BVSC-Zugló

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság 13.forduló

FaceBook

2018.02.18. 14:15 óra- Kőér utca

POLO- SC- BVSC- Zugló 9- 9, ötméteresekkel 11- 13  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,3-4,3-1,2-2,2-4 )

BVSC- Zugló: Trifán- Petőváry 3, Koncz 1, Besszer 2, Utassy 6, Király, Faragó 1. Csere: Ősz Varga, Tóth A., Bruckner,  Keresztes

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Fordulatos, érdekes meccset játszottunk. Simán nyerhettünk volna, de a végén még a döntetlenért is küzdenünk kellett. Kétarcú volt a játékunk: nagyon jó védekezés, saját hibából kapott gólok, remek támadások, kihagyott nagy helyzetek. Egy elhamarkodott ítélet miatt elvesztettük Koncz Hannát a meccs első szakaszában és sajnos ma nem nagyon tudtam cserélni. 7 ember küzdötte végig jószerével a találkozót, akik bár követtek el hibákat is, mégis elismerés jár a harcos akaratukért, amely jellemezte a játékukat végig. Mindenkinek sokat kellett dolgozni ezért a végül két pontért. Három teljesítményt kell kiemelnem: Utassy Katát, aki igazi vezérként szinte minden lövéséből eredményes volt, Besszer Esztert, aki lefogta az ellenfél legjobbját, majd belőtte a végén az egyenlítő gólt és a győzelmet jelentő büntetőt is, valamint Faragó Bertát, aki sok- sok ítéletet szerzett, amivel rengeteget tett a győzelemért.

A büntetőpárbajban jobbak voltunk, amely egyenlő feltételek mellett zajlottak, ugyanarra a kapura. Az más kérdés, hogy addig mi két negyedet játszottunk nappal szemben, ami akkor nem volt ennyire fontos.

És sajnos ma megint tanúja voltam olyan eseményeknek, amit nem fogok szó nélkül hagyni, mert nem ezért dolgozom 7/7 napot a héten, napi 10- 12 órában. Elvárom, hogy mindenki ilyen alázattal tegye a dolgát, ahogy én/mi a klubunkban!
 
A győzelem nehéz volt, éppen ezért nagyon értékes, gratulálok lányok! Hajrá BVSC!!!
Adó 1 %