BVSC-Zugló

leany-ifi 

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 3.forduló

2019.10.13. 13:00 óra- Nyéki Imre Uszoda, 33m- es

A- HÍD OSC Újbuda- BVSC- Zugló 1- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-4,1-5,0-3,0-5 )

BVSC- Zugló: Hajdu 2- Ősz Varga, Alaksza D. 3, Utassy 3, Alaksza N. 1, Ringhofer 1, Gasparics 3. Csere: Farkas, Fekete, Hnatyszyn, Kovács K. 3, Kiss V., Papp, Tóth 1.

PetrovicsPetrovics Mátyás: Az OSC is rendre küzdelmes meccsekre szokott kényszeríteni bennünket. Azt terveztem, hogy ma másképpen lesz, ami ugye rajtunk múlik elsősorban. Nos az első perctől fogva ennek az elképzelésemnek megfelelően játszottak a lányok. A végeredmény is ezt tükrözi, de sok helyzetet puskáztunk el még a 17 gól ellenére is. Kicsit elsiettük a befejezéseket, de ezt betudom a tempónak amit megkövetelek a csapatomtól. A játék rendezett, fegyelmezett volt és meg kell nézni, lőtt-e már két akciógólt egy meccsen belül egy kapus, amit ma Hajdu Zsófi megtett. Elégedetten távozhattunk a Kondorosi útról, ezért remélem, az ebéd is jólesett mindenkinek utána. A jövő héten Szentes rangadó!!! Hajrá BVSC!!!

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 2.forduló

2019.10.06. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Győri VSE 17- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-1,1-1,6-3,6-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga 2, Alaksza D. 1, Utassy 2, Alaksza N. 1, Ringhofer, Gasparics 5. Csere: Farkas 1, Fekete 1, Hnatyszyn 2, Kovács K. 1, Kiss V.

PetrovicsPetrovics Mátyás: A győriek ellen mindig küzdelmes meccseket játszunk, ez ma sem volt másképp. Az eredmény alakulása jól tükrözi a meccs képét. Főleg a 2.negyedben kapkodtunk el szinte minden támadásunkat. A védekezés viszont stabil maradt ekkor is, és ezzel kézben volt a meccs. A félidő után megráztuk magunkat, felgyorsultunk és végleg kinyílt a mérkőzés. Így aztán az utolsó negyedben pihentethettem akiket akartam és végül a várt különbséggel nyertünk, csapatmunkával! Hajrá BVSC!!!

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 1.forduló

2019.09.29. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- DVFE 11- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,3-4,3-2,1-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga, Alaksza D. 5, Utassy 3, Alaksza N. 2, Ringhofer, Gasparics Csere: Farkas, Bruckner, Hnatyszyn 1, Fekete, Kiss V.

PetrovicsPetrovics Mátyás: Elkezdtük az ifiben is! Nekem is új kihívás 1 év szünet után újra itt meccselni. :) Sokat várok magunktól, elsősorban taktikai és karakterisztikus fejlődést. Bele is csaptunk a közepébe egy rangadóval, amit az eredmény dacára végig kézben tartottunk. Erőszakosak, gyorsak voltunk és a második félidőre jelentős fizikális fölénybe is kerültünk. Azért "csak" egy góllal nyertünk, mert több felesleges megmozdulásunk is volt, amelyekkel meccsben tartottuk a vendégeinket. De összességében tetszett amit láttam és van mire építkezni. De az építkezés kemény meló. Nem unatkozunk!

Bővebben...

Gruber Laura évértékelője

2019.06.24.

Gruber LauraGruber Laura: Röviden és mellébeszélés nélkül megállapíthatjuk, hogy mindannyiunk számára csalódás volt ez az év. Az ifi csapat már eleve hendikeppel indult, mivel összesen 6 korosztályos játékossal, kapus nélkül kezdtük el az évet. Ez a létszám sajnos néhány mérkőzés után, sérülés miatt lecsökkent 5- re és voltak fázisok, amikor összesen 3 egészséges játékos állt rendelkezésre. Így a serdülő játékosokra jóval nagyobb teher hárult, ami nem könnyítette meg a helyzetet. Ettől függetlenül is tudtuk, hogy ez egy nagyon nehéz év lesz és nem tartozunk az esélyesek közé, de ennek ellenére BVSC- sként nem lehetett más célunk, mint bekerülni a 4 közé.

Bővebben...

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 22.forduló

2019.05.28. 18:30 óra- Szőnyi út, 50- es sátor

BVSC- Zugló POLO SC 8- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-2,1-0,3-4,0-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga 1, Alaksza D. 1, Utassy 5, Alaksza N. 1, Ringhofer, Bruckner Csere: Farkas , Besszer, Balaskó, Gasparics, Kiss V.

Gruber LauraGruber Laura: Tétje ugyan nem volt az elhalasztott, utolsó meccsünknek, de mindenképpen komolyan álltunk hozzá, egyrészt, mert a tisztesség és a klub érdekei ezt kívánják, másrészt, mert egy mindenki által nagyon szeretett és az elmúlt évek utánpótlás meccsein meghatározó szerepet betöltő játékosunk utolsó mérkőzését abszolválta. Besszer Eszter úgy döntött, hogy egyetemi tanulmányai mellett már nem tud annyi időt szakítani a vízilabdára, amennyit lelkiismerete szerint rá kéne fordítani, ezért inkább abbahagyja a játékot. Mi ezt tiszteletben tartjuk, de nagyon sajnáljuk, mert nagy űrt hagy majd maga után, mind játékosként, mind pedig emberként. Így tehát az ő búcsúmeccsének is szólt, hogy tisztességesen és mindent beleadva játsszuk le ezt a találkozót. Úgy gondolom, ez sikerült is. 

Bővebben...

1. oldal / 27

Adó 1 %