egyéni teljesítmény is volt a meccsen. Illetve a fiúk nevében is szeretnék jobbulást kívánni annak az OSC-s játékosnak, aki komolynak tűnő sérülést szenvedett a mérkőzésen. Hajrá BVSC!

Fiú Serdülő Országos Bajnokság - 10. Forduló

Szőnyi út 50-es sátor 2020. november 22. 11:15

BVSC-Zugló - Debrecen 23-5 (6-2, 3-1, 10-0, 4-2)

Létay Krisztián: Gratulálok a fiúknak, elsősorban a mutatott játék miatt. Mindenki nagyon szeretett volna gólokat lőni, de ez a hozzáállás egy pillanatig Létay Krisztiánsem ment a védekezés kárára. Ebben a formában egy nagyon jó felhozó, önbizalomszerző mérkőzés lett belőle a keddi, korábbról halasztott OSC elleni rangadónk előtt. A mezőnyből ma 5 góljával Doroszlai Zalán emelkedett ki, illetve volt két debütánsunk Tátrai Tamás (aki egyből góllal mutatkozott be az idősebbek között) és Horváth Solt kapus (67%) személyében, akiknek külön gratulálok a sikeres bemutatkozáshoz.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság - 9. Forduló

Szőnyi úti uszoda 2020. november 15. 11:15

BVSC-Zugló - FTC-Telekom Waterpolo 13-14 (3-2, 3-1, 3-4, 1-3, 3-4)

Létay Krisztián: Úgy lett döntetlen a meccs, hogy végig mi vezettünk. Végig domináltunk, de csak nem tudtuk úgy kinyitni a találkozót, hogy elhitessük a Létay KrisztiánFradival, hogy nincs visszaút. A csapat előtt megint le a kalappal. Még nem néztem vissza a meccset, de úgy éreztem a rendszer jól működött. Ami hiányzik, hogy a góllövő játékosaink a sorsdöntő szituációkban eldöntsék a meccset a mi javunkra. Ez most is és korábban a Vasas ellen is hiányzott. Az látszik, hogy ezen a téren egy fecske nem tud nyarat csinálni... Több befejező játékosunk egyidejű magas színvonalú játéka szükséges a rangadóink megnyeréséhez. Ma Domján Dávid volt az egy fecske, aki a hátán vitte a csapatot, és a büntetőpárbajban is vezérként az első lélektanilag is nagyon nehéz büntetőt vállalta magára, és értékesítette is. Köszönöm a gyerek csapatnak, hogy igazi rangadó hangulatot varázsolt az üres uszodába szurkolásával. Remélem ez a fajta buzdítás egymás meccsein továbbra is megmarad, mert azon kívül, hogy nagyon sokat segít az éppen játszó csapatnak, hihetetlen kohéziós erő tud lenni a korosztályok között. Hajrá BVSC!

Fiú Serdülő Országos Bajnokság- 6.forduló

2020.10.18. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- KSI SE 10- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-5,4-2,1-4,3-3 )

BVSC- Zugló: Rozgonyi- Kohári, Rajna, Balogh Mátyás 1, Domján, Mészáros B. 4, Reményi 1. Csere: Szendrei, Szűcs, Balogh Botond 4, Jonoczkó, Szentesi, Stiegler

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Örülök, hogy a múlt heti Vasas meccs után, sikerült újra azon a szinten vízilabdáznunk, amit várok a csapattól. Ismét csillogtattuk azokat az erényeket, amiért a múlt héten is gratuláltam a fiúknak. Úgy érzem- a két elvesztett rangadó ellenére is-, hogy sikerült szintet lépnünk, a korábban látottakhoz képest. Persze ismét csak a "szimpatikus vesztes" szerepe jutott nekünk (egy olyan meccsen, ahol megint nem mi voltunk az esélyesebbek), amit főleg a gyerekeknek nagyon nehéz lehet feldolgozni. Azonban a mérkőzés után azt láttam a fiúkon, hogy fáj a vereség, de tudjuk a helyén kezelni a történteket. Tudjuk, hogy nem a háborút vesztettük el, hanem csak egy csatát, minimális veszteségekkel.

Bővebben...

Fiú Serdülő Országos Bajnokság- 5.forduló

2020.10.11. 12:30 óra- Komjádi

Vasas SC- BVSC- Zugló 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,2-2,3-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Rozgonyi- Kohári, Rajna, Balogh Mátyás 2, Domján 1, Mészáros B. 5, Reményi Csere: Szendrei, Doroszlai, Balogh Botond, Bakulya, Stiegler 1.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Amikor először találkoztam a gyerekekkel meccs előtt és csak öten, hatan jöttek szembe, azt hittem mindenki elakadt a városban a futóverseny miatt. Aztán leesett hogy négyen ifi meccsen voltak, négyen meg az éppen zajló gyerekmeccsen játszanak. Nem is feltétlenül a megszokott uszoda jelenti a legnagyobb előnyt egy hazai rendezésű utánpótlás fordulónál, hanem az, hogy a rendező csapat rakhatja össze a meccssorrendet. És ez talán jelenthet annyit egy ikszes meccsen, ami azt az egy gólt eredményezte a két csapat között. Talán számít, de ha visszanézzük majd a meccset, biztos megtaláljuk a saját felelősségünket is az egészben.

Bővebben...

1. oldal / 43

Adó 1 %