BVSC-Zugló

Női OB1/B. 5.forduló

2020.03.07.- Margitsziget, Hajós 33m- es

BVSC- Zugló- UVSE 7- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-6,1-2,0-3,4-4 )

Gruber LauraBVSC- Zugló:  Torkos Tamara- Fekete 1, Koncz, Vogt 2, Halas 1, Balaskó 1, Tóth B. Csere: Farkas, Torkos Tímea, Ringhofer, Kovács K., Kiss V. 1, Gasparics, Hnatyszyn 1.

ZF- Eger- BVSC- Zugló 12- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-1,3-4,4-1,1-1 )

BVSC- Zugló:  Hajdu- Farkas, Ősz Varga 1, Koncz 3, Vogt, Fekete 2, Tóth B. Csere: Torkos Tímea, Halas, Szamosvölgyi, Ringhofer, Balaskó, Kiss V., Hnatyszyn

Gruber Laura: Tét nélkül érkeztünk az alapszakasz utolsó két meccsére, ezért nyomás nélküli, felszabadult játékot kértem, ahol minél többet tudjuk gyakorolni az utánpótlás bajnokságban játszott elemeket. Ez sajnos nem valósult meg igazából egyik meccsen sem, csak a mérkőzések némely fázisában. Mind az Újpest, mind az Eger ellen saját védelmi hibáinkból adódóan engedtük ellenfeleinket már az első negyedben ellépni. Az UVSE ellen nem is tudtunk visszajönni, az Eger ellen sikerült, de mindez annyi energiáinkat emésztette fel, hogy végül elfáradtunk és újra kinyílt az olló, így sima vereséget szenvedtünk. Más tervekkel érkeztünk, de rengeteg volt az egyéni hiba, a rossz helyezkedés és rossz passz, így nem maradt más, mint levonni a tanulságokat és a jövőben törekedni a hibák kijavítására. Hajrá BVSC!

Női OB1/B. 4.forduló

2020.02.22.- Termálfürdő, Eger

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 8- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-3,2-4,2-2,3-2 )

Gruber LauraBVSC- Zugló:  Hajdu- Koncz 6, Vogt 2, Király, Ringhofer, Kovács K., Gasparics Csere: Farkas, Fekete, Papp, Szamosvölgyi, Kiss V., Tóth B., Balaskó

Gruber Laura: Az első meccsünk is nagyon szorosan alakult, de ott mi diktáltuk az iramot, a mai nap ez sajnos pont fordítva volt. Kevés időnk maradt a bemelegítésre, mert kicsit késve érkeztünk meg Egerbe, ez pedig már az első negyedre rányomta a bélyegét. Álmosan és ólmosan kezdtünk, belealudtunk mind a támadásba, mind a védekezésbe. Ezt az OSC kiválóan ki is használta és remekül élt a kínálkozó lehetőségekkel. Így egyre inkább kinyílt az olló, mi meg csak szaladtunk az eredmény után. A meccs második felében ugyan a támadásaink jobban működtek, de sajnos hátul valaki mindig hibázott a zónás védekezésben, így ahányszor közelebb léphettünk és felzárkózhattunk volna, egyből gólt kaptunk. Az utolsó negyed már csak a kozmetikázásról szólt, esélyünk sem volt a fordításra, megérdemelten nyert az OSC.

Bővebben...

Női OB1/B. 3.forduló

2020.01.18. 15:15 óra- Hódmezővásárhely

UVSE- BVSC- Zugló 10- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,3-1,1-1,2-2 )

Gruber LauraBVSC- Zugló:  Hajdu- Fekete, Koncz 6, Alaksza N. 1, Király, Kovács K., Gasparics Csere: Farkas, Halas, Hnatyszyn, Ringhofer, Kiss V., Tóth

Gruber Laura: A szünet utáni első mérkőzésünket egyből az UVSE eddig veretlen csapata ellen játszottuk. Kértem a lányokat, hogy az első meccs ellenére bátran és keményen kezdjünk, ennek maradéktalanul eleget is tettünk: rögtön az 1.negyedben 3 fórt és egy büntetőt harcoltunk ki, más kérdés, hogy ebből 2 előny kimaradt. De továbbra is- a 6 gólt jegyző Koncz Hanna vezérletével- harcosan játszottunk, jól viseltük ellenfelünk kemény játékát. Sajnos a védekezésbe egyszer- egyszer belealudtunk, rossz döntést hoztunk és ebből gólokat kaptunk, ezzel tudott az UVSE ellépni. Összességében küzdelmes, jó meccset játszottunk, a mérkőzés 2.felében jól védekeztünk, a kapuban Hajdu Zsófi húzta le a rolót; elől volt inkább hiányérzetem, összesen 5 ember lőtt kapura egész meccsen, ez nyilvánvalóan nagyon kevés.

Bővebben...

Női OB1/B. 2.forduló

2019.12.15. 11:15 óra- Nyéki Imre uszoda, 33m- es

BVSC- Zugló- HVSC 15- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-5,4-3,3-2,3-0 )

Gruber LauraBVSC- Zugló: Torkos Tamara- Balaskó, Fekete, Koncz 6, Hnatyszyn 7, Király 1, Kovács K. 1. Csere: Torkos Tímea, Halas, Gurovits, Fain, Tóth B.

Gruber Laura: Alapvetően egy papíron nálunk gyengébb csapat ellen léptünk pályára, de ez bizony sokáig nem derült ki, mivel hiába alakultak jól a dolgok a támadásainkban, hátul mindig gólt kaptunk, az első két negyedben sajnos elmaradt a várt kapusteljesítmény. Szerencsére ez nem szegte kedvünket és Hnatyszyn Kinga vezérletével rendre sikerült gólra váltani a helyzeteinket; emberelőnyben is jól muzsikáltunk és mivel hátul végül összeállt a védelem, így a végére sima győzelem született. Gratulálok a lányoknak!

Bővebben...

Női OB1/B. 1.forduló

2019.11.30. 15:00 óra- Szőnyi út

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 9- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,0-3,4-3,2-2 )

Gruber LauraBVSC- Zugló:  Hajdu ( Torkos Tamara )- Fekete, Vogt 6, Király 2, Kovács K., Kiss V. 1, Tóth B. Csere: Torkos Tímea 1, Balaskó, Hegedűs D., Gurovits, Papp  

Gruber Laura: Az idei első OBI/b- s meccsünkön nem a legbejáratottabb összeállításban álltunk fel, de mivel a taktikai elemek minden korosztályban megegyeznek, ez nem lehetett akadály. Azt kértem a lányoktól, hogy felszabadultan, nyomás nélkül, de természetesen az alaptaktika betartásával játsszunk a mai napon. Ez nagyrészt így is alakult, de a 3.negyed közepétől kissé alábbhagyott a koncentráció és az támadásban elkövetett fegyelmezetlenségeink miatt könnyű gólokat kaptunk hátul, emiatt újra kinyílt a meccs. Viszont a lányok tartását dicséri, hogy egy pillanatra sem álltunk le és az utolsó másodpercig küzdöttünk a 3 pontért, amit végül be is húztunk.

Bővebben...

1. oldal / 8

Adó 1 %