BVSC-Zugló

FÉRFI OB.I. 10.FORDULÓ AVUS- BVSC- ZUGLÓ
NŐI OB.I. 13.FORDULÓ UVSE- Margitsziget- BVSC- ZUGLÓ DIAPOLO

Euroliga 2.selejtező, Kirishi- BVSC- Zugló Diapolo 16- 8

2018.01.19. 19:45 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda

Kirishi- BVSC- Zugló Diapolo 16- 8 ( 3-2,5-2,4-3,4-1 )

Gólszerzők: Zubkova 4, Simanovich 2, Khamazeva 2, Ivanova 2, Soboleva 2, Iakusheva 2, Kirilcheva 1, Ryzkhova 1, illetve Leimeter 4, Gyöngyössy 2, Kele 1, Máté Zs. 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Aki meglátja a végeredményt, elintézi egy legyintéssel: ez volt a papírforma. Pedig jóval több volt a meccsben, iszonyat sokat gürcölt mindenki, de annyit hibáztunk, amit nem lehet büntetlenül megúszni egy ilyen erős csapat ellen. A védekezésünkben csak a kiváló centerük semlegesítése sikerült, a lefordulásaikkal nem tudtunk mit kezdeni, a zónánkat pedig gyorsan feltörték. De sikerült egy időkéréssel és védekezésváltással visszajönnünk a meccsbe, és 9- 6- nál fórunk is volt egy szorosabb álláshoz. Ez sajnos kimaradt és innen újra ellépett a Kirishi. A végjátékban a blokkok jelentették a különbséget: ott volt, itt nem. Ezzel nyílt ki annyira a meccs, ami számszerűleg jóval nagyobb az összképnél.

Bővebben...

Női OB.I. 12.forduló Hungerit Szentes- BVSC- Zugló Diapolo 6- 14

2018.01.16. 18:00 óra- Szentes

Hungerit Szentes- BVSC- Zugló Diapolo 6- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve( 0-3,1-3,2-4,3-4 )

BVSC- Zugló Diapolo: Doroszlai ( Tóth )- Farkas K., Hertzka, Leimeter 2, Kuna, Kele 1, Gyöngyössy 1. Csere: Utassy 1, Takács 1, Besszer 1, Koncz 1, Varga 3, Máté Zs. 3. 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Amikor indultunk azt mondtam, hogy az út miatt izgulok jobban... nos végül az is sima volt lefelé, a meccset pedig mi tettük azzá. Nagyon jó védekezéssel kezdtünk, a támadójátékunk kicsit nehezebben indult be, de türelmes játékot kértem a lányoktól, amit meg is kaptam. Már az elejétől sokat forgattam a csapatot, mert tudtam, hogy jobban fogjuk bírni erővel az összecsapást. Így is lett és a legfontosabb pillanatokban mindig jó döntéseket hoztunk. A védekezésünk szinte hibátlan volt (én majd azért fogok találni hibákat benne), a koncentrációnk pedig kifogástalan a meccs teljes egésze során.

Bővebben...

Kőnigh György 2006 Gyermek Bajnokság- Rájátszás 1.forduló

2018.01.13. 11:00 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

KESI- BVSC- Zugló 7- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,1-4,1-2,2-0 )

BVSC- Zugló: Horváth ( Györkei )- Balogh 2, Bodóki, Tátrai 3, Bakulya, Simon 1, Juhász 1. Csere: Rajna, Kiss, Szabó, Papp, Bakulya 3, Ladányi, Mohos, Dobi

sajat/czigany-karoly-2006Czigány Károly: A rájátszás első fordulójában a Kecskemét csapata ellen játszottunk. Nem szokott ilyen korán kezdődni a bajnokság. Általában legalább 1- 2 hónapot lehetett készülni a korábbiakban, hát most másfél hetünk volt.. Ez a 7- 8 edzés is arra volt elegendő, hogy visszaszokjunk kicsit a régi kerékvágásba és elkezdjünk egy erős alapozást. Nem is vártam lehengerlő játékot a srácoktól, de ennél sokkal bátrabb hozzáállást igen! Nagyon langyosan játszottunk! Vártuk, hogy a másik megoldja majd a helyzeteket. Két meccsre elegendő ziccert hagytunk ki, miközben a védekezés is elég szellős maradt. Valahogy két perc jobb periódussal sikerült három góllal meglépni és tartani belőle egyet a végére. A győzelemnek örülhettünk csak, de ez így, még január 13-án elég is! A következő fordulóban ennél sokkal több kell majd, ezért folytatjuk tovább az komolyabb munkát! Hajrá BVSC!

Női OB1/B. 3. forduló

2018.01.14.- III.kerület TVE uszoda

Bánki VSE- BVSC- Zugló 4- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-1,0-1,0-1 )

gruber-lauraBVSC- Zugló:  Pintér- Ősz Varga 2, Bruckner 1, Király 1, Ringhofer, Holub, Keresztes Csere: Krnács, Tóth B., Gruber 1,Papp, Mészáros 1.

