BVSC-Zugló

Férfi OB.I. Rájátszás az ötödik helyért 3.forduló PannErgy MVLC- BVSC- Zugló

Országos Fiú Gyermek Bajnokság- 25.forduló

2019.05.19. 12:30 óra- Szolnok

Szolnoki Dózsa- BVSC- Zugló 9- 14Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-5,4-2,2-5,2-2 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kohári 3, Rajna 3, Domján 1, Mészáros B. 3, Reményi 1, Pap Csere: Kovács, Muresan, Bak, Stiegler, Kedves 1, Rékási 2, Gálik

nagy-sandorNagy Sándor: A jó kezdés adott egy olyan alapot ami meghatározta az egész meccs hangulatát, agresszívabbak voltunk, jobban akartuk a győzelmet. A második negyedben jött egy kis hullámvölgy, a bírói felfogás is megváltozott egy kicsit. Ezt átvészeltük, tettük tovább a dolgunkat, majd újra elléptünk már 7 góllal is, innen pedig már nem tudott visszakapaszkodni ellenfelünk. A második félidőben tetszett a zóna, megérte annyit gyakorolni a héten. Egy feladatunk maradt az idényből, fel fogunk készülni arra is! Gratulálok a fiúknak a győzelemhez!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 25.forduló

2019.05.19. 11:00 óra- Szolnok

Szolnoki Dózsa- BVSC- Zugló 7- 7, ötméteresekkel 9- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,2-3,1-1,2-2,2-3 )

BVSC- Zugló: Ambrusz ( Kovács )- Hajdu, Mészáros M. 3, Báki, Dávid 2, Strasser 3, Práczky 1. Csere: Tátrai, Mészáros B., Juhász 1, Szücs, Bandi, Fekete

Czigány KárolyCzigány Károly: Kicsit későn értünk le, de a kapkodós bemelegítés ellenére jól kezdtük a meccset. Védekezésben azért becsúsztak hibák, amikből gólt is kaptunk. Sajnos látszott, hogy az utóbbi időben nem tudtunk együtt készülni. A második félidőben váltott védekezést a Szolnok, amivel ugye megleptek minket az első meccsen. Készültünk erre, de itt is látszott a gyakorlás hiánya. Ennek ellenére nagyon jól küzdöttek a fiúk. Végén még volt sansz a 'normál' győzelemre, de sajnos kihagytuk az emberelőnyt. Úgy tűnik a két csapat ugyanazon a szintén van. Megint büntetőkkel dőlt el, de most a mi javunkra! Gratulálok a fiúknak! Hajrá BVSC!

Budapesti Ifjúsági Bajnokság- 16.forduló

2019.05.18. 16:30 óra- Tüzér utca

BVSC- Zugló- Oázis SC 17- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-2,5-1,2-4,4-1 )

BVSC- Zugló: Kovács ( Móger )- Tátrai 5, Juhász 2, Mohos 3, Hajdu, Fekete 2, Práczky 3. Csere: Hörömpöli, Komlósi Geri 1, Sliczni Szabó, Báki, Bandi 1.

Kuncz LászlóKuncz László: Kellemes délutáni napsütésben, néhány kellemetlen pillanaton kívül, végig kézben tartottuk a meccset. Általában jól működött a védekezés és az abból való lefordulás utáni befejezés. Az időnkénti kellemetlen pillanatok abból adódtak, amikor egyes- már azért rutinosabbnak mondható- játékosunk levente hibát elkövetve, gólt ajándékozott az ellenfélnek vagy éppenséggel támadásban ziccert kapkodott el. Mindent egybevetve mondom, nem okozott problémát most az ellenfél, de a "kellemetlenségeket" nem lehet szó nélkül hagyni, mert komolyabb meccsen nagyobb baj lehet belőle! A következő, OSC elleni találkozón biztos nem, mert ott dől el, hogy kié lesz a bajnoki ezüstérem! Jobban kell figyelni! Hajrá BVSC ! 

Női OB1/B. a 3.helyért

2019.05.18. 18:00 óra- III.kerületi TVE uszoda

BVSC- Zugló- ZF- Eger 11- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,3-3,3-3,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Utassy 3, Farkas T. 2, Koncz 1, Kuna 3, Varga V. 1, Besszer Csere: Gasparics 1, Ősz Varga, Alaksza D., Alaksza N., Bruckner, Tóth B.

