BVSC-Zugló

NŐI OB.I. RÁJÁTSZÁS A 3.-4.HELYÉRT, 1.FORDULÓ BVSC- ZUGLÓ- FTC
FÉRFI OB.I. RÁJÁTSZÁS II.- 1.FORDULÓ BVSC- ZUGLÓ- DEBRECEN

Fiú Gyermek Országos Bajnokság- 23. forduló

2018.04.22. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC 6- 7  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,0-2,1-3,4-1 )

BVSC- Zugló: Kovács Balázs- Tátrai 1, Mohos 1, Mészáros M. 1, Báki, Hajdu 2, Szücs 1 Csere: Hörömpöli, Balogh, Mészáros B., Rajna, Bak

sajat/nagy-sandor-ogyerekNagy Sándor: A mérkőzés előtt két út vezetett az éremszerzés felé, most már csak egy maradt, a nehezebbik: a hátralévő fordulókban már nem veszíthetünk pontokat. Ahogyan az első három negyedben teljesítettünk, úgy kevés esélyt látok erre, ahogyan viszont az utolsó pillanatokig küzdöttünk, úgy meg tudjuk csinálni. A mai napon csak egy hajszálnyival volt jobb a Fradi, ennyi kihagyott helyzettel nem lehet meccset nyerni. A védekezés pedig rendben volt, a zónánk megint jól működött- erre lehet építkezni a jövőben. Nincs veszve semmi, az előrelépés megkérdőjelezhetetlen és ez nem olyan futball válogatottféle "előrelépés"!

Bővebben...

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 23. forduló

2018.04.22. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC 14- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve( 1-2,6-4,5-3,2-2 )

BVSC- Zugló: Mizsei- Fodor, Mladoniczky, Ágh 1, Csorba 4, Tanczer 2, Sugár 2. Csere: Szarvas, Batizi, Haffner, Gyenis 4, Balaska, Sólyom 1.

kemeny-kristofKemény Kristóf: A játék képével és az eredménnyel is elégedett vagyok, hiszen megvolt a kellő agresszivitásunk, nagyon dinamikusan, pörgősen játszottunk és a Fradit megverni azért sosem könnyű. Igaz, azért nem muzsikáltunk tökéletesen, sajnos kaptunk nem egy elkerülhető gólt egyéni hibából és elöl is kimaradtak komoly ziccerek, meg nem voltunk teljesen fegyelmezettek sem. Az előbb említett pár negatívum miatt nem volt a meccs végig sima, hanem csak a második felére nyílt ki az olló. Ritkán lehet ilyet hallani a számból, de úgy gondolom ez a kisebb dekoncentráltság most belefért, bízom benne, hogy a fiúk is hasonlóan kezelik és ebből a meccsből is tudunk tovább építkezni. Továbbra is úgy érzem, hogy van még bennünk erő és fejlődési lehetőség bőven, a csúcsforma közeli állapot még nem a mostani, lehet baj is lenne, ha már ott tartanánk. Gratulálok a csapatnak! Hajrá BVSC!

Fiú Serdülő Országos Bajnokság- 23. forduló

2018.04.22. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC 10- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-1,2-1,3-2 )

BVSC- Zugló: Szász- Batizi, Haffner 1, Dávid 1, Gyenis 5, Urbán, Sólyom 2. Csere: Strasser, Farkas, Gyémánt, Tátrai, Derekas, Mészáros 1.

sajat/csombor-zoltan-oserdCsombor Zoltán: Nagyon örülök, hogy a Fradinak is sikerült visszavágni az őszi vereségért. Nagyon jó volt újra a védekezésünk egy nagyszerű kapusteljesítménnyel. Szász Dani parádézott a kapuban, Gyenis Ádám pedig elől volt bomba formában. Ráadásul az ifi meccsen is remekül játszott. Természetesen az egész csapat kivette a részét a győzelemből. Mindenki fantasztikusan akart és játszott, amiért nagy gratuláció a fiúknak. Már ezzel a győzelemmel mi is bejutottunk a négyes döntőbe. Büszke vagyok a srácokra. Hajrá BVSC! 

LSU10 Budapest Baby Bajnokság- Alapszakasz II. 4.-5.forduló

2018.04.22. 11:00 óra- III.kerületi TVE uszoda

BVSC- Zugló- Kópé 10- 5

FTC- BVSC 3- 12

toth-endreTóth Endre: Az utóbbi két hétben két mérkőzést játszottunk a bébi bajnokságban. Először a Kópé ellen arattunk 10- 5 arányú győzelmet majd az FTC- t vertük 12- 3- ra. Két teljesen különböző mérkőzést játszottunk. A Kópé ellen már a második negyed után eldőlt a mérkőzés, érdekes hogy a 3.- 4. negyedben játszottunk gyengén, pedig itt már nincs érvényben, hogy ki- kit játszat a csapatban. Az FTC mérkőzés tipikus esete volt, hogy egy jobb erőnléttel rendelkező csapat jó védekezés mellett felőrli az ellenfelet. Gratulálok a csapatnak. Hajrá fiúk!

