BVSC-Zugló

leany-serd

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 9.forduló

2019.12.11. 18:45 óra- Szőnyi út, 50m- es sátor

BVSC- Zugló- TVSE 11- 11, ötméteresekkel 15- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-5,2-1,2-3,5-2,4-3 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara ( Hajdu )- Szamosvölgyi, Fekete 2, Torkos Tímea 3, Balaskó 2, Hnatyszyn 5, Kiss V. 2. Csere: Kiss P., Hegedűs D., Gurovits, Bán 1, Batizi

Gruber LauraGruber Laura: Azt kértem a lányoktól a meccs előtt, hogy ezen a várhatóan nagyon nehéz meccsen nagy szívvel, elszántsággal és önbizalommal álljanak ki és tegyenek bele mindent, ami még bennük van az év végén, másképp nem tudunk nyerni. Az ellenfél játékát tekintve semmilyen meglepetés nem ért bennünket, azok a játékosok diktálták az iramot, akikre számítottunk, mégsem sikerült felvennünk megfelelően a védekezés fonalát. Ebből következően már az 1.negyedben el tudtak lépni a tatabányaiak 3 góllal, amíg a mi helyzeteink sorra kimaradtak. A mérkőzés középső szakaszában sem változott sokat a játék képe, de a 3.negyedben sikerült visszakapaszkodni 1 gólos különbségre, majd ismét belealudtunk és újra elengedtük őket. Amit viszont az utolsó játékrészben produkáltunk, az előtt megemelem a kalapomat, mert olyan elszántsággal törtünk előre, amit nem minden nap láthatunk. És ennek meg is volt az eredménye, a sírból hoztuk vissza a meccset, igazi csapatmunkával, mindenki beletett mindent, és végül büntetőkkel sikerült megszerezni a győzelmet.

Bővebben...

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 16.forduló

2019.12.04. 18:45 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- POLO SC 13- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-0,4-2,3-0,4-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Szamosvölgyi, Fekete 1, Torkos Tímea 3, Hnatyszyn 2, Hegedűs D. 2, Kiss V. 3. Csere: Kalmár, Godinek, Gurovits 1, Bán, Tóth, Batizi 1.

Gruber LauraGruber Laura: Elhalasztott mérkőzést játszottunk szerda este a sátorban, ezek a meccsek valahogy mindig döcögősebbek a hétvégi fordulókhoz képest. Most is nehezen indult a gépezet, pedig lehetőségünk akadt bőven, de 9 lövésből csak 2 talált utat a kapuba az első játékrészben, nemcsak a jó kapusteljesítmény miatt. A továbbiakban kicsit javult a helyzetkihasználás, kinyílt az olló és csak a szám szerinti végeredmény volt kérdéses. Amit szerettem volna védekezésben gyakorolni, azt nem tudtuk kivitelezni, de ez nem feltétlen rajtunk múlt. Örülök, hogy mindenki játéklehetőséget kapott és így hozzátehette a magáét a győzelemhez. Gratulálok a csapatnak! Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 8.forduló

2019.11.24. 13:00 óra- III. kerületi TVE uszoda

III. kerületi TVE- BVSC- Zugló 3- 22 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-10,1-5,1-2,1-5 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Fekete 2, Torkos Tímea 6, Balaskó 3, Hnatyszyn 2, Kiss V. 4. Csere: Godinek, Olar, Gurovits 2, Bán 1, Fain 1, Kalmár

Gruber LauraGruber Laura: A mai az első olyan meccsünk volt, ami könnyűnek ígérkezett és az is lett. Már az elején belőttük a ziccereket, sok helyzetet alakítottunk ki, számos labdát szereztünk és megalapoztuk a meccs további menetét. Végre mindenki játéklehetőséget kapott és a tapasztalatlanabbak is remekül helytálltak. Megyünk tovább, dolgozunk és megpróbáljuk kihozni a legjobbat a hátralévő 3 bajnoki meccsből! Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 7.forduló

2019.11.17. 14:15 óra- Népliget

FTC- Telekom- BVSC- Zugló 9- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-0,2-1,3-3,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Szamosvölgyi, Fekete 1, Torkos Tímea, Balaskó 3, Hnatyszyn 1, Kiss V. Csere: Borsos, Hegedűs D. 1, Gurovits, Kiss P., Batizi 

Gruber LauraGruber Laura: Nehéz meccsre készültünk és nem is ért bennünket meglepetés. Hátul is sokat hibáztunk, de ezt a meccset egyértelműen elől vesztettük el. Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz a korosztály legjobb kapusa ellen, megbeszéltük, hogyan lehet mégis belőni neki, de nem tartottuk magunkat a megbeszéltekhez, a lapos lövések helyett szinte kizárólag magasat vagy félmagasat lőttünk, ezeket pedig a Fradi hálóőre könnyedén hárította. Az M- zóna elleni támadásunk még mindig nagyon döcögős, pedig ennél többet semmit nem gyakorlunk. És hát megint volt 3 kihagyott büntetőnk, amin sürgősen változtatnunk kell, mert így nehéz lesz meccseket nyerni. De menni kell tovább és mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy oda jussunk, ahova elterveztük! Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 6.forduló

2019.11.10. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ZF- Eger 11- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,5-2,3-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Szamosvölgyi, Torkos Tímea 5, Balaskó 1, Hnatyszyn 3, Bán 1, Kiss V. Csere: Fekete, Varga 1, Hegedűs D., Batizi 

Gruber LauraGruber Laura: Ez a mai pont olyan mérkőzés volt, amilyenre számítottunk: sokkal egyszerűbben is alakulhatott volna, de mi vért izzadtunk a 3 pontért. Az első negyedben 5 alkalommal kerültünk emberelőnybe, 1 büntetőt harcoltunk ki, de mindezekből egyetlen gólt sem tudtunk lőni, ami meghatározta a meccs egész menetét. Az elbaltázott helyzeteinkkel, eladott labdáinkkal folyamatosan tálcán kínáltuk ellenfelünknek a lehetőségeket, amivel ők sok esetben éltek is. Sok energiánkba került, hogy az egyéni hibákból adódó labdavesztések után összeszedjük magunkat, számos jól alakuló támadást elkapkodva fejeztünk be, így csak a 3.negyedben tudtunk először nagyobb (háromgólos) előnyt szerezni. De még itt sem pihenhettünk meg babérjainkon, mert az egriek fáradhatatlanul próbálkoztak; ahhoz, hogy végül behúzzuk a meccset, kellettek kapusaink magabiztos védései és a kiugró egyéni teljesítmények is, mint például Torkos Tímea 5 gólja.

Bővebben...

1. oldal / 28

Adó 1 %