Petrovics MátyásPetrovics Mátyás: Presztízs meccs és éremszerzési lehetőség, szép búcsúval. Ezekről szólt a mai OB I/b- s végjáték. Ma ismét egy erősebb csapattal álltunk fel, hiszen az egriek is felnőtt játékosokkal kibővített gárdával jöttek. Ebből egy izgalmas és színvonalas meccs kerekedett, amelyen végig vezetve nyertünk. Nagy taktikai és fizikális csata volt végig és nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy ebből mi jöttünk ki győztesen. Nagyon értékes érmet szereztünk, mivel a másodosztály színvonala idén nagyon magas volt, óriási harc folyt a feljutásért is és már a csoportunkban is szakmailag nagyon jó meccseket játszottunk. 

Bővebben...

Kőnigh György Gyermek 2007 Bajnokság-Rájátszás, 6.forduló

2019.05.18. 11:15 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda

BVSC- Zugló- Ceglédi VSE 14- 0 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-0,6-0,3-0,2-0 )

BVSC- Zugló: Krasznai ( Gere )- Mohos 2, Boda, Dobi 2, Rajna 4, Szabó P. 1, Nedermann Csere: Hajbin, Endrédi 2, Somlyay, Szabó Á., Hegedűs, Stodulka 1, Bajnógel 1.

Nagy SándorNagy Sándor: Egy edző számára a legjobb érzés az, ha visszaköszönnek a mérkőzésen a hét közben gyakorolt taktikai elemek. Ez ma maximálisan teljesült: a Szilárd Bácsitól megtanult bekkelések és a (valóban) szoros emberfogás egész meccsen működött! Ma nem csak eredményesen hanem szépen is játszottak a fiúk, igaz ellenfelünk nem fogott ki jó napot, nem tanúsított nagy ellenállást. Külön öröm, hogy az eddigiekkel ellentétben a  gólszerzésből többen is kivették a részüket, kapusaink pedig hibátlan mérleggel zártak. Az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megvan a bronzérem, de aki ismer, tudja, hogy nem megyünk feltett kézzel az utolsó fordulóra- főleg nem a lilák ellen! Szép volt fiúk, gratulálok! Hajrá BVSC!

Férfi OB.I. Rájátszás az 5.helyért 2.forduló BVSC- Zugló- PannErgy- MVLC 9- 8

2019.05.17. 19:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- PannErgy- MVLC 9- 8  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-2,4-2,1-2 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány, Csapó 2, Várnai 2, Kovács 1, Pásztor, Mészáros Csere: Lajkó, Török, Létay 2, Ágh, Sugár 1, Szabó Bendegúz 1.

szucs-levente-obiSzűcs Levente: Ami a legfontosabb, köszönjük a szurkolást és bízom benne, hogy a lelátóról is érezhető volt, mennyit számít ez a jó hangulat egy ilyen eredményhez. Le a kalappal a játékosok előtt, hogy kiszolgálták a közönséget és méltóképpen búcsúztunk a hazai medencétől. Rossz lenne a szájíz, ha két mérkőzésen eldőlt volna a párharc, jelenlegi helyzetben a Miskolc javára, főleg, hogy az első összecsapás nem volt mérvadó. Ott kikaptunk, így kellett ez a hazai győzelem és nem azért, hogy hányadikok leszünk, hanem a presztízsért, hogy a BVSC uszodában nincs könnyen szerzett győzelem, akárki jön. Rendben voltunk fejben, akaratban, csapatszellemben és egyéni extrákban. Ennyi egy fontos győzelem kulcsa.

Bővebben...

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 17.forduló

2019.05.17. 12:30 óra- Népliget

FTC- BVSC- Zugló 13- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-4,3-2,1-1,4-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Kiss V., Ősz Varga 2, Utassy 3, Besszer 2, Bruckner 1, Tóth B. Csere: Alaksza D., Halas, Alaksza N. 1, Ringhofer, Kovács, Bán

PetrovicsPetrovics Mátyás: A serdülő meccs után kicsit szokatlan, de bátor felállással kezdtünk az ifiben. Fej-fej mellett haladt így is a két csapat, de sajnos az ellenfél legjobb játékosának semlegesítése gondot okozott. Közben elől kevésszer sikerült jól átlőnünk a zónát és ezzel a Fradi 2-3 gólos előnyt szerzett. Ebben a mederben haladt a meccs, bár én végig azt éreztem, hogy egy pici plusz koncentrációval utolérhetnénk ellenfelünket. De az a plusz nem volt meg ma az izmokban, a zöldek frissebbek voltak ennyivel és megérdemelten nyertek. Hajrá BVSC!!!

További cikkeink...

  1. Leány Serdülő Országos Bajnokság- 17.forduló
  2. Rusorán Péter Gyermek 2005 Bajnokság- Rájátszás, 6.forduló
  3. Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 21.forduló
  4. Leány Serdülő Országos Bajnokság- 21.forduló
  5. Női OB1/B. Elődöntő

1. oldal / 283

Versenynaptár

Adó 1 %