BVSC-Zugló

Leány Serdülő Országos Bajnokság- Döntő

FaceBook

2017.06.11. 16:30 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

BVSC- Zugló- POLO SC 12- 11Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,4-4,5-2-1,3 )

BVSC- Póló- Zugló: Lakatos- Besszer , Tóth A., Utassy 4, Király, Lantos 3, Faragó 2. Csere: Ősz Varga, Alaksza D.

gruber-lauraGruber Laura: Vasárnap sem mi voltunk az esélyesek, a Polo SC célja egyértelműen a bajnoki cím megszerzése volt. De minket nem olyan fából faragtak, hogy ehhez feltett kézzel asszisztáljunk. Az előző nap sikerei után a lányok nagyon feltüzelve és elszántan érkeztek a meccsre. És látható volt, hogy most már mindenki elhiszi, hogy tényleg nincs lehetetlen és egyik korábbi meccs eredménye sem bír jelentőséggel, csak az itt és most számít. Nagyon fegyelmezetten kezdtünk és mindvégig mi diktáltuk az iramot, így a Polo SC- nek kellett szaladni az eredmény után. Csodásan vette ki mindenki a részét a munkából, elöl- hátul nagyon komoly küzdelem folyt. Lakatos Polka ismét stabil védelmet biztosított a hátországban, elöl pedig mindig akadt olyan játékos, aki felvállalta a kezdeményezést és előhúzott valamit a kalapból, amire az ellenfél nem tudott megfelelően reagálni. A 3.negyedben sikerült 3 góllal is ellépnünk, de az utolsó etapban még voltak forró perceink- és nem csak a napsütés miatt, de végül sikerült magunknál tartani a labdát és így én is lehűthettem magam a medencében. :-) 

Igazi csapatmunka volt, mindenki kicsit "meghalt" a vízben. Nagyon büszke vagyok a lányokra, főleg, hogy télen még a 6. helyen, az alapszakasz végén pedig az 5. helyen álltunk. De hatalmas erőbedobással, sok izzadságcsepp árán és hatalmas szívvel sikerült megvalósítani egy olyan álmot, amit a bajnokság kezdetén nemigen mert senki remélni. A kitűzött cél a 4 közé jutás volt, ezt idén nemhogy megvalósítottuk, de alaposan túl is szárnyaltuk!

Le a kalappal az összes játékos előtt! Gratulálok a rengeteg elvégzett munkához, illetve a learatott és jól megérdemelt sikerhez! 
 
Köszönöm a szakosztályvezetés támogatását! Köszönöm Petrovics Matyi egész éves segítségét és munkáját, Tóth Bálint erőnléti edző türelmét, valamint Mészáros Vanda lelkes közreműködését! 
 
Hajrá Vasút! 
Adó 1 %