BVSC-Zugló

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 18. forduló

FaceBook

2018.04.08. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- UVSE 10- 11Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,1-2,2-5,3-2 )

BVSC- Zugló: Pintér- Ősz Varga, Petőváry 3, Utassy 1, Bruckner 1, Alaksza N., Faragó 4. Csere: Farkas, Bagyinszki 1, Ringhofer, Kovács, Gasparics, Fekete, Halas

gruber-lauraGruber Laura: Le a kalappal a lányok előtt! Egy nagyon nagy iramú és színvonalas meccset láthattak, akik kilátogattak a rangadóra. Nagyon elszántan és harcosan kezdtünk, ebben az évben még nem volt rá példa, hogy ilyen sebességre kapcsolva rohanjuk le ellenfelünket. Sejthető volt, hogy ez majd visszaüthet, de remekül tartottuk magunkat a védekezésre vonatkozó instrukciókhoz. Később sajnos becsúszott egy- két szarvashiba, ezzel tálcán kínálva a liláknak a lehetőségeket, amit ők ki is használtak: így már 2 volt közte (nem ide)... A 3.negyedben kissé szétestünk fejben (ami nyilván az oxigénhiányos állapotnak is köszönhető volt), de az utolsó játékrészben visszaküzdöttük magunkat és kiegyenlítettünk, amiért mindenképp dicséret illeti a lányokat!

Bár az újpestiek 20 másodperccel a vége előtt egy akciógóllal megszerezték a győzelmet, mégis kizárólag pozitív érzések maradtak bennem a lefújás után, mert mindenki beletette szívét- lelkét a meccsbe. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Vasút!

Adó 1 %