BVSC-Zugló

Leány Serdülő Országos Bajnokság- Elődöntő

FaceBook

2017.06.10. 18:00 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

UVSE- BVSC- Zugló 9- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,5-4,2-3,0-2 )

BVSC- Póló- Zugló: Lakatos- Besszer 1, Tóth A. , Utassy 6, Király 1, Lantos 1, Faragó 1. Csere: Ősz Varga, Alaksza D., Ringhofer

gruber-lauraGruber Laura: Nagy dolgot hajtottunk végre az elmúlt két napban. Azt hiszem, kijelenthetem, hogy mi voltunk a hétvége, illetve a bajnokság meglepetéscsapata. Úgy indultunk neki a rájátszásnak, hogy szeretnénk meglepetést okozni, de tudtuk, hogy nem mi vagyunk a papírforma szerinti esélyesek. Az elődöntőben, az újpestiek ellen a meccs első felében az előző találkozókhoz képest jól tartottuk magunkat, de most is voltak fázisok, amikor nem tudtunk mit kezdeni a "gyilkos szoros" emberfogással. Viszont a harmadik negyedben az UVSE áttért az M zónára és ez ellen már jóval hatékonyabbnak bizonyultak a támadásaink, így ellenfelünk el is bizonytalanodott.

A 4. negyedben már egyértelműen mi uraltuk a mérkőzést és a kapuban ismét remek teljesítményt nyújtó Lakatos Apolka, illetve a 6 gólig jutó Utassy Kata vezérletével, nagyon fegyelmezett játékkal meg tudtuk tartani egygólos előnyünket. Óriási öröm volt döntőbe kerülni, a lányok alig akarták elhinni, hogy sikerült megvernünk azt az Újpestet, akitől az alapszakaszban egyszer 7, egyszer pedig 5 góllal kaptunk ki. De ez bizony nem álom, hanem valóság volt. Gratuláció a csapatnak!

Adó 1 %