BVSC-Zugló

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság 14.forduló

FaceBook

2018.03.03. 12:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ZF- Eger 11- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-1,3-2,2-3,3-2 )

BVSC- Zugló: Trifán- Petőváry 2, Koncz 2, Besszer 3, Utassy 3, Király 1, Faragó Csere: Krnács, Ősz Varga, Ringhofer, Bruckner, Gasparics, Keresztes, Alaksza N.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Fontos meccset játszottunk ma, ezt kötelező volt behúznunk, de tudtuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Az egriek harcosak, ezért azt kértem, hogy mi is keményen álljunk bele a kezdésbe. Remekül ment a szoros védekezés, nem jutott ellenfelünk levegőhöz, csak kiszorított helyzetekből lőhettek amikor tudtak. Ezekből jól kontráztunk, belőttük a helyzeteinket. A félidőig szinte csak a saját hibáinkból tudott az Eger gólt szerezni. Szerencsére mindig tartottunk a legalább 2- 3 gólnyi távolságot, így jobban tudtam pihentetni egy- két játékost.

A végeredmény két ok miatt nem lett nagyobb különbségű: egyrészt lehettünk volna türelmesebbek néha, jobban kell menedzselni az időt amikor kézben van a meccs, illetve az utolsó három percben már csak az eredményt tartottuk. Hozzáteszem, hogy itt is voltak helyzeteink, de azokat komoly elméleti hibák miatt elhibáztuk. Sok remek teljesítmény volt ma is, illetve az egyik legjobb védekezésünk volt ebben a szezonban a mai. Ennek így kell tovább működnie a folytatásban is, mert többen nem leszünk, viszont a fegyelmezett, céltudatos játék sikeres lehet. Szép volt Lányok! Hajrá BVSC!!!

Adó 1 %