BVSC-Zugló

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 1. forduló

2020.09.08. 12:15 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 11- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve( 3-6,1-3,4-3,3-5 )

BVSC- Zugló: Ambrusz ( Kovács )- Tátrai 8, Báki, Hajdu 1, Ádám, Strasser 6, Balogh M. Csere: Reményi 1, Burulitisz, Szücs, Mohos, Mészáros B. 1, Domján

Kemény KristófKemény Kristóf: Alapelveimmel ellentétes a következő kijelentésem: a mai meccsen a győzelem volt a legfontosabb! Utánpótlásban a képzés és a játékosnevelés áll az eredményesség előtt, de a mai napon játszottuk az első bajnoki meccsünket, ami egyrészről okozhat egy beragadást, másik oldalról, viszont lehet egy pozitív visszacsatolása az eddigi munkának, amitől még inkább be tud lelkesedni egy csapat a bajnoki rajtnál. Szerencsére az utóbbit sikerült elérnünk a Szentes ellen. 

A mérkőzésen eléggé hektikusan játszottunk, az elején koncentráltan, kevés hibával működött a gépezet, a mérkőzés középső szakaszát végigszenvedtük, a végén viszont a nyári úszóedzések köszöntek vissza a lefordulásgóljainkkal. Végig az volt az érzésem, hogy nem vagyunk a legélesebbek, egyéni hibákból elkerülhető gólokat kapunk, de mivel rendszerben vízilabdázunk, ezért egy szint alá a csapat soha sem ment, volt egy váza a játékunknak, ami a mai napra elegendő volt. Nem mellesleg, támadásban kiemelkedő egyéni teljesítményekkel sikerült a végére magabiztosan nyernünk. Gratulálok a csapatnak, folytatjuk az építkezést! Hajrá BVSC! 

 
 
 
Adó 1 %