BVSC-Zugló

orszagos-serdulo-csapat

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 10.forduló

2020.03.08. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Vasas SC 18- 6Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,3-3,5-2,6-1 )

BVSC- Zugló: Kiss ( Móger )- Burulitisz, Báki, Hajdu 3, Ádám 4, Mészáros B. 3, Balogh 3. Csere: Tátrai 2, Reményi 1, Szücs,  Domján 2, Kohári

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Ismét jár a dicséret a fiúknak, mert a múlt héthez hasonló magabiztossággal vették ezt az akadályt is. Eredmény alapján könnyűnek tűnik a győzelem, de ezért megint nagyon sokat kellett tenni. Örülök a kevés kapott gólnak és hogy a múlt heti győzelem után a heti munkát és ezt a meccset is nagy alázattal és fegyelemmel csinálta végig a csapat. A kapusok 70% körül védtek, elöl pedig az Ádám, Hajdu, Balogh, Mészáros B. kvartett tartott gólszüretet, de Domján Dávid is nagyon jól játszott. Köszönöm Tátrai Dávidnak, hogy kérésemnek megfelelően egyéni kvalitásait háttérbe szorítva kiszolgálta csapattársait, hogy minél inkább csapatként érkezhessünk majd meg az előttünk álló rangadókra. Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 9.forduló

2020.03.01. 14:00 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 5- 12Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,0-5,1-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Móger- Tátrai 5, Szücs, Mészáros M. 4, Hajdu 2, Ádám, Mészáros B. Csere: Reményi, Burulitisz, Mohos, Báki 1, Balogh, Domján

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Nem tudom, hogy serdülőkorú gyerekeket hogy dicsérjek meg nagyon úgy, hogy hétfőn ne burger kinges koronában és két számmal nagyobb mellényben érkezzenek edzésre.. de megteszem, mert tényleg megérdemlik. Bár a mérkőzés két- két és fél negyed után eldőlt, de négy negyeden keresztül bírtuk fejben hogy kevés gólon tartsuk az ellenfelet. Persze a két legjobb góllövőnk hozta jó formáját, mégis amit hátul mutatott a csapat, az hozta meg ezt a magabiztos győzelmet.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 8.forduló

2020.02.16. 11:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- CPVSE 15- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,3-4,6-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Móger- Burulitisz, Szücs 1, Mohos 1, Hajdu 2, Ádám 2, Mészáros B. 4. Csere: Kedves 1, Reményi, Domján 1, Báki 1, Balogh 1, Kohári 1.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Gratulálok a fiúknak a győzelemhez és ahhoz, hogy tízen is betaláltak az ellenfél kapujába. A másik kérésem a biztos győzelem mellett az volt, hogy egy bizonyos szint felett, ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá. Ezt főként védekezésben, nem igazán sikerült teljesíteni. Sok a tíz kapott gól, főleg úgy, hogy öt helyzetnél többet az ellenfél nem dolgozott ki a mérkőzésen. Egy bölcs edzőtől hallottam egyszer, hogy ilyenkor már nincs mit tenni, mint dolgozni tovább és a következő feladatra koncentrálni. Mi is így teszünk. Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 7.forduló

2020.02.09. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC- Telekom 10- 8Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,1-1,4-2,3-4 )

BVSC- Zugló: Móger- Tátrai 5, Szücs, Mészáros M. 1, Hajdu 2, Ádám 1, Mészáros B. Csere: Reményi, Burulitisz, Domján, Báki, Balogh 1, Kohári

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Már nagyon vártam ezt a meccset. Az igazi rangadó, ahol a hazai pálya talán kicsit esélyesebbé tett minket, de összességében két azonos képességű csapat feszült egymásnak.  A kapuban Móger Gyuri húzta le a rolót ismét, de a védelem is nagyon jól dolgozott előtte. Elől pedig Tátrai Dávid volt nagyon elemében. Örülök, hogy egy ilyen rangadón lépett elő főszereplővé és döntötte el a meccset góljaival. De mindenki kitett magáért. Nagybetűs CSAPAT voltunk, ami talán a legnagyobb öröm számomra. Ebből a meccsből töltekezve, még nagyobb elszántsággal és hittel dolgozhatunk tovább a mindennapokban. Gratulálok a fiúknak! Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 6.forduló

2020.02.02. 10:00 óra- Margitsziget, Széchy Tamás Uszoda

KSI SE- BVSC- Zugló 15- 9Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,3-1,6-2,2-3 )

BVSC- Zugló: Móger ( Kiss )- Tátrai 1, Burulitisz, Szücs, Mészáros M. 3, Báki 1, Ádám 1. Csere: Domján, Mohos, Hajdu 3, Mészáros B., Balogh, Kedves

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Nincs mit szépíteni, jobb volt ma a KSI. Jó katona módjára mindenki csinálta a dolgát, de sajnos az extra, amivel az ilyen összecsapásokon meccsben tudsz maradni vagy esetleg a végén nyerni, nem volt meg. Egyszerűen annyit játszottunk, amennyit ma az ellenfél hagyott nekünk. Az utolsó negyedre már eldőlt a mérkőzés, így azt kértem a fiúktól, hogy az eredménytől függetlenül kezeljük úgy a meccs utolsó negyedét, mintha a jövő heti Fradi elleni rangadó záró felvonása lenne. Döntetlen állásról nyerjük meg a végjátékot. Ez sikerült is. 3- 2- re nyertük ezt a 8 percet. Apróságok ezek, de örülök, hogy így reagált a csapat, nem csúsztunk szét teljesen. Szerencsére most nem kell egy hónapot várni, hogy újra játsszunk, a hétvégén már itt a következő nagy feladat. Hajrá BVSC!

1. oldal / 40

Adó 1 %