BVSC-Zugló

orszagos-gyermek-csapat

Fiú Gyermek Országos Bajnokság - 10. Forduló

Szőnyi út 50-es sátor 2020. november 22. 10:00

BVSC-Zugló - Debrecen 34-9 (9-2, 8-3, 9-2, 8-2)

Nagy Sándor: Nehéz egy ilyen mérkőzést értékelni, mert nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Rengeteg szép megoldás mellett azért akadtak Nagy Sándorbosszantó hibák, főleg védekezésben, a 9 kapott gólt soknak tartom. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez és ahhoz, hogy minden mezőnyjátékosunk betalált az ellenfél kapujába!

Fiú Gyermek Országos Bajnokság - 9. Forduló

Szőnyi úti uszoda 2020. november 15. 10:00

BVSC-Zugló - FTC-Telekom Waterpolo 8-7 (1-2, 3-1, 1-2, 3-2)

Nagy Sándor: Nem tudtam, hogy a heti események mennyire fogják befolyásolni a mai teljesítményt, de sejtettem, hogy nem fogunk sziporkázni. Nagy SándorPróbáltam levenni a terhet (már ha van ilyen egy 14 éves játékosnál) a vállakról és azt hangsúlyoztam: örüljünk, hogy játszhatunk és nem "online edzés" van csak. Úgy tűnik ez nem sikerült, végig azt éreztem a fiúkon, hogy feszültek és izgulnak. A szívük azonban vitte őket előre és akkor sem torpantak meg, amikor két gólos hátrányba kerültünk az utolsó negyedben. Nem játszottunk jól, mégis sikerült nyerni, de hiányérzet szerintem nem csak bennem van. Ez a két csapat kiemelkedik a mezőnyből, biztos vagyok benne, hogy még kemény meccseket fogunk játszani a Fradival. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Fiú Gyermek Országos Bajnokság 7. Forduló

Nyéki Imre Uszoda - 33m-es 2020. október 31. 10:00

OSC Újbuda - BVSC-Zugló 2-10 (0-3, 1-3, 0-1, 1-3)

Nagy Sándor: Amit az elmúlt két hétben sokat gyakoroltunk azok a játékelemek jól
NAgy Sándor kártya
mentek. A védekezésünkre nem lehet panasz, a szoros emberfogás jól
működött, nem voltak oknélküli faultolások, ellenben sok labdát
szereztünk a mezőnyben is. Zónázni is próbáltunk a mérkőzés második
felében, de ezt nem igazán tudtuk gyakorolni, leginkább az ellenfél
játékából adódóan. A támadások voltak ma döcögősek, a kapu előtt sokszor
voltunk pontatlanok az utolsó passzoknál és a befejezéseknél. Többet
edzettünk a héten a szokásosnál, mintha ennek is lettek volna jelei,
kicsit tompa volt ma a csapat. Azért összességében ez "fogyasztható"
volt, gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Fiú Gyermek Országos Bajnokság 6. forduló

2020.10.18. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- KSI SE 18- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve( 5-1,5-4,5-2,3-1 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh B. 7, Bodóki, Doroszlai 4, Szőke, Tátrai 3, Bakulya 1. Csere: Szabó D., Mohos, Rajna, Szabó P., Dobi, Kiss B. 3.

nagy-sandorNagy Sándor: Az előző héthez képest még kevesebb egészséges, hadra fogható játékossal vágtunk neki a mai rangadónak. Továbbra is vannak hiányzóink center illetve bekk poszton, ezért azt kértem, hogy mindenki próbáljon meg egy kicsit többet betenni a "közösbe". Ezt maximálisan teljesítették a fiúk és sosem akadtak fenn azon, ha éppen egy teljesen szokatlan, felforgatott összeállításban voltak bent a vízben. A védekezésben visszaköszöntek a hétközben gyakoroltak, jó volt látni, hogy tudják a gyerekek, hogy mit, miért és mikor csinálnak. A második félidőben volt egy kis (szokásos) megtorpanás a zóna ellen, ezen azonban sikerült túllendülni és nem hagytuk felzárkózni ellenfelünket. Jó érzés volt ma a partról irányítani a fiúkat, jó volt látni mi az, ami már jól megy és azt is, hogy mi az, amivel még sokat kell foglalkoznunk. Nem rohanunk sehova, helyén kezeljük a mai sikert és továbbra is alázatosan igyekszünk egyre többet megtanulni a sportágunkról. Ebből a mai teljesítményből lehet és kell is erőt meríteni, mert sok feladat vár még ránk. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, ez férfimunka volt!

Fiú Gyermek Országos Bajnokság 5. forduló

2020.10.11. 11:15 óra- Komjádi

Vasas SC- BVSC- Zugló 5- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-4,2-5,1-3,2-3 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh B. 2, Bodóki, Doroszlai 6, Szőke, Tátrai 3, Bakulya Csere: Szabó D. 1, Szabó P. 1, Imre, Rajna 1, Dobi, Kiss B. 1.

nagy-sandorNagy Sándor: Minden külső és egyben zavaró körülményt ki tudtak zárni a fiúk és ennek az eredménye ez a nagyarányú győzelem. Koncentráltan és határozottan működött a védekezés, ha pedig átjutottak a védelmi vonalon, akkor mindig ott volt még biztos pontként Solt a kapuban. Center és bekk pozícióban vannak sérültjeink, ezt nem könnyű megoldani, mindenkinek egy kicsit többet kell vállalni, olykor számára idegen posztokon is. Ez egyelőre nem okozott nagy gondokat, de a jövő heti rangadóra még jobban fel kell készülnünk. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez, csak így tovább!

1. oldal / 43

Adó 1 %