BVSC-Zugló

FÉRFI OB.I. 8.FORDULÓ MKB EUROLEASING- BVSC- ZUGLÓ- DEBRECEN
NŐI OB.I. 8.FORDULÓ BVSC- ZUGLÓ DIAPOLO- UVSE

LSU10 Budapest Baby Bajnokság- 4.forduló

2017.11.18. 11:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Oázis SC 21- 4

toth-endreTóth Endre: Vasárnap bébi csapatunk az Oázis csapatával játszott és 21- 4 arányban nyert. A mérkőzésen szerepelt három új játékos is kipróbálva, hogy teljesítenek mérkőzés körülmények közt. Ez a találkozó arról szólt, hogy mindenki játéklehetőséget kapjon, aki rendszeresen jár edzésre. Következő két alkalommal már nehezebb dolgunk lesz, a Kópé és a Cegléd csapataival játszunk.

 

Női OB1/B. 1. forduló

2017.11.18.- III.kerület TVE uszoda

BVSC- Zugló- III.kerületi TVE 10- 10  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,3-3,2-4,2-3 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Trifán ( Pintér )- Ősz Varga 2, Besszer 1, Bruckner, Király 2, Holub, Keresztes 2. Csere: Krnács, Tóth B., Alaksza N., Halas 1, Kovács, Farkas 2.

Gruber Laura: Nem szoktam a játékvezetéssel foglalkozni az értékeléseknél, de most nem tudom megállni, hogy ne említsem meg, mert egyszerűen lehetetlen kizárni. Ha röviden akarnám értékelni a munkáját, azt mondanám szétfújta a meccset, ha hosszabban kifejteném, nem biztos, hogy szépen hangzana. Gyakorlatilag lehetetlen volt bármit is tenni, mindkét oldalon annyira váratlan és elképzelés nélküli ítéleteket hozott, hogy nagyon hamar eluralkodott a káosz. Én sem tudtam belenyúlni a meccsbe, mert bármit mondtam, hiába sikerült a kivitelezés, teljesen váratlanul érkezett egy kontra vagy egy kiállítás- mindegy, hogy zónáztunk, vagy szorosan fogtunk-, ami teljesen széttördelte a játékunkat. Ettől függetlenül mi is hibáztunk, leginkább abban, hogy nem lőttünk kapura, pedig helyzetünk adódott bőven.

Bővebben...

Fiú Gyermek Országos Bajnokság- 8. forduló

2017.11.19. 11:15 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 10- 12  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,4-3,3-4,1-3 )

BVSC- Zugló: Kovács Balázs- Tátrai 3, Mohos, Báki 1, Hajdu 2, Kovács Barnabás, Szücs 2. Csere: Hörömpöli, Illés, Keresztes, Mészáros M. 4, Balogh, Mészáros B.

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: Ahogy haladunk előre a bajnokságban úgy jönnek sorra az egyre nehezebb ellenfelek, ráadásul Szentesen sosem könnyű nyerni. A meccs elején a szoros emberfogás kiválóan működött, de nem sikerült a helyzeteket kihasználni ezért nem tudtunk előnyt szerezni. A második negyedben annyi center akciógólt kaptunk, hogy csoda volt az egy gólos hátrányunk a félidőben. A második félidőben a zónavédekezéssel teljesen megfogtuk őket, elkezdtük lefordulni ellenfelünket, de hátul így is becsúszott még egy- két buta hiba. Az utolsó játékrészre viszont összeállt a védekezés, és elöl is sikerült belőni a helyzeteket így megérdemelt a sikerünk. 

Bővebben...

Szivós István 2003 Gyermek Bajnokság- 5.forduló

2017.11.18. 10:00 óra- Tüskecsarnok uszoda

OSC II.- BVSC- Zugló- OSC 5- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-4,1-2,2-3,1-6 )

BVSC- Zugló: Child ( Veress )- Illés 1, Mohos 2, Báki 1, Keresztes 2, Kovács 2, Sliczni Szabó 2. Csere: Ardelean, Boldizsár 3, Szabó, Kánya, Rónai 1, Bandi 1.

pecz-gabiPecz Gábor: Biztos győzelmet arattunk. Volt ket jó periódusa meccsünknek az első és az utolsó negyed. Két kapusunk jól védett. Ami mindig öröm számomra, hogy sokan voltak eredményesek elöl. Még van két meccsünk azokra készülünk tovább.

