BVSC-Zugló

I.BVLSZ Heavy Tools Masters Kupa

2019.06.21- 22.- Szőnyi út

bvsc-heavytoolsA BVLSZ 06.21- 22- én rendezte a Szőnyi úti uszodában az első Heavy Tools Masters tornáját, amelyen a BVSC szenior két csapattal is képviseltette magát nagy sikerrel: a győztes Oázis mögött a BVSC II. (45+) 2.helyen végzett, míg a BVSC I. (50+) a 3.helyet szerezte meg. A tornán a magyar csapatok mellett szlovák és ukrán klubok is részt vettek. A legjobb játékos díját Dr. Szabóky Árpád (BVSC II.) kapta.

Masters EB, 30+ Csapatunk a döntő küszöbén

Masters EB, 2018- Kranj, Szlovénia 

BVSC Heavy Tools néven indultak korosztályos Csapataink ( 30+, 45+ és 50+ ) a kranji Masters Európa Bajnokságon. 30+ Csapatunk két forduló után veretlenül menetel a döntő felé... 

eb-2018

BVSC- Uerdingen 8- 2 Vasárnap reggel 9 órakor, 10 fokban és esőben játszotta Csapatunk az első meccset. A korai kezdés és a zord körülmények miatt lassabban indult be a gépezet, de szép lassan felőrölték a német csapatot. 

BVSC- Partizan Belgrad 9- 3 A szerb csapat két negyedig nagyon jól tartotta magát, tudták lassítani a játékot, ami nekik kedvezett. A második félidőben viszont már megmutatkozott a két csapat közti

Szerdán a Neptun csapatával játszunk a döntőbe jutásért, míg a másik oldalon a Vác fog megküzdeni az Uerdingen ellen.

Gyerünk tovább, Fiúk!! Hajrá BVSC!! :) 

Bővebben...

Pásztor Mátyás a válogatott Világkupa keretében!

Märcz Tamás kijelölte válogatott keretét, amelyből 13 játékos utazik majd a szeptemberi Világkupára, Berlinbe. A felkészülés augusztus közepén kezdődik, a németekkel és az ausztrálokkal készül közösen válogatottunk, s egy BVSC- s újra lesz a csapatban, ezúttal Pásztor Mátyás. Matyit Szentesen értük el, ahol a BVSC- Zugló fiú serdülő csapatával edzőtáborozik Czigány Károly segítségeként. 

eb-2018

Pásztor Mátyás: Nagyon régóta várok egy ilyen nagy lehetőségre! Mint tudni lehet, a válogatottban való részvétel kimaradt az életemből valamiért. Egy újabb nagy kihívás, remélem sikeresen fogom abszolválni ezt a sanszot, amit kaptam! Annyit mondhatok, hogy mindent meg fogok tenni érte!!!

Sok sikert kívánunk!! Hajrá BVSC!! :)

4 között a magyar női válogatott!!

 

eb-2018

Végig izgalmas, több fordulatot is hozó meccsen sikerült az olasz válogatottat legyőzni lányainknak. Klubunk játékosai közül Gyöngyössy Anikó ellenállhatatlan centerjátékával, Leimeter Dóri két fontos góllal és rengeteg mezőnymunkával, Illés Nusi pedig az ellenfél legjobb játékosának kikapcsolásával vállalt fontos szerepet a győzelemben. Hatalmasat küzdött válogatottunk, amely az elődöntőben majd Hollandia ellen száll vízbe szerdán.
 
( Fotó: mvlsz/Kovács Anikó )

 

Vizes VB megnyitó- gyerekeknek!!

 

vizes_vb_logoA vizes VB szervezőbizottsága lehetőséget biztosít gyerekek számára a megnyitó ünnepségen való részvételre. Minden 10 gyerekre 1 felnőtt/ szülő kísérettel, csoportosan. Időpont: Július 14. péntek este 21 órától 23 óráig. Helyszín: Lánchíd pesti hídfőjénél a Duna vizén elhelyezett színpadok és lelátók a parton. Az érdeklődőket kérjük, hogy jelentkezzenek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen! 

 

Adó 1 %