BVSC-Zugló

images/csapatok/2020/noi-csapat.jpg

Robogott a vasút!

Szőnyi úti uszoda 2020. november 23. 20:00

BVSC-Zugló Diapolo - FTC Telekom Waterpolo 12-8 (5-2, 2-2, 3-1, 2-3)

Petrovics Mátyás: Erre a szezonzáró rangadóra úgy kellett felkészülnünk és odaállnunk, hogy az előző kettőn karnyújtásnyira voltunk a pontszerzéstől,Petrovics Mátyás de végül nem sikerült. Ami így lelkileg jobban megviselt mindenkit, bevallom, engem is. De megint megmutattuk, hogy mire vagyunk képesek! Az előző öt napban szerintem a parton tettünk többet a mai sikerért, és ez ma a vízben kamatozott. Nagyon jól felkészültünk a Fradiból és közben rendet raktunk a fejekben is. Jó volt látni ennek a nyomait a meccsen. És az is külön öröm, hogy fizikálisan ilyen jól bírtuk a sorozatterhelést. Végig kezünkben volt a meccs, remek csapatmunka és sok-sok kimagasló egyéni teljesítmény kellett a győzelemhez. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, nagyon fontos, hogy egy ilyen pozitív élménnyel fejeztük be az őszi szezont! Szép volt lányok, jöhet egy kis pihenő!

Hajrá Bence!!!
Hajrá BVSC!!!

Dunaújvárosi hullámvasút

Dunaújváros, Fabó É. u. 2020. november 18. 19:00

Dunaújvárosi Egyetem-Maarsk Graphics - BVSC Zugló Diapolo 11-9 (3-3, 3-0, 3-5, 2-1)

Petrovics Mátyás: Ennek a meccsnek mind a négy negyede egy külön tanulmány lehet. Akkor is, ha csak a mi szemszögünkből nézem.Petrovics Mátyás Jó kezdés, kiegyenlített csata.
Aztán egy olyan szakasz, amelyikben több hiba hátul, elöl semmi sem sikerül. A félidőben összekaptuk magunkat, több szegmensben feljavultunk hátul, újra meccsben voltunk. Záró szakasz: a két csapattól szokásos hatalmas csata, amelynek a végén kezünkben volt a vezetés visszaszerzésének lehetősége is, de ehelyett kaptunk egy teljesen elkerülhető gólt és innen nem volt visszaút még egyszer.
Van, ami nem tetszett, azokon dolgoznom/dolgoznunk kell.
És van, ami nagyon tetszett, amik remekül működtek. Örülni mégsem tudok, az majd akkor jön, ha az utóbbiból lesz több és akkor lesz is minek. Mert akkor nyerni fogunk.

Hajrá Bence!!!
Hajrá BVSC!!!

Elhittük, kevés hiányzott!

Szőnyi úti uszoda 2020. november 14. 14:1 

BVSC-Zugló Diapolo - UVSE Hungest Hotels 10-11 (2-4, 2-2, 2-3, 4-2)

Petrovics Mátyás: Az volt a legfontosabb a meccs előtt: meglegyen a hit mindenkiben, hogy legyőzhetjük az UVSE-t. Ezt a hitet és velejáró akaratot Petrovics Matyás kártyavégig láttam a lányokon, ezen semmi nem múlt. A kezdésnél kialakult különbséget nem tudtuk eltüntetni, ez a következő megoldandó feladat! Nem adhatunk ilyen előnyt egy ilyen jó csapatnak, ezt tudtuk persze és nem feltétlenül csak a mi hibáink miatt alakult mégis így az eleje.

Többször ott lihegtünk a lilák nyakán, de mindig maradt egy-két gól előnyük. Mégis megvolt a hit, az akarat és a fizikum is ahhoz, amit a lányok a végjátékban produkáltak. Labdánk volt a döntetlenhez, ez a legjobb visszaigazolása a munkának és annak, hogy nem a levegőbe beszéltünk, amikor pontokban bíztunk ma. Ezért csak dicsérni tudom a csapatomat! Azt is jó volt látni, hogy nem hiába elemeztem annyit, nagyon sok minden köszönt vissza, vagy volt jobb, mint a korábbi egymás elleni meccseinken. De még kell egy kicsit több, mert így is -1 a vége, és ez persze bosszantó, de erre a meccsre lehet építeni, és fogunk is!


Hajrá Bence!!!
Hajrá BVSC!!!

Jöhetnek a rangadók!

Szentes - BVSC-Zugló 8-21 (1-4, 3-5, 2-4, 2-8)

 

Furcsa volt üres uszodában játszani, nem igazán volt bajnoki meccs hangulat. Az egész meccs is ilyen lett kicsit, minden körülmény behatása révén.Petrovics Matyi kártya Ha szigorúan szakmai szempontból nézem a játékunkat, akkor a támadásaink túlnyomórészt gyorsak és szervezettek voltak, a védekezésünkben volt pár hiba, meg két-három ajándék gól is. Igyekeztem a koncentrációs szintet végig magasan tartatni a csapatommal, mert a következő bő két hétben, három rangadó is vár majd ránk, ahol erre óriási szükségünk lesz!
Gratulálok a győzelemhez a lányoknak!  Ezt a mai sikerünket kis BVSC-s sporttársamnak és barátomnak Kókai Bencének ajánlom!
Hajrá Bence!!!!
Hajrá BVSC!!!

Alakul a formánk!!

2020.10.24. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- ZF Eger 12- 9Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,6-3,1-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Mészáros- Farkas 2, Farkas T. 1, Leimeter 3, Kele, Gémes 3, Gyöngyössy 1. Csere: Fekete, Alaksza D., Takács 1, Mihály 1, Hnatyszyn, Alaksza N.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Jó meccsre számítottam, az is lett belőle, a két csapat játékstílusa erre predesztinálta az összecsapást. Amiket megbeszéltünk azokat viszontláttam és keveset engedtünk az Egernek a saját játékából. Végig domináltunk és ahogy vártam a 2.negyedre kinyitottuk a párharcot. A következőben pedig a kezünkben volt a lezáráshoz szükséges helyzetek sora, de miután ezeket kihagytuk, meccsben tartottuk a jól küzdő ellenfelünket. Ma is elsősorban a helyzetkihasználásunk hagy bennem hiányérzetet, de ezen a legkönnyebb javítani. Tetszett a beletett energia, a koncentráció szintje és a csapatmunka is. Gratulálok Lányok! Hajrá BVSC!!!

1. oldal / 61

Adó 1 %