BVSC-Zugló

orszagos-serdulo-csapat

Vízvári György Serdülő Kupa- 3.forduló

2020.07.29. 10:00 óra- Szeged

Szeged- BVSC- Zugló 11- 16 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-5,4-3,4-4,4,1-4 )

BVSC- Zugló: Rozgonyi ( Kiss )- Kohári 4, Balogh M. 6, Domján 1, Mészáros B. 4, Reményi 1, Janoczkó Csere: Kovács, Balogh B., Bak, Szendrei, Szentesi, Füzesi

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Az azóta lejátszott meccsek tükrében, nagyon sajnálom azt a szentesi első kört, ahol a pihenőből visszatérve, foghíjasan ugyan, de nagyarányú vereséget szenvedtünk.A csapat azóta bizonyítva erejét, két magabiztos győzelemmel, visszanyerte önbizalmát, de nagyon fog hiányozni majd a jövőheti kupadöntő két kiélezett meccse, a korosztály legjobb csapatai ellen. A mai meccsen a győzelemhez a gólerős támadójátékhoz, valamint a hozzáálláshoz gratulálok a fiúknak.

Bővebben...

Vízvári György Serdülő Kupa- 2.forduló

2020.07.22. 17:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 17- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 8-3,3-2,4-2,2-3 )

BVSC- Zugló: Szabó ( Rozgonyi)- Kohári 2, Balogh M. 7, Domján 2, Mészáros B. 3, Reményi, Janoczkó. Csere: Kovács, Balogh B. 1, Bak, Szendrei 1, Szentesi, Füzesi

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Nagyon boldog voltam, hogy újra együtt lehettem a gyerekekkel. Egyből egy tétmeccs, de most már mindenki a fedélzeten volt. A 2004- esek nemcsak koruknál fogva váltak "nagyserdülőkké", hanem vezérei is voltak a csapatnak. Támadásban ma Balogh Matyi 7/7- es mutatója volt kiemelkedő, de mindenkitől megkaptam azt a pluszt, amit a felkészülés ezen szakaszában elvárhattam a játékosoktól. Gratulálok a fiúknak! Holnap reggel nyolc óra konditerem!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 10.forduló

2020.03.08. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Vasas SC 18- 6Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,3-3,5-2,6-1 )

BVSC- Zugló: Kiss ( Móger )- Burulitisz, Báki, Hajdu 3, Ádám 4, Mészáros B. 3, Balogh 3. Csere: Tátrai 2, Reményi 1, Szücs,  Domján 2, Kohári

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Ismét jár a dicséret a fiúknak, mert a múlt héthez hasonló magabiztossággal vették ezt az akadályt is. Eredmény alapján könnyűnek tűnik a győzelem, de ezért megint nagyon sokat kellett tenni. Örülök a kevés kapott gólnak és hogy a múlt heti győzelem után a heti munkát és ezt a meccset is nagy alázattal és fegyelemmel csinálta végig a csapat. A kapusok 70% körül védtek, elöl pedig az Ádám, Hajdu, Balogh, Mészáros B. kvartett tartott gólszüretet, de Domján Dávid is nagyon jól játszott. Köszönöm Tátrai Dávidnak, hogy kérésemnek megfelelően egyéni kvalitásait háttérbe szorítva kiszolgálta csapattársait, hogy minél inkább csapatként érkezhessünk majd meg az előttünk álló rangadókra. Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 9.forduló

2020.03.01. 14:00 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 5- 12Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,0-5,1-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Móger- Tátrai 5, Szücs, Mészáros M. 4, Hajdu 2, Ádám, Mészáros B. Csere: Reményi, Burulitisz, Mohos, Báki 1, Balogh, Domján

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Nem tudom, hogy serdülőkorú gyerekeket hogy dicsérjek meg nagyon úgy, hogy hétfőn ne burger kinges koronában és két számmal nagyobb mellényben érkezzenek edzésre.. de megteszem, mert tényleg megérdemlik. Bár a mérkőzés két- két és fél negyed után eldőlt, de négy negyeden keresztül bírtuk fejben hogy kevés gólon tartsuk az ellenfelet. Persze a két legjobb góllövőnk hozta jó formáját, mégis amit hátul mutatott a csapat, az hozta meg ezt a magabiztos győzelmet.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 8.forduló

2020.02.16. 11:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- CPVSE 15- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,3-4,6-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Móger- Burulitisz, Szücs 1, Mohos 1, Hajdu 2, Ádám 2, Mészáros B. 4. Csere: Kedves 1, Reményi, Domján 1, Báki 1, Balogh 1, Kohári 1.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Gratulálok a fiúknak a győzelemhez és ahhoz, hogy tízen is betaláltak az ellenfél kapujába. A másik kérésem a biztos győzelem mellett az volt, hogy egy bizonyos szint felett, ne süllyedjünk egy bizonyos szint alá. Ezt főként védekezésben, nem igazán sikerült teljesíteni. Sok a tíz kapott gól, főleg úgy, hogy öt helyzetnél többet az ellenfél nem dolgozott ki a mérkőzésen. Egy bölcs edzőtől hallottam egyszer, hogy ilyenkor már nincs mit tenni, mint dolgozni tovább és a következő feladatra koncentrálni. Mi is így teszünk. Hajrá BVSC!

1. oldal / 41

Adó 1 %