BVSC-Zugló

leany-ifi 

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 13.forduló

2020.02.16. 12:30 óra- Győr

Győri VSE- BVSC- Zugló 8- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-5,1-5,2-5,2-2 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga 1, Utassy 5, Fekete 3, Torkos Tímea, Kovács K. 1, Gasparics 1. Csere: Farkas 1, Papp, Halas, Ringhofer, Kiss V., Tóth B. 2, Hnatyszyn 3.

PetrovicsPetrovics Mátyás: Speciális, egyéni feladatokkal futottunk neki a mai ifi meccsnek. Ezek és a kissé álmos hozzáállás akadozóvá tette a mérkőzés elejét. Kicsit segítettem a sebesség megtalálásában, amitől gördülékenyebb, de főképp eredményesebb lett a játékunk. És a rendszer is összeállt hátul a 2.negyedre. Innentől igyekeztem sokat forgatni a felállást, így a tempót is fent tartani, hogy ne lassuljunk vissza a kezdősebességünkhöz. Közben jól megoldották a lányok a kijelölt emberek semlegesítését, ez volt a fő feladatuk mára. Néhány gól a kezekben marad, ebben van hiányérzetem. Ha mégis lehetne ma egy kívánságom, akkor az influenzajárvány mindenkori eltörlésére használnám fel azt! Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, már "csak" négyszer megyünk vidékre ebben a szezonban...

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 12.forduló

2020.02.09. 18:00 óra- Dunaújváros

DFVE- BVSC- Zugló 7- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-5,2-2,2-2,0-3 )

BVSC- Zugló: Hajdu- Ősz Varga 1, Alaksza D. 3, Utassy 3, Fekete, Alaksza N. 1, Gasparics 1. Csere: Farkas, Halas, Ringhofer, Kovács K., Kiss V., Tóth B. 1, Hnatyszyn 2.

PetrovicsPetrovics Mátyás: Ma megkezdtük a tavaszi körutazásunkat és mindjárt egy rangadó megnyerésével, Dunaújvárosban. Sok betegség zavarta a heti felkészülésünket, ami csak azért említek itt meg, mert nyertünk :) Mindenki összekapta azonban magát, mert játszani akartak ezen a fontos meccsen, amelyet mind az egyéni teljesítmények, mind a csapatmunka alapján, megérdemelten nyertünk meg. Szépen végrehajtották a lányok amiket védekezésben kértem, ez volt a győzelmünk kulcsa. Fizikálisan is felülmúltuk az újvárosiakat, ami szintén nem mellékes és összefügg a fent említettekkel. Ez egy fontos állomás volt, és sok tanulsága is volt a meccsnek, amelyeket meg is beszéltünk utána. Gratulálok a lányoknak a mai teljesítményükhöz! Hajrá BVSC!!!

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 11.forduló

2020.01.25. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- SZNVEIF 21- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-1,6-1,5-4,5-4 )

BVSC- Zugló: Tóth B. ( Balaskó 1 )- Ősz Varga 1, Utassy 2, Fekete 2, Alaksza N. 2, Ringhofer 3, Gasparics 4. Csere: Farkas, Hnatyszyn 2, Kiss V. 4, Torkos Tímea, Papp

PetrovicsPetrovics Mátyás: Decemberről elhalasztott meccsel folytattuk a bajnokságot/ kezdtük 2020- at. Számos hiányzóval, ezáltal "vészkapusokkal" kellett játszanunk ma. Ennek ellenére viszonylag simán nyertünk, még az izmokban és a fejekben lévő érthető fáradtság sem okozott nagy gondot. Voltak egészen szép megmozdulások is, és kb. 90%- ban a taktikai feladatokat is megoldották a lányok. Gratulálok, hajrá BVSC!!!

 

A Leány Ifjúsági OB őszi idényének értékelése

 2019.12.22.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Nagy lelkesedéssel vettem át az ifi csapatot a nyáron és rá is húztunk egy plusz hetet a tervezett felkészülésre, mert szükségesnek éreztem. Jól is sikerült a hét hetünk, a felnőtt csapattal dolgoztunk túlnyomórészt. A bajnokság idén ismét nagyon kiegyensúlyozott, de ez a tendencia 2- 3 éve látható már: sok csapat, jó munkával felzárkózott a tradicionális élmezőnyhöz. Ez szinte kivétel nélkül jó meccseket eredményezett és arra kell sarkalljon bennünket, hogy még jobban dolgozzunk! Egyénileg vegyes a kép ami a játékosokat illeti, ezt majd januárban meg is osztom a lányokkal. A folyamatos fejlődés elengedhetetlen!

Bővebben...

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság- 9.forduló

2019.12.11. 20:00 óra- Szőnyi út, 50m- es sátor

BVSC- Zugló- TVSE 12- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,2-3,3-3,3-1 )

BVSC- Zugló: Hajdu 1- Ősz Varga 2, Alaksza D. 3, Utassy 4, Fekete, Alaksza N., Gasparics 2. Csere: Farkas, Hnatyszyn, Torkos Tímea, Kovács K., Kiss V., Tóth, Papp

PetrovicsPetrovics Mátyás: A bajnokság kiegyensúlyozottsága miatt nagyon fontos volt a mai meccs. Ennek megfelelően álltak bele a lányok a csatába és ez hamar kinyitotta a találkozót. Remek védekezés, szebbnél- szebb gólok, jó tempóban: ez jellemezte a játékunkat. A 2.negyedben volt egy kis döccenés ebben, plusz a személyi hibák eloszlása miatt, többet kellett forgatnom a csapatot. Ma azonban semmi sem zökkentette ki a lányokat a ritmusunkból és végig kézben volt a párharc. Az utolsó negyedben a taktikusságunk nem csak az eredményt stabilizálta, de még vissza is állítottuk az elején megszerzett ötgólos különbséget. Óriási gratuláció jár a lányoknak, mert ez volt az ősz legjobb produkciója! Ezt kell továbbvinni tavaszra, mert az kőkemény sorozatot fog hozni majd. Két elmaradt meccset is pótolni kell, és majd jó sokat edzeni is. De most nemsokára Karácsony, ennek szellemében jó pihenést és Áldott ünnepet kívánok mindenkinek! Hajrá BVSC!!!

1. oldal / 29

Adó 1 %