Fiú Serdülő Országos Bajnokság- 8. forduló

2017.11.19. 10:00 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 5- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-3,1-3,1-8,2-3 )

BVSC- Zugló: Korom ( Ambrusz )- Batizi 3, Gyémánt 1, László, Haffner 2, Dávid 1, Urbán 3. Csere: Juhász 1, Hajdu 1, Derekas 2, Tátrai, Mészáros 1, Strasser 2.

sajat/csombor-zoltan-oserdCsombor Zoltán: Minden elismerésem a csapaté. A legszebb álmaimban nem gondoltam volna, hogy ebben az összeállításban is sima győzelem lesz a vége. Felsorolni is hosszú és nehéz lenne a hiányzók névsorát, a "b" csapatból és a gyerek csapatból kellett segítséget hívni, hogy egyáltalán ki tudjunk állni. Külön köszönet László Kristófnak, hogy eljött és nagyon jól megfogta a korosztály egyik legjobb centerét és Hajdu Balázsnak, aki első serdülő meccsén még gólt is lőtt. A kapuban Korom Dani parádézott. Mindenkinek nagy- nagy gratuláció! 

 

 

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 8. forduló

2017.11.19. 12:30 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 8- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve( 3-6,3-1,2-2,0-0 )

BVSC- Zugló: Mizsei- Fodor 2, Ágh 3, Csorba 2, Tanczer, Sugár 1, Balaska 1. Csere: Szarvas, Dávid, Batizi, Haffner, Gyémánt

kemeny-kristofKemény Kristóf: Annak ellenére, hogy több meghatározó játékost nem tudtam nevezni a mérkőzésre, nagyon rendben volt a kezdés, 6- 1- re is vezettünk. Akkor sajnos kihagyott a koncentrációnk, hirtelen kaptunk 3 elkerülhető gólt, elsősorban egyéni védekezési hibákból. Az elején úgy tünt, hogy ez csak minimális rövidzárlat, de a végén kiderült, hogy ez sajnos eléggé megzavart bennünket, hiszen onnantól kezdve a kapu előtt meg voltunk babonázva. 40 lövésünk volt, abból 29 kaput talált, rengeteg nagy helyzetet kihagytunk, rengeteget... A végén az volt az érzésem, ha holnap utánig játszunk, akkor sem lövünk már több gólt. Ez egy tipikusan olyan meccs volt, ami ugyan tanulságos, de nem szabad sokáig rágódni rajta, el kell felejteni, készülni a következő feladatra, hiszen a java, csak most jön! A lényeg, hogy zsebben a 3 pont, GRATULÁLOK A CSAPATNAK, HAJRÁ BVSC!

Férfi OB.1/B.- 8.forduló

2017.11.17. 20:00 óra- Hódmezővásárhely

A- Híd OSC- BVSC- Zugló 8- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-4,1-4,2-2 )

BVSC- Zugló:  Mizsei- Szabó Bence 3, Ágh 2, Tanczer, Nagy Álmos Dániel 1, Mátyók 3, Balaska Csere: Fodor 2, Szarvas, Batizi, Csorba 1, Gyémánt

kemeny-kristofKemény Kristóf: Az a tapasztalatom, hogy az OB1B- ben nincs könnyű meccs, nagyon sok jó csapat van, ráadásul különböző játékstílust képviselnek, így az OSC sem bizonyult könnyű ellenfélnek. A kezdés nem volt annyira határozott 3- 1- re vezetettek, de szerencsére azt az iramot nem bírták, amit diktáltunk, onnantól kezdve produkáltunk egy 10- 3- as időszakot, ami meghatározó volt a végeredményt tekintve, így azt kell, hogy mondjam, ugyan voltak hibák, de magabiztosan nyertünk. Gratulálok a csapatnak, Hajrá BVSC! 

További cikkeink...

  1. BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság- 5.forduló
  2. Férfi OB.I. 7.forduló Vasasplaket- MKB Euroleasing- BVSC- Zugló 6- 6
  3. Női OB.I. 7.forduló DUE- Maarsk Graphics- BVSC- Zugló Diapolo 7- 7
  4. Rusorán Péter 2004 Bajnokság- Alapszakasz 5.forduló
  5. Férfi OB.1/B.- 7.forduló

1. oldal / 202

Versenynaptár

Adó 1 %