BVSC-Zugló

Leány Serdülő Országos Bajnokság- Elődöntő

FaceBook

2018.06.09. 15:30 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda, Hajós 33m- es

BVSC- Zugló- Yordo Szentes 7- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-3,0-1,2-2,2-4 )

BVSC- Zugló: Pintér- Ősz Varga, Petőváry 2, Utassy 3, Bruckner, Alaksza N., Faragó 1. Csere: Farkas, Ringhofer, Kovács 1, Gasparics, Tóth B.

gruber-lauraGruber Laura: Nehéz ilyenkor bármit írni, esélyesként álltunk ki a meccsre és lehet, hogy ezzel a nyomással nem tudtunk megbirkózni. Az első két negyedben működött a védekezésünk, de elől sajnos rengeteg helyzet, köztük számos ziccer maradt ki. Ez persze hátul is megbosszulta magát, egyre idegesebben és kapkodva játszottunk, már nem csapatként, hanem egyénileg kerestük a megoldásokat. A meccs 2.felében a zóna ellen már semmi sem ment és bár a 4.negyedben még meg is fordítottuk a találkozó állását, saját hibáinkból ismét kiengedtük a kezünkből a meccset. Az egyetlen kiemelkedő teljesítményt kapusunk Pintér Anna nyújtotta, aki nélkül már az 1.negyedtől sem lett volna esélyünk semmire. 

Nagy feladat lesz a mai találkozó a Dunaújváros ellen, ha fejben helyre tudtuk tenni magunkat, akkor megszerezhetjük a bronzérmet. Gratulálok a serdülő fiúknak a döntőbe jutáshoz, nagy meccset játszottak az elődöntőben! Hajrá Vasút!

Adó 1 %