BVSC-Zugló

leany-serd

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 11.forduló

2020.01.25. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- SZNVE 16- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,3-3,4-1,4-4 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Fekete 2, Torkos Tímea 4, Balaskó 4, Hnatyszyn, Hegedűs D. 2, Kiss V. Csere: Szamosvölgyi, Kiss P., Gurovits 1, Tóth V., Fain 1, Batizi, Bereczki 1.

Gruber LauraGruber Laura: Az év első- tavalyról elhalasztott- serdülő mérkőzése előtt éreztem némi izgalmat a lányokon, de ezt teljesen természetesnek tartom. A meccs pedig ennek megfelelően kezdődött. A helyzeteinket nem tudtuk kihasználni, viszont hátul figyelmetlenségek miatt gólokat kaptunk, így a vendégcsapat vezetett 2- 1- re. Ezt követően (na meg némi dorgálás után), illetve a meccs további menetében jobban összekaptuk magunkat, így "helyükre kerültek" a dolgok, a fórok kivételével jól működtek a támadásaink, sok szép megoldást láthattunk. Emellett persze hiba is akadt bőven, de szerencsére- Torkos Tamara irányításával- a hátország biztosan tartotta magát, így a három pont megszerzése a 3.negyed közepétől nem volt kétséges. Innentől már sokat tudtam cserélni, mindenki vízbe került, a gyerekcsapatból újoncot is avattunk és mindegyik fiatal tehetségünk remekül helytállt.

Bővebben...

A Leány Serdülő OB őszi idényének értékelése

 2019.12.27.

gruber-lauraGruber Laura: Úgy érzem, a nyári felkészülés jól sikerült, az egész csapat, kivétel nélkül, nagyon keményen odatette magát az edzőtábor teljes ideje alatt. Rögtön az első meccsen szükség is volt a felkészültségre, mert a Dunaújváros ellen kezdtünk, akikkel mindig nagyon szoros csatát vívunk, most sem volt ez másképp, de végül győztesen kerültünk ki a küzdelmes párbajból. A folytatás vegyes volt, beleszaladtunk egy jobb Szentes ellen egy jelentős zakóba, viszont a Fradi ellen nem szükségszerű vereséget szenvedtünk, itt mindenképp maradt bennem hiányérzet, saját hibánkból nem sikerült meccsben maradni. Viszont sikerült küzdelmes meccseken legyőzni komoly ellenfeleket is és van még két elhalasztott mérkőzésünk is, így a jelenlegi 4. helyezésünk reálisnak mondható.

Bővebben...

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 9.forduló

2019.12.11. 18:45 óra- Szőnyi út, 50m- es sátor

BVSC- Zugló- TVSE 11- 11, ötméteresekkel 15- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-5,2-1,2-3,5-2,4-3 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara ( Hajdu )- Szamosvölgyi, Fekete 2, Torkos Tímea 3, Balaskó 2, Hnatyszyn 5, Kiss V. 2. Csere: Kiss P., Hegedűs D., Gurovits, Bán 1, Batizi

Gruber LauraGruber Laura: Azt kértem a lányoktól a meccs előtt, hogy ezen a várhatóan nagyon nehéz meccsen nagy szívvel, elszántsággal és önbizalommal álljanak ki és tegyenek bele mindent, ami még bennük van az év végén, másképp nem tudunk nyerni. Az ellenfél játékát tekintve semmilyen meglepetés nem ért bennünket, azok a játékosok diktálták az iramot, akikre számítottunk, mégsem sikerült felvennünk megfelelően a védekezés fonalát. Ebből következően már az 1.negyedben el tudtak lépni a tatabányaiak 3 góllal, amíg a mi helyzeteink sorra kimaradtak. A mérkőzés középső szakaszában sem változott sokat a játék képe, de a 3.negyedben sikerült visszakapaszkodni 1 gólos különbségre, majd ismét belealudtunk és újra elengedtük őket. Amit viszont az utolsó játékrészben produkáltunk, az előtt megemelem a kalapomat, mert olyan elszántsággal törtünk előre, amit nem minden nap láthatunk. És ennek meg is volt az eredménye, a sírból hoztuk vissza a meccset, igazi csapatmunkával, mindenki beletett mindent, és végül büntetőkkel sikerült megszerezni a győzelmet.

Bővebben...

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 16.forduló

2019.12.04. 18:45 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- POLO SC 13- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-0,4-2,3-0,4-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Szamosvölgyi, Fekete 1, Torkos Tímea 3, Hnatyszyn 2, Hegedűs D. 2, Kiss V. 3. Csere: Kalmár, Godinek, Gurovits 1, Bán, Tóth, Batizi 1.

Gruber LauraGruber Laura: Elhalasztott mérkőzést játszottunk szerda este a sátorban, ezek a meccsek valahogy mindig döcögősebbek a hétvégi fordulókhoz képest. Most is nehezen indult a gépezet, pedig lehetőségünk akadt bőven, de 9 lövésből csak 2 talált utat a kapuba az első játékrészben, nemcsak a jó kapusteljesítmény miatt. A továbbiakban kicsit javult a helyzetkihasználás, kinyílt az olló és csak a szám szerinti végeredmény volt kérdéses. Amit szerettem volna védekezésben gyakorolni, azt nem tudtuk kivitelezni, de ez nem feltétlen rajtunk múlt. Örülök, hogy mindenki játéklehetőséget kapott és így hozzátehette a magáét a győzelemhez. Gratulálok a csapatnak! Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 8.forduló

2019.11.24. 13:00 óra- III. kerületi TVE uszoda

III. kerületi TVE- BVSC- Zugló 3- 22 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-10,1-5,1-2,1-5 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Fekete 2, Torkos Tímea 6, Balaskó 3, Hnatyszyn 2, Kiss V. 4. Csere: Godinek, Olar, Gurovits 2, Bán 1, Fain 1, Kalmár

Gruber LauraGruber Laura: A mai az első olyan meccsünk volt, ami könnyűnek ígérkezett és az is lett. Már az elején belőttük a ziccereket, sok helyzetet alakítottunk ki, számos labdát szereztünk és megalapoztuk a meccs további menetét. Végre mindenki játéklehetőséget kapott és a tapasztalatlanabbak is remekül helytálltak. Megyünk tovább, dolgozunk és megpróbáljuk kihozni a legjobbat a hátralévő 3 bajnoki meccsből! Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

1. oldal / 29

Adó 1 %