BVSC-Zugló

Leány Serdülő Országos Bajnokság- Bronzmeccs, 2.forduló

FaceBook

2019.05.26. 11:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- DFVE 14- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-3,2-3,3-4,4-0 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Farkas, Alaksza D. 6, Halas 1, Alaksza N. 1, Ringhofer 1, Gasparics 1. Csere: Fekete, Balaskó 1, Hnatyszyn, Kovács, Kiss V. 2, Bán

Gruber LauraGruber Laura: Meglehetősen fordulatos és izgalmas meccset láthattak ma a kilátogatók, nagyjából olyat, amilyen az egész szezonunk volt. Majdnem sikerült a lehetetlen, de a majdnem a sportban sajnos nem elég. De le a kalappal a lányok előtt, akik hatalmas szívről és küzdőszellemről tettek tanúbizonyságot! Ahogy elterveztük- akármennyire is esélytelenek voltunk-, nem álltunk ki feltett kézzel, mindent megpróbáltunk. Nagyon jól kezdtünk, akaratosan, lendületesen, a 2.negyed elején már 3 góllal vezettünk, csak sajnos a támadásainkra való koncentráció annyi erőt emésztett fel, hogy a védekezésben túl sok volt az egyéni hiba, ebből következően túl könnyű gólokat engedélyeztünk ellenfelünknek.

Ettől ők feltámadtak, mi pedig megtorpantunk. Visszaengedtük őket a meccsbe, sőt a vezetést is átvették, elúszni látszott végleg az utolsó reménysugár is, de mi még akkor sem adtuk fel. Nagyon büszke vagyok a lányokra, hogy a legutolsó pillanatig küzdöttek és a 4.negyedben is mentek előre és vissza, fáradtságon, kimerültségen túllépve és 2 és fél perc alatt produkáltak egy 4- 0- ás fázist. 40 másodperccel a lefújás előtt még volt esélyünk az 5.hiányzó gól megszerzésére, ez most néhány centiméteren múlt, nem jött össze, de hát ilyen a sport... Ez a hajó tegnap ment el, a mai meccsen már csak a veszett fejsze nyele maradt, egy "aprócska" gól hiányzott a büntetőpárbajhoz, ez ma nem sikerült. Ennek ellenére úgy gondolom, emelt fővel távozhatunk, ma nem maradt senkiben semmi, mindent kiadtunk magunkból, a vízben, a parton, a lelátón. 

Köszönöm Petrovics Matyi kollégámnak a támogatást, a közönségnek, szülőknek, hozzátartozóknak pedig a hangzatos szurkolást, dobolást, a szuper hangulatot! Hajrá BVSC! 
Adó 1 %