BVSC-Zugló

Dabrowski Norbert júliustól újra a BVSC- ben!!

2020.04.08.

Dabrowski Norbert 2020. július 1- től a BVSC- Zugló Vízilabda Szakosztály szakmai igazgatói posztját tölti be, ennek kapcsán beszélgettünk terveiről.

-Mi lesz feladatod szakmai igazgatóként? 

Dabrowski NorbertDabrowski Norbert: Fő feladatom az utánpótlás edzők irányítása, illetve egy rendszer kiépítése, megszervezése lesz, nagyjából erről van szó. 

- Kicsit részletezzük ezt a megszervezést. Hozol magaddal saját team- et vagy "csak" a BVSC- sekkel dolgozol együtt?

-2013- ban elmentem a BVSC- ből Egerbe, nekem azóta folyamatosan- Egerben is egyébként- majdnem teljesen ez volt a feladatom, amellett, hogy vezetőedző voltam, ugyanúgy feleltem utánpótlásért is. Mindig is volt hosszútávú célom, hogy szerettem volna egy vízilabda iskolát vagy akadémiát felépíteni, vagy modernizálni azt a képzést, ami a magyar vízilabdában folyik, nyilván ez egy eléggé utópisztikus dolognak tűnt az elején és most 2020- ban realizálódott. A BVSC vezetésének Mészáros Csabának és Ági néninek volt egy elképzelése, ami nagyban találkozott azzal, amit szerettem volna csinálni.

Bővebben...

A tagdíj fizetés rendjének változása

Kedves Szülők!

November elsejétől lehetőség nyílik utalással is teljesíteni a tagdíj, önerő, stb. befizetéseket. Ezzel együtt a készpénzes fizetés rendje is megváltozik.

1.: banki átutalás esetén:

  kedvezményezett neve: BVSC- Zugló

  kedvezményezett bank neve: ERSTE Bank

  kedvezményezett bankszámla száma: 11600006-00000000-83250350

Közlemény: mindenképp szerepőeljen a gyerek neve és születési éve, plusz a befizetés jogcíme.

például: " tagdíj november" vagy "felszerelés önerő" vagy "edzőtábor önerő"

Fizetési határidő: tagdíj esetén, minden hónap 10- e ( először szeptember 10. utoljára június 10.)

                            felszerelés önerő: november 30- ig ( fiúknak 3.000,- lányoknak 4.000,- )

                            edzőtáborok: aktuálisan előre értesíteni fogjuk

(tagdíj mértéke: 10 x 15.000,-Ft, kisebb testvérnek 10 x 13.000,-Ft, három vagy több gyerek esetén minden gyereknek 10 x 10.000,-Ft)

Kérjük- még ha ez többlet munka is- hogy a testvéreket külön utalják illetve a tagdíjat és az önerőt is két külön utalásban, erre a pontos nyilvántartás és bizonylatolás miatt van szükség, a későbbi esetleges félreértések elkerülése érdekében.

Esetleges számla igényüket kérjük előre jelezzék! Utólag nem áll módunkban kiállítani.

Bővebben...

Volt mit ünnepelni!

 

bvsc-fiukSokat kellene ahhoz visszalapozni az időben, amikor utoljára ilyen jól szerepeltek vízilabdacsapataink, mint idén. Klubunknál az utóbbi időben a póló- főleg férfi vonalon- elsősorban az utánpótlás- nevelésről szólt. Ha felbukkant egy- egy kiemelkedő tehetség, arra máris lecsaptak a jó kondíciókkal rendelkező nagy klubok. Ebben az egyenlőtlen versenyben pedig nehéz volt helyt állni. Amikor a női csapatunknál Petrovics Mátyás, majd a fiúknál Märcz Tamás vette át az irányítást, egy szisztematikus építkezés kezdődött el. És ennek a munkának máris látszanak az eredményei. A női csapatunk idén a Magyar Kupában és a bajnokságban is helyt állt. Az előbbiben döntőt játszott az UVSE ellen és a fináléban alaposan megnehezítette a jóval esélyesebb rivális dolgát. A bajnokságban is majdnem összejött a döntő, ám pont a legrosszabbkor, a Dunaújváros elleni elődöntőben fáradt el a csapat. Szerencsére a Szentes elleni bronzmeccsre ismét összekapták magukat a lányok, akik így éremmel zárhatták a bajnoki szezont.

Bővebben...

Együttműködési megállapodás a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. és a BVSC- Zugló között

wabererNagy örömünkre a BVSC- Zugló évzáró ünnepségén Szatmáry Kristóf, egyesületünk elnöke és Wáberer György úr, a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. tulajdonosa, aláírta az egyesület és a biztosító közötti együttműködési megállapodást!

Bővebben...

(Sz)Épülünk!!

Bizonyára mindenkinek feltűnt, hogy komoly munkálatok folynak uszodánk területén. Ezúton szeretnénk némi tájékoztatást nyújtani az elvégzett munkafolyamatokról, illetve az előttünk álló hetek, hónapok történéseiről.

meszaros-csabaA külső nyílászárók cseréje január utolsó hetében befejeződött, már csak a kisebb alakítások maradtak hátra.

Folyamatban vannak a női- illetve férfi öltözők első harmadának, valamint a régi szauna helyén kialakított  "csoportos vendégöltözők" és a hozzá tartozó zuhanyozók átépítési munkálatai. Ezek várhatóan a héten átadásra kerülnek és megkezdődhet az új öltöző szekrények összeszerelése és a fennmaradó öltöző terek és zuhanyozók felújítása.

Bővebben...

1. oldal / 2

Adó 1 %