BVSC-Zugló

leany-serd

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 3.forduló

2018.10.14. 14:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Győri VSE 14- 6  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,4-3,2-1,7-1 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Farkas 1, Alaksza D. 4, Alaksza N. 3, Ringhofer 1, Kovács 1. Csere: Fekete 2, Balaskó, Bódi, Halas 1, Kiss V. 1, Bán

gruber-lauraGruber Laura: Nagyon csalóka a végeredmény, ha az ember csak a gólkülönbséget látja, azt hihetné, sima meccs volt- és annak is kellett volna lennie. De sajnos az elképzelés távolról sem fedi a valóságot, az eredményjelző táblán a 4.negyed elején még 7- 6 állt. Lassan bevett szokássá válik, hogy teljesen dekoncentráltan kezdünk, nem sikerül sem a védekezést, sem pedig a támadások befejezését a gyakoroltak szerint megoldani. Ma másképp melegítettünk, így már a kellő bemelegítés hiányára sem fogható a gyenge kezdés. Valahogy fejben nem koncentrálunk eléggé, vagy túlizguljuk az első perceket, mindenesetre remélem, sikerül majd ezen átlendülni. Ráadásul a mai mérkőzésen a dekoncentráltság három negyeden keresztül tartott, ami viszont már elfogadhatatlan egy olyan meccsen, ahol egy vagy két játékos kikapcsolását kellene megoldani, elől pedig a- remekül kiharcolt - meglévő helyzeteket gólra váltani. A negyedik negyedben végül átlendültünk a nehézségeken és behúztuk a győzelmet, de ha nem változtatunk, mindez nagyon kevés lesz jövő héten az UVSE ellen. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Vasút!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 1.forduló

2018.10.12. 18:45 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- DFVE 13- 8  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,4-0,4-2,3-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Alaksza D. 6, Halas, Alaksza N. 3, Ringhofer, Kovács, Gasparics Csere: Farkas 1, Fekete, Balaskó 1, Bódi, Kiss V. 1, Bán 1.

gruber-lauraGruber Laura: Nehézkesen indult a mérkőzés, rengeteg hiba és eladott labda után csak lassan találtuk meg saját játékunkat. A 2.negyedben végre megfelelően reagáltuk le az adott szituációkat és a támadásban is jó döntéseket hoztunk. A majd egy év kényszerű kihagyás után visszatérő Alaksza Dóri vezérletével és a stabil hátteret biztosító Hajdu Zsófi ügyes védéseivel 7 góllal is elléptünk ellenfelünktől, így a mérkőzés második felében egyetlen pillanatra sem forgott veszélyben a győzelmünk. Hiányérzetem ennek ellenére- főleg a védekezés és az átadások terén- bőven maradt, de örülök, hogy mindenki vízbe került és hozzájárulhatott a győzelemhez. Gratulálok a lányoknak! Hajrá Vasút! 

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 2.forduló

2018.10.07. 11:15 óra- Csongrád

Csongrád VVSE- BVSC- Zugló 4- 15 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-3,1-2,1-7,2-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Farkas 1, Alaksza D. 1, Alaksza N. 3, Ringhofer 1, Kovács, Gasparics 3. Csere: Fekete, Balaskó 3, Bódi, Halas, Kiss V. 1, Bán 1, Papp 1.

gruber-lauraGruber Laura: Az első bajnoki meccseink mindig meglehetősen "nyögvenyelősen" alakulnak, vissza kell rázódni a bajnokság ritmusába és megszokni az új összetételű csapatot. Ehhez képest az 1.negyedben egészen jól működtek a megbeszéltek, viszont a 2.-ban kissé elakadt a gépezet. Túl sok helyzet maradt kihasználatlanul, a passzok sem oda- és úgy érkeztek, ahogy az elvárható lett volna. A harmadik negyedben végül kijött a két csapat közötti különbség, ellenfelünk elfáradt, így magabiztosan, 11 gólos különbséggel zárult a találkozó. A kapott 5 gól nagy része figyelmetlenségből adódott, elől pedig leginkább a koncentráció hiánya miatt maradtak ki a helyzetek. Remélem, levonjuk a megfelelő következtetéseket és tanulunk a hibáinkból. Örvendetes, hogy a góllövő lista jó hosszúra sikerült! Gratulálok a győzelemhez! Hajrá Vasút! 

Edzőtáboros beszámoló 2018.

2018.08.12.- 08.17.- Martfű 

SerdülőkGruber Laura: Felkészülésünk 4. hetéhez érkeztünk, így a megszerzett alapokra Martfűn tehettünk rá még egy lapáttal. Ez az egyik legideálisabb helyszín az edzőtáborozáshoz, nincs külső körülmény, ami elvonná a lányok figyelmét, minden adott a vízi és szárazföldi edzések lebonyolításához, a finom és bőséges étkezésekről nem is beszélve. A reggeli edzéseken az erőnlét dominált: futással indítottunk, utána következett egy komolyabb úszó- (és helyenként lábtempós) program. Kora délután kondival készítettük elő a 2. vízi edzést, ahol a technikai, taktikai elemekre helyeztük a hangsúlyt. 

Bővebben...

Bronzérmes Leány Serdülő Csapatunk!!

2018.06.10. 14:00 óra- Margitsziget, Hajós Alfréd Sportuszoda, Hajós 33m- es

DFVE- BVSC- Zugló 7- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,1-2,1-4,2-4 )

BVSC- Zugló: Pintér- Ősz Varga, Petőváry, Utassy 7, Alaksza N., Ringhofer, Faragó 4. Csere: Bruckner, Bagyinszki, Kovács, Gasparics, Tóth B.

gruber-lauraGruber Laura: Az elődöntő értékelését úgy fejeztem be, hogy ha fejben helyére tesszük a dolgokat, csak akkor tudjuk megnyerni a mai bronzmeccset. Az első negyedben úgy tűnt, még nyögjük a tegnapi fáradalmakat és nem tudtunk tiszta fejjel koncentrálni. A 2.játékrészben aztán visszataláltunk önmagunkhoz és a csapatkapitány, Utassy Kata vezérletével nemcsak visszajöttünk a meccsbe, hanem fordítani is tudtunk. A 3.negyed közepén még egy- két figyelmetlen hiba következtében magunkra engedtük az újvárosiakat, de végül- leginkább a fegyelmezett védekezésnek köszönhetően- magabiztos győzelemmel zártuk a mérkőzést. 

Bővebben...

1. oldal / 22

Adó 1 %