BVSC-Zugló

noi-ob1-csapat-2017

Női OB.I. 14.forduló ZF- Eger- BVSC- Zugló Diapolo 9- 9

2020.03.11. 19:00 óra- Eger, Bitskey

ZF- Eger- BVSC- Zugló Diapolo 9- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-4,1-3,2-0,3-2 )

BVSC- Zugló: Tóth - Farkas K. 1, Alaksza D., Farkas T. 1, Mihály, Leimeter 2, Gyöngyössy Csere: Utassy 4, Takács 1, Koncz, Kele, Alaksza N., Fekete

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A meccs után közvetlenül azt mondtam, hogy vegyesek az érzéseim abban a tekintetben, hogy vesztettünk két, vagy mentettünk egy pontot. Most, pár óra elteltével inkább az elvesztett két pont érzése az erősebb. Azért, mert a védekezésünket át kellett variálni és ahhoz képest, hogy "hivatalosan" csak másodszor játszottuk ezt, egészen jól hoztuk. Meg azért, mert rengeteg helyzetünk, főleg fórunk volt, amelyekkel a 3.negyedben lezárhattuk volna a meccset. És most a sok kihagyott helyzet volt "rossz hatással" a védekezésünkre, ez inkább ugye fordítva szokott lenni. Egy biztos: a tudásunk tárházát jóformán kiürítettük támadásban, hogy megtörjük a hosszú gólcsendet, de a rendkívüli akarat több rossz befejezéshez vezetett. Ezért lett csak egy pont ez, ami majd kiderül, mennyit ér az alapszakasz végén. Hajrá BVSC!!!

Női OB.I. 14.forduló beharang

beharang

A héten két izgalmas meccset játszanak Lányaink, szerda este az Eger csapatával kezdik a sort. Kemény mérkőzés lesz, erre készülünk Fekete Flórával:
 
- Ez az első meccsünk egy hosszabb szünet után. Rengeteget készültünk rá a héten, bár szoros meccsre számítunk, a 3 pont elhozása a cél.
 
Szurkoljunk Csapatunknak!! Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC!! :)

Női OB.I. 13.forduló BVSC- Zugló Diapolo- Hungerit Szentes 15- 8

2020.02.14. 20:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- Hungerit Szentes 15- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,3-2,6-2,3-4 )

BVSC- Zugló: Tóth - Farkas K. 1, Farkas T. 2, Mihály 1, Leimeter 4, Kele, Gyöngyössy 3. Csere: Utassy 1, Gasparics, Takács 3, Koncz, Fekete, Király

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A szentesiek ellen zártuk ezt a kéthetes ciklust, amely a gyors összerázódásról és a kötelező 12 pontról szólt alapvetően. De arról is, hogy a lehető legtöbbet tudjunk a legszebb arcunkból mutatni, ami az ősz végére összeállt játékunkat illeti. Nos minden felsorolt elvárásomnak megfeleltek a lányok, dinamikus és pontos játékkal hozták a négy győzelmet. Fizikálisan is jó állapotban vagyunk és sokat gyorsultunk az ősz eleje óta. Ezt kell konzerválnunk, mert az igazi erőfelmérő majd áprilistól vár ránk, amikor négy rangadónk is lesz egy hónap alatt. Addig dolgozunk majd becsülettel, és közben drukkolunk a válogatottnak és benne Macinak és Dórinak, hogy megválthassák a tokiói repülőjegyüket! Hajrá BVSC és hajrá magyarok!

Női OB.I. 13.forduló beharang

beharang

Nincs megállás, holnap este a Szentes ellen ugrik vízbe női Csapatunk hazai pályán. Érdemes lesz velünk tartani, hiszen a győzelem a cél, erre készülünk Doroszlai Vandával a mérkőzés előtt:
 
- A bajnokságban egy hosszabb szünet előtti utolsó meccsünket játsszuk a Szentes csapata ellen. Fontos számunkra, hogy a rájátszásra biztosítsuk helyünket az élmezőnyben. Pontos helyzetbefejezésekkel és rendezett védelemmel egy jó meccsre számítunk.
 
Gyertek és szurkoljunk együtt a Csapatnak!!
 
Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC! :)

Női OB.I. 12.forduló BHSE- BVSC- Zugló Diapolo 7- 24

2020.02.12. 20:00 óra- Szőnyi út

BHSE- BVSC- Zugló Diapolo 7- 24 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-8,1-4,0-4,3-8 )

BVSC- Zugló: Doroszlai - Farkas K. 2, Farkas T. 6, Leimeter 3, Koncz 2, Kele, Gyöngyössy 2. Csere: Utassy 7, Gasparics, Takács 1, Mihály 1, Ősz Varga, Király

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Az ilyen meccseken mindig kell valamilyen számszerű feladatot adni, hogy legyen egy elérendő cél a csapat előtt. Ez megvolt ma is, a csapat teljesítette ezt és ugyan a kapott gólok száma kicsit több, mint az ilyenkor "ideális", de a mai pólóban ez benne van, ha ilyen sokat tudsz lőni. A sebesség is rendben volt, úgyhogy hozták a lányok a meccset, ahogy kellett. Pénteken komolyabb feladat vár ránk a hosszú válogatott szünet előtt. Hajrá BVSC!!!

1. oldal / 57

Adó 1 %