BVSC-Zugló

orszagos-gyermek-csapat

Fiú Gyermek Országos Bajnokság 3. forduló

2020.09.20. 13:00 óra- Kőér utcai uszoda

Honvéd- BVSC- Zugló 11- 16 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-5,3-7,4-0,4-4 )

BVSC- Zugló: Horváth ( Pelle )- Bodóki 1, Doroszlai 6, Szőke 1, Tátrai, Bakulya 4, Kiss B. 1. Csere: Mohos, Szabó D., Szabó P., Imre 1, Rajna 1, Ladányi 1.

nagy-sandorNagy Sándor: Órákkal a mérkőzés után is nehezen találom a szavakat arra, ami ma történt. Az első félidőben még csak elvétve voltak butaságok és mivel a szoros fázisban nem igen van ellenfelünk, ezek el is törpültek. A harmadik negyedtől viszont jött a feketeleves: teljes káosz, kapkodás, külső körülményekkel foglalkozás. A Krisztián által említett OKJ- s tanfolyam folytatódott ezen a meccsen is, de ez sem lehet magyarázat a 4- 8- as második félidőre. Biztos beletaposok most a lelkekbe: de felejtsük el az eddigi "baby vízilabdát", szép volt, jó volt, de vége van! Lesz mit nézni holnap a videózás alkalmával, kellemes nem lesz, de hasznos biztosan. Mivel elég idő telt el a végső dudaszó óta, azóta találtam pozitívumot is: kapusaink teljesítményével elégedett voltam, Solt és Tomi is ügyesen védett ma!

Fiú Gyermek Országos Bajnokság 2. forduló

2020.09.13. 11:15 óra- Szeged

Szegedi VPS- BVSC- Zugló 7- 18 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-7,1-2,3-2,2-7 )

BVSC- Zugló: Horváth ( Pelle )- Balogh B. 2, Bodóki 1, Doroszlai 5, Szőke 1, Tátrai 4, Bakulya 3.  Csere: Szabó D. 1, Dobi, Imre, Rajna,  Ladányi 1, Kiss B. 

nagy-sandorNagy Sándor: Csak az eredményt nézve akár elégedett is lehetnék, de most nem vagyok. Voltak olyan szakaszai a mérkőzésnek, amikor teljesen mást csináltunk, mint amit megbeszéltünk, mint amit kértem. Ez nem fordulhat elő többet! Elhiszem, hogy szépen sütött a nap, szép lányok ültek a lelátón, de ezekkel a feladataink után illett volna foglalkozni. Ma nem voltunk itt fejben eléggé, a 7- 1- es vezetés után nem tetszett, amit láttam. E miatt a dekoncentráltság miatt igazán gyakorolni sem tudtunk, pedig jó lett volna meccsen is kipróbálni új dolgokat, mert később szükség lesz rájuk a nehezebb ellenfeleinkkel szemben. A győzelemhez gratulálok a fiúknak, de ennél összeszedettebb játékot várok a folytatásban!

Fiú Gyermek Országos Bajnokság 1. forduló

2020.09.08. 11:15 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 3- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-6,0-3,1-3,2-5 )

BVSC- Zugló: Horváth ( Pelle )- Balogh B. 2, Bodóki 1, Doroszlai 3, Szőke 2, Tátrai 3, Bakulya  1. Csere: Szabó D. 1, Mohos 1, Imre, Szabó P. 1, Ladányi 2, Kiss B. 

nagy-sandorNagy Sándor: Közvetlenül a ráúszás előtt azt hangsúlyoztam ki a fiúknak, hogy az ilyen mérkőzéseken elsősorban a védekezésben kell nagy energiákat mozgósítani. Egyértelmű, hogy a Szentes ma nem tanúsított nagy ellenállást, de végig azt éreztem, hogy mindenki koncentrál és figyel egymásra: ennek az eredménye a 3 kapott gól. Az utolsó negyedben már tudtunk új védekezést is gyakorolni, az is egészen jól ment. Biztos van akinek unalmas, de akkor is kiemelem: örömteli, hogy tízen is kivették a részüket a gólszerzésből. Első meccsnek ez rendben volt, készülünk tovább a nehezebb feladatokra. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez és a többieknek is, 9 pont a zsákban!

Ezüstérmet szerzett Csapatunk a VII.Invictus utánpótlás tornán

2020.08.24.- 08.27.- Martfű

invictus-2020Nagy Sándor: Második alkalommal vehettünk részt a rangos Invictus Kupán, amelynek a Martfű Thermál SPA adott otthont. A torna kiválóan szolgálta a felkészülésünket, nagyon jó és hasznos meccseket játszottunk. Sok olyan dologra fény derült, ami hiányosság és gyakorlásra, átbeszélésre szorul. Rengeteg pozitívumot és jó dolgot láttam, a mérkőzések nagy részében ügyesen és szépen játszottak a fiúk. Szerda este a hatodik meccsen már láttam a fáradtság jeleit, ami az utolsó napra csúcsosodott ki. Így az aranyérmet nem sikerült megszerezni, mégis elégedett vagyok, mert mindent beleadtak a fiúk és ez a legfontosabb. A csapat most megélt egy olyan kisebb kudarcot ami elkerülhetetlen a sportban, úgy gondolom jókor jött ez, elkeseredésre semmi ok! Balázs súlyos sérülését sajnálom, ezúton is jobbulást kívánok neki, ettől eltekintve jól éreztük magunkat és köszönjük a meghívást! Hajrá BVSC!

Bővebben...

Megnyerte Csapatunk a Szivós István Gyermek Kupát!

2020.04.04. - Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda

PSN Zrt. Sportiskola- BVSC- Zugló 13- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-4,3-3,5-3,4-5 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 7, Bodóki, Doroszlai, Szőke M., Tátrai 5, Bakulya 1. Csere: Szabó D. 1, Simon 1, Imre, Ladányi, Kiss

Nagy SándorNagy Sándor: Az elődöntőben az a Pécs volt az ellenfelünk, aki csoportjában a Fradit megelőzve jutott be a legjobb négy közé. Tudtuk, hogy jó csapat, nehéz mérkőzésre számítottunk. Az eredményt nézve jól kezdtünk, de ebben volt egy nagy adag szerencse is, az első negyed védekezésével nagyon nem voltam elégedett. Úgy tűnt, el tudunk lépni több góllal is, de ez nem sikerült és egy új meccs kezdődött 8-8 után. A fiúk fegyelmezettek voltak és tették a dolgukat, többször is vezettünk három góllal. A Pécs azonban nem adta fel és az utolsó percek izgalmassá váltak. A végjátékot még tanulnunk kell, de az előnyünk megmaradt és készülhettünk a döntőre. Ritkán emelek ki név szerint játékosokat, de Balogh Boti és Tátrai Tomi igazi vezérei voltak a csapatnak, de mindenki hozzátette a magáét a győzelemhez. Egy nagyon jó csapatot győztünk le, gratulálok nekik is, jó kis mérkőzés volt!

Bővebben...

1. oldal / 42

Adó 1 %