BVSC-Zugló

NŐI OB.I. 5.forduló BVSC- Zugló Diapolo- ZF- Eger
FÉRFI OB.I. 6.forduló A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló

Női OB.I. 5.forduló BVSC- Zugló Diapolo- ZF- Eger 10- 9

BVSC- Zugló Diapolo- ZF- Eger 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-2,4-1,1-4 )

BVSC- Zugló: Tóth - Farkas K. 1, Alaksza D., Farkas T. 1, Mihály 1, Leimeter 3, Gyöngyössy 3. Csere: Utassy, Takács, Kele 1, Alaksza N., Vogt 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Kőkemény meccs volt. De erre lehetett számítani. Sokat erősödött az Eger, de biztos voltam abban, hogy ha a saját játékunkat érvényre tudjuk juttatni, azzal nyerni fogunk. Ez ma csak kb. a meccs felében valósult meg, elsősorban azért, mert kicsit túlpörögtük a többi részét a találkozónak. Elvitte a hév a lányokat néha, de aztán a félidőben rendeztük a sorokat. Ezt tükrözte a 3. negyed, azonban sajnos majdnem ez is kevés volt. Vissza tudott jönni az Eger, mert kihasználták a hibáinkat, ilyen periódust nem engedhetünk meg magunknak. A következő hetek kőkemények lesznek, a mainál stabilabban kell játszanunk majd. Hajrá BVSC!!!

Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 5.forduló

2019.10.13. 19:00 óra- Budafoki uszoda

Sunday Boys- BVSC- Zugló Lokomotív 7- 20 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-6,3-7,2-3,1-4 )

BVSC- Zugló Lokomotív: Bajnógel- Zsoldos 1, Békés 2, Potocska 3, Korbuly 3, Boncföldi A. 3, Guti 1. Csere: Tóth 1, Bogdánffy 2, Kis 2, Boncföldi M. 2, Győri

Győri BenceGyőri Bence: Túl sok mindent nem tudok és nem is akarok a tegnapi mérkőzésről mondani… Tudtuk, hogy csak rajtunk múlik, hogy milyen meccset fogunk játszani, szerencsére ismét úgy kezdtünk, ahogy megbeszéltük és nagyjából az első 5 percben el is döntöttük a meccset, a kérdés csak a végeredmény volt. Törvényszerű, hogy egy ilyen meccsen nem lehet végig koncentrálni, ebből a 3.negyedben akadt is némi zavar, de nem olyan nagyon sokára jönnek majd azok meccsek, ahol ezek már nem fognak beleférni.

Bővebben...

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 3.forduló

2019.10.13. 13:00 óra- Nyéki Imre Uszoda, 33m- es

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 1- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-4,1-5,0-3,0-5 )

BVSC- Zugló: Hajdu 2- Ősz Varga, Alaksza D. 3, Utassy 3, Alaksza N. 1, Ringhofer 1, Gasparics 3. Csere: Farkas, Fekete, Hnatyszyn, Kovács K. 3, Kiss V., Papp, Tóth 1.

PetrovicsPetrovics Mátyás: Az OSC is rendre küzdelmes meccsekre szokott kényszeríteni bennünket. Azt terveztem, hogy ma másképpen lesz, ami ugye rajtunk múlik elsősorban. Nos az első perctől fogva ennek az elképzelésemnek megfelelően játszottak a lányok. A végeredmény is ezt tükrözi, de sok helyzetet puskáztunk el még a 17 gól ellenére is. Kicsit elsiettük a befejezéseket, de ezt betudom a tempónak amit megkövetelek a csapatomtól. A játék rendezett, fegyelmezett volt és meg kell nézni, lőtt-e már két akciógólt egy meccsen belül egy kapus, amit ma Hajdu Zsófi megtett. Elégedetten távozhattunk a Kondorosi útról, ezért remélem, az ebéd is jólesett mindenkinek utána. A jövő héten Szentes rangadó!!! Hajrá BVSC!!!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 3.forduló

2019.10.13. 11:15 óra- Nyéki Imre Uszoda, 33m- es

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 7- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-4,0-0,3-3,1-5 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Szamosvölgyi, Fekete 3, Torkos Tímea 2, Balaskó 1, Hnatyszyn 3, Kiss V. 1. Csere: Varga 1, Gurovits 1. 

