BVSC-Zugló

Bronzérmes Leány Serdülő Csapatunk!!

FaceBook

2018.06.10. 14:00 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda, Hajós 33m- es

DFVE- BVSC- Zugló 7- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,1-2,1-4,2-4 )

BVSC- Zugló: Pintér- Ősz Varga, Petőváry, Utassy 7, Alaksza N., Ringhofer, Faragó 4. Csere: Bruckner, Bagyinszki, Kovács, Gasparics, Tóth B.

gruber-lauraGruber Laura: Az elődöntő értékelését úgy fejeztem be, hogy ha fejben helyére tesszük a dolgokat, csak akkor tudjuk megnyerni a mai bronzmeccset. Az első negyedben úgy tűnt, még nyögjük a tegnapi fáradalmakat és nem tudtunk tiszta fejjel koncentrálni. A 2.játékrészben aztán visszataláltunk önmagunkhoz és a csapatkapitány, Utassy Kata vezérletével nemcsak visszajöttünk a meccsbe, hanem fordítani is tudtunk. A 3.negyed közepén még egy- két figyelmetlen hiba következtében magunkra engedtük az újvárosiakat, de végül- leginkább a fegyelmezett védekezésnek köszönhetően- magabiztos győzelemmel zártuk a mérkőzést. 

Az alapszakasz 2.helye után összességében csalódás lehet a bronzérem, de bizony erről szól a rájátszás: tavaly mi tudtunk túllépni az árnyékunkon és bravúrral szereztük meg az aranyat, idén esélyesként buktuk el az elődöntőt. Ilyen a sport és vallom, hogy nincsenek véletlenek, ebben a szezonban ennyi volt benne és hát a bronzért is keményen meg kellett küzdeni! Gratulálok a csapatomnak a bronzéremhez! 

Nagy dolog, hogy mind a női, mind a férfi szakágban, minden utánpótlás országos bajnokságban érmet szereztünk és büszkén viselhetjük a kék- sárga mezt! Hajrá Vasút!
Adó 1 %