Gruber Laura: A meccs első felében sajnos egyáltalán nem sikerült megvalósítani az általam kért instrukciókat. Ellenfelünk átlagéletkora jóval magasabb a miénknél (nálunk csak én húzom felfelé.. :-)), mégsem tudtunk úszásban megfelelően föléjük kerekedni, illetve, ha sikerült is lefordulni, sorra hagytuk ki a 100%- os helyzeteinket. Ennek természetesen mindig megvan a böjtje, mert így nem tudtunk kellőképpen ellépni, ráadásul az védekezési hibákból kifolyólag, ellenfelünk is újra meg újra betalált. Nem mondhatnám, hogy a meccs második felére jelentősen javult volna a helyzet, de végül győzött a jobb kondíció, a jó kapusteljesítmény és így legalább megszereztük a pontot. Gratulálok a győzelemhez!

Bővebben...

Rusorán Péter 2004 Bajnokság- Alapszakasz 8.forduló

2018.01.13. 12:00 óra- Népliget

BVSC- Zugló- KSI SE II. 17- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve( 3-0,4-0,5-2,5-1 )

BVSC- Zugló: Kiss ( Koncz )- Kovács 2, Rajna 3, Balogh 6, Reményi 1, Bak, Kedves 1. Csere: Luib 1, Kucsera, Stiegler, Pap 1, Derekas, Megyeri

sajat/pecz-gabor-2004Pecz Gábor: A kezdés jól sikerült. Amire felhívtam a figyelmet, azt betartottuk. Ahhoz képest, hogy alapozás zajlik éppen, viszonylag fegyelmezetten játszottunk elöl is, hátul is. A 3 kapott gólunkból egy elkerülhető lett volna. A támadásainkban pár alkalommal nem vettük észre a másikat, de ettől függetlenül szépen kihasználtuk a lehetőségeinket. Voltak egészen bravúros gólok. Van még hova fejlődni, ezért folytatjuk tovább a munkát és mellette pótolunk egy elmaradt meccset.

Női OB.I. 11.forduló BVSC- Zugló Diapolo- FTC 11- 6

2018.01.13. 16:45 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló Diapolo- FTC 11- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve( 3-2,2-0,3-2,3-2 )

BVSC- Zugló Diapolo: Doroszlai- Farkas K. 1, Hertzka 1, Leimeter 2, Kuna 1, Kele, Gyöngyössy 1. Csere: Utassy, Takács 2, Farkas T., Koncz, Varga, Máté Zs. 3. 

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Rögtön rangadóval kezdtük a tavaszi szezont. Bennünket tartott mindenki az esélyesnek, de az is tény, a zöld- fehérek egyre erősebbek, nagy csatára volt kilátás. Nos a meccs sok mindenre választ adott. Például arra, hogy sokat ért a múlt heti Lille- i túra, és arra is, hogy egységes, jó csapatom van. Végig jól védekeztünk, Vanda kiválóan védett, az ellenfél kulcsembereit szinte tökéletesen kikapcsoltuk. A várható fizikális csatából is jobban jöttünk ki: azt éreztem, hogy a 3.negyed végére teljesen elfáradt az ellenfelünk. És elcsépelt frázis, de csapatként nyertünk, mindenki iszonyat sokat dolgozott ezért a győzelemért. A legfontosabb pillanatokban mi hoztuk a jó a döntéseket, pedig fizikálisan még nem vagyunk ideális állapotban. Egy rangadót öt góllal megnyerni mindig nagy öröm, de máris itt a következő bajnokink, úgyhogy arra figyelünk. Gratulálok a csapatomnak a mai teljesítményéhez! Hajrá BVSC!!! 

Őszi szezonértékelő 2017- Országos Leány Serdülő Csapat

2017.

gruber-lauraGruber Laura: Összességében elégedett vagyok a lányok őszi teljesítményével, bár akadtak meccseink, amelyek összképe bőven hagyott kívánnivalót maga után. És bár még hátra van két meccsünk (egy az utolsó fordulóból, illetve egy elhalasztott), a 2. helyről várjuk a folytatást, ami dicséretes. A kitűzött célunk- a négyes rájátszásba jutás- pillanatnyilag nem forog veszélyben, de tudjuk, hogy meglepetések, mind pozitív, mind negatív értelemben, mindig adódhatnak. A mi dolgunk, hogy a negatívakat kizárjuk és a kiegyensúlyozott teljesítmények számát növeljük. Az egyéni produkciók tekintetében sok biztatót láthattunk, amiben viszont még jócskán fejlődhetünk, az a csapatjáték. Ezért dolgozunk majd teljes erőbedobással az ünnepek után, januártól. Jó pihenést és boldog új évet kívánok mindenkinek! 

 

További cikkeink...

  1. Őszi szezonértékelő 2017- 2004- es Csapat
  2. Őszi szezonértékelő 2017- Budapest Fiú Ifi Csapat
  3. Őszi szezonértékelő 2017- 2006- os Csapat
  4. Őszi szezonértékelő 2017- 2005- ös Csapat
  5. Őszi szezonértékelő 2017- Országos Leány Ifi Csapat

1. oldal / 210

Versenynaptár

Adó 1 %