BVSC-Zugló

images/csapatok/2020/noi-csapat.jpg

BENU Női Magyar Kupa- 4.forduló BVSC- Zugló Diapolo- BHSE 24- 6

2020.08.06. 18:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- BHSE 24- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-1,5-2,8-1,6-1 )

BVSC- Zugló: Tóth ( Doroszlai )- Takács 2, Farkas T. 6, Leimeter 2, Koncz 1, Alaksza N. 1, Gémes 4. Csere: Ősz Varga, Mészáros- Farkas 2, Alaksza D. 1, Mihály 1, Kele 2, Fekete 2.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Nehéz időszak ez, felkészülés, közben mérkőzések, minden nap egy új tapasztalat. Ennek fényében ma ahogy teljesítettek a lányok, annál többet nem várhattam. És itt nem a meccs számszerűségéről van szó, hanem az iramról és a koncentrációtól. És kevés kapott góllal hoztuk le a mérkőzést, aminek mindig örülök, ez is a profi hozzáállást tükrözi. A felkészülés és a meccsek is mennek tovább, nincs tehát megállás.Hajrá BVSC!!!

BENU Női Magyar Kupa- 3.forduló III.kerületi TVE- BVSC- Zugló Diapolo 13- 14

2020.08.03. 18:30 óra- III.kerületi TVE uszoda

III.kerületi TVE- BVSC- Zugló Diapolo 13- 14Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,2-4,3-5,3-3 )

BVSC- Zugló: Doroszlai ( Tóth )- Mészáros- Farkas K. 1, Alaksza D. 1, Takács 3, Farkas T. 4, Mihály, Leimeter 1. Csere: Koncz, Kele 2, Alaksza N., Gémes 2, Fekete

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Tanulságos meccs volt, amely sok szempontból jól szolgálta a felkészülésünket és sok dologra felhívta a figyelmünket. Ez ebben a fázisban rendben van, de ahogy kezdtük a meccset, és amilyen egyéni hibákat vétettünk az viszont egyáltalán nem, semmilyen időszakban. Egyértelmű volt a számomra, hogy megfordítjuk a meccset és persze ennél jobban nem lehet modellezni, hogy kell fordítani ilyen helyzetben, de senki ellen sem kaphatunk ennyi gólt. Úgy tartják, hogy az ilyen győzelmek a legértékesebbek, amikor finoman szólva sem játszottál jól, maradjunk ebben konklúziónak. A többire ott a video... Hajrá BVSC!!!

BENU Női Magyar Kupa- 3.forduló beharang

beharang

Este női Csapatunk a III.kerülettel száll vízbe a Magyar Kupa mai játéknapján. Ősz Varga Lillával készülünk a mérkőzés előtt:
 
- A Magyar kupa következő fordulójára is ugyanolyan maximális erőbedobással készültünk. Még mindig új érzés játszani, de a cél, hogy bezsebeljük a 3 pontot.
 
Gyertek és szurkoljunk együtt a Csapatnak!! :)
 
Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC!! 

BENU Női Magyar Kupa- 1.forduló BVSC- Zugló Diapolo- SZNVE 19- 2

2020.07.28. 18:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- SZNVE 19- 2 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-0,3-0,5-1,6-1 )

BVSC- Zugló: Tóth ( Doroszlai )- Mészáros- Farkas K. 2, Alaksza D. 5, Takács, Farkas T. 2, Mihály 2, Leimeter 2. Csere: Ősz Varga, Gasparics, Kele 4, Alaksza N., Gémes 2, Fekete

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Végre meccs, közel 5 hónap után! Kértem pár dolgot, amit viszont akartam látni, de a legfontosabb a játék öröme volt amit vártam. A sebesség megvolt, persze lesz még jobb, lőttünk egészen szép gólokat, csak hogy a szurkolóink is élvezhessék a meccset. A felkészülésünkbe jól illeszkedett a találkozó, a terhelés pedig fokozódik! Hajrá BVSC!!!

BENU Női Magyar Kupa- 1.forduló beharang

beharang

139 nap után, kedden délután végre újra tétmeccset játszik Női Csapatunk!! A Magyar Kupa első hazai mérkőzésén a Szeged együttesét fogadjuk. Nagyon készültek a Lányok, Gyöngyössy Anikóval várjuk a találkozót:

- Már vártuk nagyon, hogy tudjunk játszani, holnap végre erre lesz lehetőségünk, hosszú idő után. Fontos lesz, hogy a saját tempónkban játsszunk,100%- os helyzetkihasználással, illetve a 4 negyeden át tartó koncentráció.

Gyertek és szurkoljunk együtt a Csapatnak!!

Hajrá Lányok!! Hajrá BVSC!! 

1. oldal / 58

Adó 1 %