BVSC-Zugló

leany-serd

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 18.forduló

2019.04.14. 15:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- SZNVE 22- 8Mérkőzés jegyzőkönyve ( 7-1,6-2,4-3,5-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Farkas 2, Balaskó 4, Halas 1, Ringhofer 4, Kovács 2, Gasparics 4. Csere: Gurovits, Pap 1, Szamosvölgyi, Torkos Tímea 1, Kiss V. 2, Bán 1.

Gruber LauraGruber Laura: Bár mi kaptuk az első gólt, ezt leszámítva jól álltunk bele a meccsbe. Még ha az elvárás a kötelező győzelem volt is a mai meccsen, nem volt egyértelmű, hogy simán alakulnak e a dolgok, mivel két kulcsjátékosunk nélkül álltunk ki. De mindenki maximálisan felnőtt a feladathoz, két embert pedig külön ki kell emelnem, Balaskó Dona és Kovács Kinga mintaszerűen vízilabdáztak, nagyon szép megoldásokat láthattunk tőlük és legjobban annak örülök, hogy igazi csapatjáték zajlott a vízben, ami biztató a jövőre nézve. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC! 

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 16.forduló

2019.03.24. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- A- HÍD OSC Újbuda 14- 4 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,3-2,4-1,3-1 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Farkas, Alaksza D. 5, Alaksza N. 1, Kovács 2, Kiss V., Gasparics 1. Csere: Fekete, Balaskó 2, Hnatyszyn 2, Halas 1, Ringhofer, Bán, Papp

Gruber LauraGruber Laura: Ellenfelünknek sikerült meglepnie bennünket "kapubaállós" védekezésével, aminek ellenszerét elég nehezen találtuk meg, de végül sikerült utat találni a góllövéshez. Hátul jól álltunk, 4 kapott góllal mindig kiegyeznék, gyakorlatilag a félidőre eldőlt a meccs. Tetszett a hozzáállás a mérkőzés előtt és végre elég határozottak voltunk már a meccs első negyedétől. Remélem, ez a folytatásra is megtartjuk! Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC! 

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 15.forduló

2019.03.06. 18:00 óra- Margitsziget, Hajós 33m- es

UVSE- BVSC- Zugló 14- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve (5-1,4-2,2-3,3-1 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Alaksza D. 5, Halas, Alaksza N. 1, Kovács, Gasparics, Torkos Tímea Csere: Farkas, Fekete, Balaskó, Hnatyszyn 1, Ringhofer, Kiss V.

Gruber LauraGruber Laura: Mivel az őszi fordulóban mi játszottuk velük a legszorosabb meccset (2 gólos vereséget szenvedtünk), többet vártam ettől a találkozótól, még akkor is, ha az Újpest- véleményem szerint- messze a legjobb csapat a bajnokságban. De persze most tavasz van, más szelek fújnak. Állandó problémánk, a meccs elején- főleg az 1.negyedben- ejtett sok védekezési hiba, az adódó helyzetek gyenge kihasználási aránya ismét előjött. És megint sikerült egy jó 2.félidőt játszani, de a visszakapaszkodás annyi energiánkat emészti fel, hogy megfordítani egy ilyen meccset nem tudunk és valójában ennek nem is volt reális esélye. Az emberelőnyös helyzetekben sem boldogultunk, pedig semmi olyat nem játszottak a lilák, ami meglepetést okozott volna. 

Bővebben...

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 14.forduló

2019.02.24. 10:00 óra- Győr

Győri VSE- BVSC- Zugló 7- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-3,0-2,3-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Farkas 2, Alaksza D. 1, Halas 1, Alaksza N. 1, Kovács, Gasparics Csere: Balaskó, Hnatyszyn, Ringhofer 1, Kiss V. 3, Bán 1.

Gruber LauraGruber Laura: Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk a Győr otthonában és nem is ért minket meglepetés. Ismét sok volt a kihagyott helyzet, amivel ellenfelünknek tálcán kínáltuk az újabb és újabb lehetőséget támadásra és ezzel együtt a góllövésre. Rengeteg volt a rossz passz és eladott labda, pedig ezeket már tényleg százszor átrágtuk, csak némi akarat kellene és koncentráció, hogy megfelelően alkalmazzuk is. Ezzel együtt sikerült behúzni a meccset, ami leginkább a jó kapusteljesítménynek és az eredményes védekezésnek köszönhettünk. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 12.forduló

2019.02.13. 18:45 óra- Szőnyi út

DFVE- BVSC- Zugló 8- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,2-2,3-1,1-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Farkas, Alaksza D. 3, Halas 1, Alaksza N., Kovács 1, Gasparics Csere: Fekete 1, Hnatyszyn 1, Ringhofer, Kiss V., Bán 

Gruber LauraGruber Laura: Nehéz bármit írni egy ilyen meccs után. A mérkőzés- nagyon kevés kivétellel- nyomokban sem tartalmazta a megbeszélteket és a gyakorolt elemeket. Az előző Dunaújváros elleni találkozón gyengén kezdtünk, de utána produkáltunk egy 4- 0- ás 2.negyedet és onnan már nem volt kérdés. Azt kértem a lányoktól, hogy most kőkeményen álljunk bele a meccsbe, ismerve az újvárosiak játékstílusát, legyünk mi azok, akik átrángatnak, keményen játszanak és mi diktáljuk az iramot. Ebből sajnos semmi nem valósult meg, álmosan kezdtünk, helyzeteinkkel nem tudtunk élni, ezzel szemben ellenfelünk lerohant minket, igaz, nem mindig jártak sikerrel, de sokkal aktívabbak voltak.

Bővebben...

1. oldal / 25

Adó 1 %