BVSC-Zugló

Karmapolis és a vízilabda

FaceBook

Ismerős arcra bukkantunk a BVSC- Wáberer Hungária- Zugló- Kaposvári VK vízilabda mérkőzésen. A Dal 2015- ös versenyében a középdöntőig jutó Karmapolis együttes frontemberét, Kenyeres Andrást vettük észre a BVSC uszoda lelátóján. Megragadtuk az alkalmat és egy rövid interjúra invitáltuk.

 
karmapolisElőször is gratulálok a Time is now című számotokhoz, ami nagy közismertséget hozott számotokra! Változott e a zenekar élete ettől a daltól, illetve A Dal című műsorban való szerepléstől? Kaptok e több felkérést? 
 
Köszönjük szépen! Igen, abszolút változott, enyhén szólva is felpezsdült az utóbbi másfél hónapban az életünk. Először is, A Dal műsor maga rengeteg médiamegjelenéssel jár, illetve egy olyan világba kóstolhattunk bele, ami eddig nem volt, ez a tévézés világa és ennek legmagasabb szintje és úgy gondolom, ez kifizetődő lesz a jövőben is, most alakulnak a jövő évi koncert tervek és azt látjuk, hogy keresik, ismerik a zenekart, nyilván a tévé rengeteget segített ebben, úgyhogy én abszolút optimista vagyok, nyilván egy év múlva sokkal okosabb leszek, hogy mennyit segített A Dal, de most úgy érzem, alapjaiban megrengette a zenekart és pozitív irányba haladunk. 
 
Lesznek klippek, új dalok, új lemez? 
 
Éppen holnap megyünk forgatni klippet, jól ráéreztél, nemsokára kész lesz a Time Is Now című dalhoz, egyszerűen nem volt eddig idő elkészíteni, sajnáljuk, mert már harmincvalahányezren nézték meg a dalt az oldalunkon, azért ez nagy szám nálunk. Lemez is lesz, úgy 8 szám már készen van az albumról, pont A Dal miatt nem folytattuk, mert nem volt rá időnk, de szerintünk az idén kész lesz a lemez. 
 
Arra nem gondoltatok még- ha már itt vagyunk a BVSC uszodájában, egy nagy vízilabda csarnokban, hogy ez a ritmusos dal felvezetője legyen akár egy csapatnak, mondjuk a BVSC- nek? 
 
Ohh ( nagy nevetés ), eddig még nem kaptunk ilyen felkérést, de érdekesen hangzik, van is egy jó ismerősünk a BVSC- nél! Nem gondolkodtam ezen még, de ha a vízilabdás fiúk úgy érzik, hogy ez a dal egy olyan pezsgést okoz náluk, amitől nem elalszanak, hanem még jobbak lesznek, akkor én abszolút támogatom az ötletet! :) Érdekes felkérés lenne, én örülnék neki! 
 
Ha már a vízilabdáról beszélgetünk, kijöttetek családostól a BVSC- nek szurkolni, voltatok máskor is meccset nézni, ismeritek a csapatot, edzőt? 
 
Igen, járunk BVSC meccsekre, ismerjük és jó barátunk a csapat edzője, Märcz Tomi. Két gyerkőccel is jöttünk és ők is nagyon élvezik a mérkőzéseket, közben kicsit ugrabugrálnak, de imádják, nagyon szeretik ezt a közeget. Nagyon gyerekbarát az uszoda, jó a környezet, nem unják a gyerekek sem a meccseket, természetesen jövünk máskor is- két hét múlva- szurkolni a csapatnak. Nagyon örülünk neki, hogy nyertünk ma, nem is kis különbséggel, gyönyörű meccs volt :)
 
Köszönjük szépen a szurkolást és sok sikert kívánunk a Karmapolis zenekarnak és remélem máskor is találkozunk a lelátón! 
 
2015.02.28. KN.
Adó 1 %