BVSC-Zugló

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság 1.forduló

FaceBook

2017.12.15. 18:30 óra-Szeged

SZNVE T&N- BVSC- Zugló 0- 18  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-5,0-5,0-6,0-2 )

BVSC- Zugló: Trifán ( Teleki ) - Ősz Varga 1, Petőváry 4, Koncz 4, Besszer 2, Utassy 1, Király 1. Csere: Gasparics 1, Tóth A. 1, Kovács 1, Sonkoly 1, Bruckner, Ringhofer 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Az 1. fordulóból elhalasztott meccset pótoltunk ma Szegeden. Sérülések és betegségek miatt 5 játékosom hiányzott az alapcsapatból és a múlt heti bajnokink is egy szezonvégi szenvedés volt. Ezek tükrében külön kértem a csapatomat, hogy magas szinten koncentráljanak. Ez kifogástalanul sikerült ma! Nem elsősorban a számszerű különbség az ami fontos, hanem a játék képe, ami tükrözte a taktikai kéréseket. Az ellenfél legjobbja összesen 1 alkalommal lőhetett kapura és a védekezésünk egyébként is feszes volt. Kapusaink védtek egészen nagyokat is és "újoncaink" is góllal (sütemények!!!) debütáltak. Az összlövő teljesítményünk 50%- os volt, ha valamiben, ebben lehetett volna jobb a mutatónk.

Több meccs idén nem maradt, nem is baj: elfogytunk így december közepére. A 3.helyen karácsonyozunk, ennél csak előrébb szeretném látni magunkat a folytatásban majd! Ezt nem fogják olcsón adni, nagyon kigyensúlyozott a mezőny! Most azonban jól jön a pihenés!

Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek a csapatomból és egyben játékosaim, kollégáim családtagjainak is!
 

 

Adó 1 %