Gruber LauraGruber Laura: Sajnos megint megismétlődött az előző 2 meccsen tapasztalt kaotikus kezdés, amit nehezen tudok hova tenni. Ismét felesleges kiállítások sorával és rengeteg pontatlan lövéssel nehezítettük saját helyzetünket, tálcán kínálva ezzel ellenfelünknek a lehetőségeket. Ezek a hibák persze azt eredményezték, hogy nem tudtuk felvenni a ritmust és úgy ellépni ellenfelünktől, hogy nyugodtabb körülmények közt, higgadtan vízilabdázzunk, a kapkodás pedig tudjuk, hova vezet. Sok kérdésre keresem még a választ, remélem, minél hamarabb sikerül helyére rázni a dolgokat, mert a jövő heti fordulóban ez már nem fog beleférni. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Férfi OB.1/B. 1.forduló

2019.10.10. 19:15 óra- Debrecen

Debrecen- BVSC- Zugló Mérkőzés jegyzőkönyve 13- 12 ( 2-2,4-4,5-3,2-3 )

BVSC- Zugló: Takács ( Szász )- Farkas 1, Batizi 1, Mészáros M. 5, Gyenis 3, Balaska, Sólyom 1. Csere: Tátrai 1, Haffner, Gyémánt, Ambrus, Dávid, Strasser

kemeny-kristofKemény Kristóf: Nem gondoltam volna, hogy ilyen erős csapattal állnak ki ellenünk, ennek a meccs előtt külön örültem, hiszen így ez a mérkőzés mindenféleképpen a fejlődésünk célját szolgálta. És mivel az ob1b célja a fiatalok fejlődési lehetősége, így az eredmény a meccs után kevésbé izgatott. Az viszont sokkal inkább, hogy az alapokban végig folyamatosan hibáztunk, a jövőben ezen kell dolgoznunk! Megyünk tovább. Hajrá BVSC!

Női OB.I. 4.forduló Hungerit Szentes- BVSC- Zugló Diapolo 6- 11

2019.10.12. 16:00 óra- Szentes

Hungerit Szentes- BVSC- Zugló Diapolo 6- 11Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,1-3,1-4,2-2 )

BVSC- Zugló: Doroszlai- Farkas K. 2, Alaksza D., Farkas T. 3, Mihály, Leimeter 5, Gyöngyössy Csere: Utassy, Takács, Király, Kele 1, Alaksza N., Vogt 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: "Minden héten háború", ezt mondtam a szezon előtt. Ezt tartom továbbra is, mert nem nagyon lesz könnyű meccs. Ez sem volt az és ma nem is játszottunk jól az én mércém szerint. De azzal is számolok természetesen, hogy ez teljesen rendben van így. Viszont így nyerni a legértékesebb és annak ellenére, hogy két negyedig nem éreztem biztonságosnak a védekezésünket, mindössze hat gólt kaptunk összesen. És hasonlóan a Szeged meccsünkhöz, csak a 2.negyedre értük el a nekünk ideális tempót, amivel magunkhoz tudtuk ragadni a meccs irányítását is. Az összefüggéseket is látom, ebben is tudunk fejlődni. De azért Szentesen nyerni mindig értékes és a győzelem mértéke is rendben van. Úgyhogy nagy dicséret a lányoknak, 3 pont a zsákban ez a lényeg! Hajrá BVSC!!!

Rusorán Péter Gyermek 2006 Bajnokság- 1.forduló

2019.10.11. 16.30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- UVSE 16- 11Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-3,2-3,4-2,4-3 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 2, Bodóki 1, Doroszlai 5, Tátrai 2, Bakulya 2, Simon Csere: Szőke M. 1, Szabó 1, Juhász, Ladányi, Rajna, Kiss, Mohos, Imre 2.

Csombor ZoltánCsombor Zoltán: Technikai szünet miatt negyed órát csúszott a mérkőzés, ami ellenfelünket zavarta meg jobban. Villámrajtot vettünk és talán el is döntöttük a mérkőzést. Utána az UVSE futott az eredmény után, de a végére elfáradt és kinyílt az olló. Centereink hozták a gólokat és az ítéleteket, jól játszottak. Támadásaink rendre veszélyesek voltak. Az emberelőnyös kihasználásunk több, mint 50%- os volt. Ez nagyon jónak tekinthető. Emberhátrányos védekezésünk viszont nem állt a helyzet magaslatán. Sikerült mindig az Újpest legjobbját meglövetni, aki nem sokszor hibázta el. A preventív szoros emberfogást jól játszottuk, főleg a meccs elején.

Bővebben...

További cikkeink...

  1. Női OB.I. 3.forduló BVSC- Zugló Diapolo- BHSE 28- 3
  2. Budapesti Gyarmati Dezső Felnőtt Férfi Bajnokság- 4.forduló
  3. Kőnigh György Gyermek 2008 Bajnokság- 2.forduló
  4. Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 2.forduló
  5. Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 2.forduló

1. oldal / 298

Versenynaptár

Adó 1 %