BVSC-Zugló

Lemhényi Dezső Ifjúsági Kupa- döntő

2020.08.05.- Hajós Alfréd Sportuszoda

FTC- Telekom- BVSC- Zugló 9- 9, ötméteresekkel 13- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,1-2,3-3,2-3,4-3 )

BVSC- Zugló: Ambrusz- Tátrai 2, Szücs, Mészáros M. 3, Hajdu 2, Ádám, Strasser 3. Csere: Reményi, Mészáros B. 1, Báki, Balogh M. 1.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Egy balszerencsés bírói ítélet miatt sajnos nem tudtam ott lenni a fiúkkal a négyes döntő mérkőzésein. Krisztiánt kértem meg, hogy helyettesítsen, hiszen ennek a korosztálynak tavaly ő volt az edzője és tudtam, hogy ezt a feladatot tökéletesen meg fogja oldani, magyarul a jobb eredmény biztos, hogy nem a "beugrón" fog múlni. Az első meccsünkön eléggé halvérűen kezdtünk, pedig tudtuk, hogy a Fradi sem biztos, hogy csúcsra járatva érkezik meg az elődöntőre. A második negyedtől kezdve kezdtük el felvenni a meccsnek a hőfokát és végre megmutattuk a harcos oldalunkat is. A végén sajnos nem sikerült győznünk, ennek ellenére, az első negyedet leszámítva nem lehetett panasz a fiúkra.

BVSC- Zugló- UVSE 7- 13 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-4,3-3,2-5,1-1 )

BVSC- Zugló: Ambrusz- Tátrai 4, Szücs 1, Mészáros M. 1, Hajdu, Ádám, Strasser 1. Csere: Reményi, Burulitisz, Mészáros B., Báki, Balogh M., Domján 

A bronzmeccs sajnos ugyanúgy kezdődött, ahogy az elődöntő, de egész egyszerűen nem volt elég akaratunk, hogy átessünk a fáradtságérzetünkön. A végére teljesen szétestünk, egész meccsen nem volt esélyünk az Újpest ellen. Olyan érzésem volt, mintha az elődöntőben az ezüstöt sokkal könnyebb lett volna megszerezni, mint a döntőben a bronzot, így azért valamennyire fájó a végkimenetele ennek a 2 meccsnek.

 
Viszont ne feledjük, hogy ez a sorozat a felkészülésünk részét szolgálta, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amiből tovább kell, hogy építkezzünk. Egy sokkal harcosabb csapattal kell, hogy csatába menjünk a bajnokságban, ez lesz az első számú feladatunk. Hajrá BVSC!
 
 

 

Adó 1 %