BVSC-Zugló

NŐI OB.I. 9.FORDULÓ ZF- EGER- BVSC- ZUGLÓ

A tagdíj fizetés rendjének változása

Kedves Szülők!

November elsejétől lehetőség nyílik utalással is teljesíteni a tagdíj, önerő, stb. befizetéseket. Ezzel együtt a készpénzes fizetés rendje is megváltozik.

1.: banki átutalás esetén:

  kedvezményezett neve: BVSC- Zugló

  kedvezményezett bank neve: ERSTE Bank

  kedvezményezett bankszámla száma: 11600006-00000000-83250350

Közlemény: mindenképp szerepőeljen a gyerek neve és születési éve, plusz a befizetés jogcíme.

például: " tagdíj november" vagy "felszerelés önerő" vagy "edzőtábor önerő"

Fizetési határidő: tagdíj esetén, minden hónap 10- e ( először szeptember 10. utoljára június 10.)

                            felszerelés önerő: november 30- ig ( fiúknak 3.000,- lányoknak 4.000,- )

                            edzőtáborok: aktuálisan előre értesíteni fogjuk

(tagdíj mértéke: 10 x 15.000,-Ft, kisebb testvérnek 10 x 13.000,-Ft, három vagy több gyerek esetén minden gyereknek 10 x 10.000,-Ft)

Kérjük- még ha ez többlet munka is- hogy a testvéreket külön utalják illetve a tagdíjat és az önerőt is két külön utalásban, erre a pontos nyilvántartás és bizonylatolás miatt van szükség, a későbbi esetleges félreértések elkerülése érdekében.

Esetleges számla igényüket kérjük előre jelezzék! Utólag nem áll módunkban kiállítani.

Bővebben...

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 10.forduló

2018.12.09. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ZF-Eger 7- 9  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,1-3,2-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Alaksza D. 5, Halas 1, Alaksza N., Ringhofer, Kovács, Gasparics Csere: Torkos, Fekete, Balaskó 1.

Mészáros VandaGruber Laura: A második negyed végén vettem át a csapatot Laurától, egy vitatható eset után kapott piros lapja után. Ekkor 2- 4 állt az eredményjelzőn, sajnos az ellenfél javára. A mérkőzés egésze hemzsegett a hibáktól, rossz döntéseket hoztunk elöl és hátul is. Sajnos ezen nem is tudtunk felülemelkedni, bár voltak fellángolások, de a két gólos különbség megmaradt a végéig. Fel a fejjel lányok, jövőhéten lehet javítani! Hajrá BVSC!

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság- 5. forduló

2018.12.08. 11:15 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

 KPSE- BVSC-Zugló 10-19 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-6,2-5,2-4,2-4 )

BVSC- Zugló: Firisz ( Móger )- Juhász 1, Gyémánt 4, Dávid 3, Práczky 4, Strasser 1, Fekete Csere: Kiss, Ádám 4, Komlósi, Szabó, Aradi, Agnecz 2.

Kuncz LászlóKuncz László: A lőtt gólok számát tekintve akár elégedettek is lehetünk, de az a tíz kapott sok! Főleg úgy, hogy (mert mindenki gólt akart lőni) az elpuskázott lefordulásainkból a mi térfelünkön maradt ellenfelünk egy az egyben vagy kettő az egyben lőtt nekünk gólt! Szinte csak ezt játszotta a KPSE (legalább négy ilyen gólt kaptunk ), pedig finoman szólva is, egy párszor próbáltam erre felhívni a figyelmet. Ezen kívül azért dicséret is illeti a csapatot, mert voltak szellemes és ügyes megoldások, befejezések! Centereink Práczky és Ádám jól álltak a lábukon, gólokat is szereztek, a többiek, szinte mindenki, ügyes megoldások mellett hibázgattak is vagy passzolásban vagy végjátékban. Móger is jól védett! Ezzel vége az idei pontvadászatnak, egyelőre hibátlanok vagyunk, gratulálok a csapatnak, remélem a folytatás is ilyen jó lesz ! 

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 10.forduló

2018.12.09. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ZF- Eger 13- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-4,3-2,3-3,2-5 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga 2, Utassy 1, Besszer 2, Király 1, Bruckner 4, Tóth B. 1, Csere: Alaksza N., Alaksza D. 2, Kovács, Gasparics

Petrovics MátyásPetrovics Mátyás: Laura serdülő piros lapja miatt be kellett ugranom az ifire ma, amit kb. 20 perccel a meccs előtt tudtam meg. Mire leértem az uszodába kész volt a tervem, de ilyen helyzetben még nem voltam. Ott aztán egy teljesen szétzilált serdülő csapat és egy harcra kész ifi várt. Ezt a kettőt kellett összerakni pillanatok alatt és ez sikerült is. Ez nehezebb feladat volt, mint bármi más ma. A meccs eleje ezért is volt szorosabb. A meccs egyébként végig kifejezetten magas színvonalú volt, amiből sajnos a végjátékban rosszul jöttünk ki. Két tényezőt nem tudtunk megoldani: az ellenfél centerjátékát, illetve amire se készülni nem lehet, se ellenszer nincs: egyszerűen odaadtunk labdákat az ellenfelünk kezébe többször is. Ebből mindig rosszul jöttünk ki hátul.

