BVSC-Zugló

Karmapolis és a vízilabda

Ismerős arcra bukkantunk a BVSC- Wáberer Hungária- Zugló- Kaposvári VK vízilabda mérkőzésen. A Dal 2015- ös versenyében a középdöntőig jutó Karmapolis együttes frontemberét, Kenyeres Andrást vettük észre a BVSC uszoda lelátóján. Megragadtuk az alkalmat és egy rövid interjúra invitáltuk.

 
karmapolisElőször is gratulálok a Time is now című számotokhoz, ami nagy közismertséget hozott számotokra! Változott e a zenekar élete ettől a daltól, illetve A Dal című műsorban való szerepléstől? Kaptok e több felkérést? 
 
Köszönjük szépen! Igen, abszolút változott, enyhén szólva is felpezsdült az utóbbi másfél hónapban az életünk. Először is, A Dal műsor maga rengeteg médiamegjelenéssel jár, illetve egy olyan világba kóstolhattunk bele, ami eddig nem volt, ez a tévézés világa és ennek legmagasabb szintje és úgy gondolom, ez kifizetődő lesz a jövőben is, most alakulnak a jövő évi koncert tervek és azt látjuk, hogy keresik, ismerik a zenekart, nyilván a tévé rengeteget segített ebben, úgyhogy én abszolút optimista vagyok, nyilván egy év múlva sokkal okosabb leszek, hogy mennyit segített A Dal, de most úgy érzem, alapjaiban megrengette a zenekart és pozitív irányba haladunk. 
 
Adó 1 %