Férfi OB.I. Középszakasz 8.forduló MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- Pannergy- MVLC 11- 10

2018.04.21. 17:00 óra- Szőnyi út

MKB Euroleasing- BVSC- Zugló- Pannergy- MVLC 11- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-5,4-1,3-2 )

BVSC- Zugló: Györke- Czigány 2, Török, Létay 1, Kovács, Pásztor 5, Mészáros Csere: Csapó 1, Szabó Bence, Várnai 1, Ambrus 1, Sugár, Mátyók

szucs-levente-obiSzűcs Levente: A mi szemszögünkből mindenképp az a legfontosabb, hogy van egy rövidtávú jövő illetve egy hosszabb távú jövő és mind a kettőt nézve ez egy fontos és meghatározó mérkőzés volt. Mindannyian tudjuk, hogy ilyenkor egy csapat pszichés előnybe kerül, egy pozitív löketet kap, tehát azt gondolom, hogy ez volt a nehezebbik része és ezt teljesítettük. Valószínűleg fogunk még találkozni ezzel a Miskolccal és bízom benne, hogy azok a játékosok, akik ma megsérültek azoknak nem hosszabb távú ez a sérülés. Végül pedig köszönöm szépen a fiúknak a munkát, mert ma azt gondolom, hogy az egész uszoda egy BVSC szívként dobogott, úgyhogy ezért érdemes itt dolgozni és játszani. Hajrá BVSC!

 

BVLSZ Diapolo Ifjúsági Bajnokság- Rájátszás II., 3- 4. helyért, 1. forduló

2018.04.21. 14:00 óra- Szőnyi út, 50- es sátor

MVLC- BVSC- Zugló 14- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,3-5,3-0,5-1 )

BVSC- Zugló: Czeba ( Kovács )- Strasser 1, Dávid 1, Haffner 1, Práczky 2, Gyémánt 3, Urbán Csere: Papp, Derekas, Agnecz

nagy-sanyiNagy Sándor: A bronzéremért folyó csata első felvonása nem sikerült, sajnos megint nem tudtuk bebizonyítani, hogy jobbak vagyunk a Miskolcnál. Az első félidőben még rendben volt a játékunk, de a harmadik negyedtől folyamatosan érezhető volt a fáradtság és az, hogy nem voltunk elegen. Kár érte, mert sokkal több volt ebben a meccsben, javításra van még lehetőség, továbbra is úgy gondolom, hogy reális esély van az éremszerzésre.

 

Rusorán Péter 2004 Bajnokság- Rájátszás, 5.forduló

2018.04.19. 16:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC 7- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve( 3-2,1-0,1-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Kiss- Kovács, Rajna 2, Balogh 3, Mészáros 1, Reményi 1, Pap Csere: Kucsera, Bak, Stiegler, Kedves

pecz-gabor-ujPecz Gábor: Már a kezdés döntő lehet egy olyan erős csapat ellen, mint a Fradi, erre fel is hívtam a figyelmet. Ennek megfelelően egy agilis, keményen küzdő játékot produkált a csapat egészen a mérkőzés végéig. A védekezés- pár ajándék gólt leszámítva- szintén jól működött. Voltak fontos szerelések, blokkok és persze elengedhetetlen kapus bravúrok. Sajnos hibáztunk is helyenként, de nagyon akartuk a győzelmet és mindent meg is tettünk ezért, így sikerült fordítanunk a végén. Az ellenfél csapatából is hiányzott meghatározó játékos és mi is elég korán elveszítettük az egyik kulcsemberünket. Tavaly ezt a csapatot meg sem tudtuk szorítani, ebben a szezonban viszont mind a két alkalommal győzni tudtunk a bajnokságban, ami dicséretet érdemel. Továbbra is keményen kell edzenünk, mert a befektetett munka megtérül és még sok nehéz feladat vár ránk. Gratulálok!!! Hajrá BVSC!!!

További cikkeink...

  1. Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 22. forduló
  2. Férfi OB.1/B.-Rájátszás, 1.forduló
  3. Fiú Gyermek Országos Bajnokság- 22. forduló
  4. Fiú Serdülő Országos Bajnokság- 22. forduló
  5. Kőnigh György 2006 Gyermek Bajnokság- Rájátszás 8.forduló

1. oldal / 227

Versenynaptár

Adó 1 %