BVSC-Zugló

leany-serd

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 12.forduló

2019.02.13. 18:45 óra- Szőnyi út

DFVE- BVSC- Zugló 8- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,2-2,3-1,1-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Farkas, Alaksza D. 3, Halas 1, Alaksza N., Kovács 1, Gasparics Csere: Fekete 1, Hnatyszyn 1, Ringhofer, Kiss V., Bán 

Gruber LauraGruber Laura: Nehéz bármit írni egy ilyen meccs után. A mérkőzés- nagyon kevés kivétellel- nyomokban sem tartalmazta a megbeszélteket és a gyakorolt elemeket. Az előző Dunaújváros elleni találkozón gyengén kezdtünk, de utána produkáltunk egy 4- 0- ás 2.negyedet és onnan már nem volt kérdés. Azt kértem a lányoktól, hogy most kőkeményen álljunk bele a meccsbe, ismerve az újvárosiak játékstílusát, legyünk mi azok, akik átrángatnak, keményen játszanak és mi diktáljuk az iramot. Ebből sajnos semmi nem valósult meg, álmosan kezdtünk, helyzeteinkkel nem tudtunk élni, ezzel szemben ellenfelünk lerohant minket, igaz, nem mindig jártak sikerrel, de sokkal aktívabbak voltak.

Bővebben...

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 13.forduló

2019.02.10. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Csongrád VVSE 25- 3  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 7-0,7-0,3-1,8-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Jung )- Farkas, Alaksza D. 8, Balaskó 1, Halas 3, Alaksza N., Kovács 2. Csere: Fekete 1, Hnatyszyn 2, Ringhofer 2, Kiss V. 3, Szamosvölgyi 1, Bán 2.

Gruber LauraGruber Laura: Hosszasan nem tudom értékelni a mai mérkőzést. Megfelelő hozzáállással szálltunk vízbe, nem vettük félvállról a találkozót, így már az 1.negyedben eldőlt a meccs. A góllövésből sokan kivették részüket, új kapust is avattunk, gratulálok Jung Rékának az első sikeres mérkőzés abszolválásához! Gratulálok, hajrá Vasút!

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 11.forduló

2019.02.03. 17:30 óra- Kőér utca

POLO SC- BVSC- Zugló 7- 12  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-4,2-2,0-3,1-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu ( Torkos Tamara )- Farkas 2, Alaksza D. 4, Alaksza N. 1, Ringhofer, Kiss V. 1, Gasparics 1. Csere: Fekete, Balaskó 1, Hnatyszyn, Halas 2, Papp, Bán

Petrovics MátyásPetrovics Mátyás: Laura ma töltötte le büntetését, így örömmel vállaltam a beugró szerepét. Ki is fogtam egy izgalmas, fordulatos meccset, amelyiken az első félidőben végig azt éreztem, hogy csak rajtunk múlik mikor lépünk el. De egyrészt nehezen találtuk a védekezésünk ritmusát, rosszul zártunk vissza, másrészt több jó helyzetet is elhibáztunk elöl. A fordulás után azonban szemlátomást kijött a fizikális fölényünk és a védekezésünk rendezésével végre el tudtunk lépni három góllal. Ezt azután fegyelmezett, okos játékkal nemcsak megtartottuk, de még növelni is tudtuk a végjátékban. Gratulálok a lányoknak, örülök, hogy egy győztes meccs részese lehettem! Hajrá BVSC!!!

Gruber Laura őszi szezonértékelője 2018.

2018.12.26. 

gruber-lauraGruber Laura: Rég volt ilyen kiegyenlített a leány serdülő bajnokság, egyre több a feltörekvő, jó játékot mutató csapat. Jól kezdtük az évet, hoztuk a kötelező meccseket, elszenvedtünk egy várható vereséget az Újpesttől, aztán bizony mutatkoztak arra utaló jelek, hogy nem minden alakul úgy, ahogy reméltük. Mert bár továbbra is nyertünk, mégis gyakran gyenge játékkal kezdtük a meccseket és rengeteg olyan hibát követtünk el, ami kiküszöbölhető lett volna. Itt leginkább a kihagyott helyzetek számára gondolok, illetve azokra a védekezési hibákra, amelyek szerintem nem férnek bele a százszor is elgyakorolt szituációk fényében. Az őszi forduló végének közeledtével beleszaladtunk egy nem várt vereségbe is, ami szintén azt mutatta, hogy valahogy elvesztettük a fonalat. Elsősorban az említett hibák kijavításán kell nagy elánnal továbbdolgoznunk és ha mindent megteszünk ennek érdekében, hiszem, hogy keresnivalónk lehet a legjobbak közt is. Hajrá Vasút! 

 

Leány Serdülő Országos Bajnokság- 10.forduló

2018.12.09. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ZF-Eger 7- 9  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,1-3,2-2,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Alaksza D. 5, Halas 1, Alaksza N., Ringhofer, Kovács, Gasparics Csere: Torkos, Fekete, Balaskó 1.

Mészáros VandaMészáros Vanda: A második negyed végén vettem át a csapatot Laurától, egy vitatható eset után kapott piros lapja után. Ekkor 2- 4 állt az eredményjelzőn, sajnos az ellenfél javára. A mérkőzés egésze hemzsegett a hibáktól, rossz döntéseket hoztunk elöl és hátul is. Sajnos ezen nem is tudtunk felülemelkedni, bár voltak fellángolások, de a két gólos különbség megmaradt a végéig. Fel a fejjel lányok, jövőhéten lehet javítani! Hajrá BVSC!

1. oldal / 24

Adó 1 %