BVSC-Zugló

leany-serd

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 3.forduló

2019.10.13. 11:15 óra- Nyéki Imre Uszoda, 33m- es

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 7- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-4,0-0,3-3,1-5 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Szamosvölgyi, Fekete 3, Torkos Tímea 2, Balaskó 1, Hnatyszyn 3, Kiss V. 1. Csere: Varga 1, Gurovits 1. 

Gruber LauraGruber Laura: Sajnos megint megismétlődött az előző 2 meccsen tapasztalt kaotikus kezdés, amit nehezen tudok hova tenni. Ismét felesleges kiállítások sorával és rengeteg pontatlan lövéssel nehezítettük saját helyzetünket, tálcán kínálva ezzel ellenfelünknek a lehetőségeket. Ezek a hibák persze azt eredményezték, hogy nem tudtuk felvenni a ritmust és úgy ellépni ellenfelünktől, hogy nyugodtabb körülmények közt, higgadtan vízilabdázzunk, a kapkodás pedig tudjuk, hova vezet. Sok kérdésre keresem még a választ, remélem, minél hamarabb sikerül helyére rázni a dolgokat, mert a jövő heti fordulóban ez már nem fog beleférni. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 2.forduló

2019.10.06. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Győri VSE 14- 5Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-2,3-1,6-0 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Fekete 4, Torkos Tímea, Balaskó 2, Hnatyszyn 3, Varga, Kiss V. 1. Csere: Szamosvölgyi, Hegedűs D., Gurovits 3, Bán, Kalmár, Tóth 1.

Gruber LauraGruber Laura: Bár a végeredmény első látásra egyértelmű győzelmet sejtet, de erről sajnos korántsem beszélhetünk. A győri lányok ellen mindig küzdelmes meccseket játszunk, ez most sem volt másképp. Nagyon sok volt az egyéni hiba: az 1. játékrészben 7 hibapontot szedtünk össze, volt, akinek kettő is jutott a negyed lefújása előtt. Ezek nagy része elkerülhető lett volna, csupán fegyelmezetlenségből és rossz helyezkedésből adódott. Az előző fordulóban még lehetett az első meccsből adódó izgalomra hivatkozni, ezt most már nem lehet elsütni; a jövőben sokkal jobban kéne koncentrálni azokra a dolgokra, amiket már számtalanszor átvettünk.

Bővebben...

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 1.forduló

2019.09.29. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- DFVE 11- 11, ötméteresekkel 17- 16Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-4,2-2,1-1,4-4,6-5 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Fekete 3, Balaskó 2, Hnatyszyn 7, Varga 2, Bán 1, Kiss V. 1. Csere: Szamosvölgyi, Torkos Tímea 1, Hegedűs D., Gurovits

Gruber LauraGruber Laura: Kemény meccsre számítottunk és mint a végeredmény (és a negyedek eredménye) mutatja, nagy meglepetés nem ért bennünket. Az más kérdés, hogy a kezünkben volt a sorsunk, rengeteg helyzet maradt kihasználatlanul, sok volt a figyelmetlenség és a rossz passz; ha ezeknek csak a töredékét sikerül jól megoldani, nem alakult volna ilyen szorosan a mérkőzés. Ezt most leginkább az első meccs miatti lámpaláz számlájára írom, mert a gyakorlások és edzőmeccsek alkalmával ennél jóval gördülékenyebben és magabiztosabban játszottunk, ami persze mindig egy más szituáció, hiszen nyomás nélkül könnyebb játszani, de ennek ellenére túl nagy volt fejetlenség és túl sok a rossz megoldások száma.

Bővebben...

Edzőtáborozunk 2019- Martfű

2019.08.11.- 08.16.- Martfű

serdülőGruber Laura: Az edzőtábor 4.hetét Martfűn töltöttük. A helyszín és a körülmények jól ismertek, az edzésmunka összetétele vegyesen alakult: a fizikai felkészülés- szárazföldön és vízben egyaránt- ugyanúgy hangsúlyt kapott, mint az elmélet és a taktika gyakorlása. A hangulat kiváló volt, nevetésben és egymás megtréfálásában sem volt hiány, ami a közös munkával vegyítve nagyban segíti a csapat összekovácsolódását. Csütörtök, péntek magasságában már jól látható jelei voltak a fáradtságnak, ezért most 4 nap pihenő következik, utána pedig folytatódik a kemény munka! Hajrá BVSC!

Gruber Laura évértékelője

2019.06.25. 

Gruber LauraGruber Laura: Sajnos a serdülő bajnokság 4.helyezése is csalódás, mert igazság szerint ezzel a csapattal döntőbe is juthattunk volna. Nagyon szépen kezdtük a szezont, az UVSE elleni 2 kétgólos vereséget kivéve sorra hoztuk a meccseket, de aztán decemberben, Szentesen megszakadt ez a szép sorozat. És nem az volt a baj, hogy kikaptunk, hiszen Szentesen a tavalyi bajnok ellen akár bele is fér egy vereség, de egy 0- 4- es csodás kezdés után kaptunk ki végül egy góllal, ami tudtuk, hogy nagyon fájó 3 pont veszteség lehet. Közvetlenül ezután a meccs után jött a piros lapos Eger meccsem, ahol szintén egy nagyon brusztos meccsen kaptunk ki végül. És ez a vereség semmiképpen nem volt a "listánkon", főleg nem hazai pályán.

Bővebben...

1. oldal / 27

Adó 1 %