BVSC-Zugló

orszagos-serdulo-csapat

Fiú Serdülő Országos Bajnokság- 3.forduló

2020.09.20. 10:00 óra- Kőér utcai uszoda

Honvéd- BVSC- Zugló 6- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-5,1-2,4-5,1-3 )

BVSC- Zugló: Kiss- Balogh Mátyás 4, Rajna 2, Mészáros B. 4, Szűcs 1, Füzesi, Bakulya 1. Csere: Szendrei, Doroszlai 1, Reményi, Szentesi 1, Stiegler 1.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Nehezen nyeltem le a keserű Szeged elleni vereség pirulát (a mutatott játék miatt), de ma adtak a fiúk egy jó nagy pohár vizet, amivel lecsúszott. Négy ember hiányzott a kezdőcsapatból, az ötödik meg kettőt edzett a héten. Mondtam nekik, hogy amíg létszámban ki tudunk állni a bajnokságban az ötödik helytől lefelé lévő csapatok ellen, addig nem akarok halasztani. Érezze magában mindenki az erőt, hogy képes pótolni hiányzókat, sőt egy az egyben a helyére tud lépni, ha kell. És itt nem a gólokra gondolok elsősorban, hanem a védekezésre. 

Bővebben...

Fiú Serdülő Országos Bajnokság- 2.forduló

2020.09.13. 10:00 óra- Szeged

Szegedi VPS- BVSC- Zugló 15- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-5,4-2,5-3,4-3 )

BVSC- Zugló: Kiss- Szendrei, Balogh Botond 1, Balogh Mátyás 2, Domján 2, Mészáros B. 3, Szűcs Csere: Rajna 4, Füzesi, Doroszlai, Bakulya, Stiegler 1.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: A forgatókönyv megint az lett volna, ami Szentesen. Jó kezdéssel elvenni az ellenfél legnagyobb fegyverét, a lelkesedést. Sajnos az elején nem tudtuk kinyitni annyira a meccset, hogy ez sikerüljön. Ami a második negyedtől következett, arra nincsenek szavak. Ha arra kérnek, hogy írjak fel tíz szinte lehetetlen eseménysort, amiből gólt kapunk, sem tudtam volna ennyire kreatív lenni, mint amit a vízben bemutattunk. Lehet, hogy nem az ifi vagy a felnőtt meccsek megtekintését kéne kötelezővé tennem, hanem a 2007- esek mérkőzéseire kijárást.. ott talán előfordulnak olyan jellegű hibák, amikből most tanulnunk kéne.

Bővebben...

Fiú Serdülő Országos Bajnokság- 1.forduló

2020.09.06. 10:00 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 11- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-6,4-1,2-0,3-5 )

BVSC- Zugló: Rozgonyi- Kohári 1, Balogh Botond 4, Balogh Mátyás 5, Domján, Mészáros B., Reményi Csere: Szendrei, Szűcs 1, Doroszlai, Bakulya 1.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Szerettem volna, hogy úgy induljon a meccs, hogy érezze a Szentes, hogy ez már nem az a júliusi pihenő után beeső foghíjas BVSC. Ez nagyjából sikerült is. Majd jött egy véleményes 4 perces kiállítás, amit viszonylag jól lehoztunk (2-1). Ez viszont annyi energiát kivett a csapatból, hogy már nem tudtunk olyan magas szinten tartani a meccs ritmusát, mint az első másfél negyedben. Pontatlanná, kapkodóvá vált a játék. Mivel folyamatosan mi mentünk az eredmény után, így sokszor már a védekezés utolsó másodperceiben a támadásvezetés járt a gyerekek fejében. Még egy blokkoló kéz vagy egy oldalsegítés helyett már a lefordulásban gondolkodtunk, ami mindig megbosszulta magát. Amikor ezt át tudtam állítani a fejekben, újra meccsben voltunk. A végén döntetlen állásnál egy időkérés után támadhattunk a győzelemért. A Szentes a bent lévők közül kinézte magának az általuk leggyengébbnek tartott láncszemet és lövésre hívta az angyalarcú Bakulya Bencét. Ezután már csak egy csalódott középkezdésre maradt ideje ellenfelünknek.

Bővebben...

Edzőtáborok 2020- Hódmezővásárhely

2020.07.26.- 07.31.- Hódmezővásárhely 

serduloLétay Krisztián: A második vidéki edzőtáborunkat egy új helyszínen, Hódmezővásárhelyen töltöttük. A közös edzőtáborozás az ifi csapattal nagyon jól sikerült. Remek szállás, minden igényt kielégítő edzéslehetőségek és pazar időjárás jellemezte a hetet. A kemény munkát szerdán megtörte az utánpótlás korosztályoknak kiirt kupasorozat szegedi csoportküzdelmei, ahol mindhárom országos korosztály magabiztos győzelmet aratott.

Képek az edzőtáborról itt

Vízvári György Serdülő Kupa- 3.forduló

2020.07.29. 10:00 óra- Szeged

Szeged- BVSC- Zugló 11- 16 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-5,4-3,4-4,4,1-4 )

BVSC- Zugló: Rozgonyi ( Kiss )- Kohári 4, Balogh M. 6, Domján 1, Mészáros B. 4, Reményi 1, Janoczkó Csere: Kovács, Balogh B., Bak, Szendrei, Szentesi, Füzesi

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Az azóta lejátszott meccsek tükrében, nagyon sajnálom azt a szentesi első kört, ahol a pihenőből visszatérve, foghíjasan ugyan, de nagyarányú vereséget szenvedtünk.A csapat azóta bizonyítva erejét, két magabiztos győzelemmel, visszanyerte önbizalmát, de nagyon fog hiányozni majd a jövőheti kupadöntő két kiélezett meccse, a korosztály legjobb csapatai ellen. A mai meccsen a győzelemhez a gólerős támadójátékhoz, valamint a hozzáálláshoz gratulálok a fiúknak.

Bővebben...

1. oldal / 42

Adó 1 %