Bővebben...

Markovits Kálmán Gyermek 2006 Bajnokság- 6.forduló

2018.12.08. 17:15 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- PSN Zrt. Sportiskola 14- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,5-3,3-3,3-1 )

BVSC- Zugló: Horváth- Balogh 5, Bodóki, Doroszlai 5, Szőke, Szabó, Bakulya Csere: Tátrai 3, Juhász 1, Ladányi, Dobi, Kiss, Papp, Titkó, Mohos

card/csombor-zoltanCsombor Zoltán: Az első perctől kezdve látszott, hogy mi sokkal jobbak vagyunk ellenfelünknél. Igaz lassan, de biztosan növeltük a különbséget. Támadásban egy kicsit körülményesek voltunk, inkább egyéni megoldásokból születtek a gólok. Amit szépen megoldottunk, azokat sorra elpuskáztuk. A védekezésünk viszont a helyén volt. Kikapcsoltuk a Pécs legjobbját a játékból. Szinte, mint mindig csak elmélázásokból kapunk gólt. Ennek ellenére elégedett vagyok a fiúkkal, mert mindent beleadtak. Az eredmény is rendben volt a végére. Gratulálok a győzelemhez és az őszi veretlenséghez!

Bővebben...

Női OB.I. 9.forduló, ZF- Eger- BVSC- Zugló 1-5

2018.12.08. 15:00 óra- Eger

ZF- Eger- BVSC- Zugló 1- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,0-1,0-2,0-0)

BVSC- Zugló: Tóth- Illés, Farkas T., Leimeter 2, Kuna 1, Máté Zs., Gyöngyössy Csere: Farkas K., Hertzka, Takács 1, Utassy 1, Kele, Besszer.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Egerben mindig nehezen nyertünk az elmúlt években. Ma is folytattuk ezt a "hagyományt". Azt kértem a lányoktól, hogy játszunk jól, az alapelveinkben ne hibázzunk. Ehhez képest megint támadásban követtünk el hibákat, rossz döntések, kimaradt helyzetek, ziccer és kontrafault fórban (ezt még visszanézem).  A lényeg, hogy magunknak tettük nehézzé a kezdést és ennek vonzataként a meccset is. Ráadásul 4 hátrányunk is volt, kettő figyelmetlenségből. Akkor még nem lehetett tudni, hogy az egyetlen kapott gólunkat ezek egyikéből szedjük be. Aztán az egész meccs ennek a kettősségnek a jegyében telt: kifogástalan védekezés és kapusteljesítmény, az ellenfél kiosztott játékosának tökéletes semlegesítése, támadásban viszont sok kihagyott helyzet, ziccerek és fórok is. Kb. 10 góllal kellett volna nyernünk, így maradt az, hogy legalább hátul rendben ment minden és ez köszönhető volt a fizikális teljesítményünknek is. A jó játékkal adósak maradtunk, de ez törleszthető pénteken, az MK elődöntőben.. Hajrá BVSC!!!

Férfi OB.I. 1.forduló PVSK- Mecsek Füszért- BVSC- Zugló 10-9

2018.12.06. 19:00 óra- Pécs

PVSK- Mecsek Füszért- BVSC- Zugló 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve  ( 1-2,3-3,2-3,4-1 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány, Csapó, Várnai 3, Kovács, Pásztor 3, Mészáros Csere: Lajkó, Török, Létay 2, Ambrus, Sugár, Szabó Bendegúz 1

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Sokkal jobb színvonalú mérkőzés volt, mint a hazai meccsünk, az iram is magasfokú volt mind a két oldalon. Mindent megtettünk az első 3 negyedben azért, hogy meglegyen a győzelem. A végén a Pécs fordított, de ezúttal más forgatókönyvvel. Nem volt támadási lehetőségünk, folyamatosan védekezni kellett, amit nem tudtunk megoldani.
Az első 3 negyedben többször lezárhattuk volna a meccset, de egyrészt a Pécs is folyamatosan kapaszkodott, másrészt az a 3-4 helyzet egy ilyen meccsen nem maradhat gól nélkül. Az,hogy egy belelkesült Pécs ellen idegenben nem sikerül pontot szerezni, talán még benne is van a pakliban,mindannyian tudjuk,hogy a hazai mérkőzésünkkel löktük magunkat egy szinte lehetetlen helyzetbe.

Bővebben...

További cikkeink...

  1. Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 9.forduló
  2. Mikulás Kupa a legkisebbeknek
  3. BVLSZ Diapolo Serdülő Bajnokság- 4.forduló
  4. Leány Gyermek Országos Bajnokság- 9.forduló
  5. Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 9.forduló

1. oldal / 254

Versenynaptár

Adó 1 %