BVSC-Zugló

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 5. forduló

2020.10.11. 10:00 óra- Komjádi

Vasas SC- BVSC- Zugló 9- 9, ötméteresekkel 16- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve( 2-3,3-1,1-2,3-3,7-6 )

BVSC- Zugló: Ambrusz ( Kovács )- Tátrai 5, Mészáros Mátyás 4, Báki, Hajdu 3, Ádám, Strasser 2. Csere: Reményi, Szücs, Mészáros Bálint 1, Rajna

Kemény KristófKemény Kristóf: Sajnos nem sikerült elhoznunk a 3 pontot a Komjádiból. Az elején ez a tény még a fejünkben sem fordulhatott meg, hiszen remekül kezdtünk, a második negyed közepén a 3 gólos előnyre is volt sanszunk, de sajnos onnantól kezdve jött egy 1- 5- ös rövidzárlat, ami a meccsképet megváltoztatta.. Nagyot küzdöttünk, viszonylag hamar sikerült kiegyenlítenünk, viszont mindig a Vasas tudott újból előnyre szert tenni, pedig ha egyszer átvesszük a vezetést, akkor biztos vagyok benne, hogy győzni tudtunk volna, csak a sportban a feltételes mód nem igazán létezik..

Több olyan gólt kaptunk a végén, amikor már azt hittem, egy sikeres védekezést látunk és vagy a védelem hibázott vagy Zsomborról bepattant a kapuba a labda.. 

A büntetőpárbaj már lutri volt, sajnos ez most így alakult, nincs már mit tenni, viszont a padlón nem maradhatunk, igenis fel kell állni, a következő fordulóban a KSI- t fogadjuk! Hajrá BVSC!
 
Adó 1 %