BVSC-Zugló

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 2.forduló

FaceBook

2019.10.06. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Győri VSE 14- 5Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-2,3-1,6-0 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Fekete 4, Torkos Tímea, Balaskó 2, Hnatyszyn 3, Varga, Kiss V. 1. Csere: Szamosvölgyi, Hegedűs D., Gurovits 3, Bán, Kalmár, Tóth 1.

Gruber LauraGruber Laura: Bár a végeredmény első látásra egyértelmű győzelmet sejtet, de erről sajnos korántsem beszélhetünk. A győri lányok ellen mindig küzdelmes meccseket játszunk, ez most sem volt másképp. Nagyon sok volt az egyéni hiba: az 1. játékrészben 7 hibapontot szedtünk össze, volt, akinek kettő is jutott a negyed lefújása előtt. Ezek nagy része elkerülhető lett volna, csupán fegyelmezetlenségből és rossz helyezkedésből adódott. Az előző fordulóban még lehetett az első meccsből adódó izgalomra hivatkozni, ezt most már nem lehet elsütni; a jövőben sokkal jobban kéne koncentrálni azokra a dolgokra, amiket már számtalanszor átvettünk.

A 3.negyed végétől elkezdtük azt és úgy játszani, amit és ahogy kellene, így végül mindenki játéklehetőséghez jutott. Kiemelendőnek tartom Torkos Tamara kapusteljesítményét, akinek ezúttal 8 negyedet kellett végig védenie és mindvégig kiválóan helytállt. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Adó 1 %