BVSC-Zugló

leany-ifi-serdulo 

 

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság 13.forduló

2018.02.18. 14:15 óra- Kőér utca

POLO- SC- BVSC- Zugló 9- 9, ötméteresekkel 11- 13  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,3-4,3-1,2-2,2-4 )

BVSC- Zugló: Trifán- Petőváry 3, Koncz 1, Besszer 2, Utassy 6, Király, Faragó 1. Csere: Ősz Varga, Tóth A., Bruckner,  Keresztes

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Fordulatos, érdekes meccset játszottunk. Simán nyerhettünk volna, de a végén még a döntetlenért is küzdenünk kellett. Kétarcú volt a játékunk: nagyon jó védekezés, saját hibából kapott gólok, remek támadások, kihagyott nagy helyzetek. Egy elhamarkodott ítélet miatt elvesztettük Koncz Hannát a meccs első szakaszában és sajnos ma nem nagyon tudtam cserélni. 7 ember küzdötte végig jószerével a találkozót, akik bár követtek el hibákat is, mégis elismerés jár a harcos akaratukért, amely jellemezte a játékukat végig. Mindenkinek sokat kellett dolgozni ezért a végül két pontért. Három teljesítményt kell kiemelnem: Utassy Katát, aki igazi vezérként szinte minden lövéséből eredményes volt, Besszer Esztert, aki lefogta az ellenfél legjobbját, majd belőtte a végén az egyenlítő gólt és a győzelmet jelentő büntetőt is, valamint Faragó Bertát, aki sok- sok ítéletet szerzett, amivel rengeteget tett a győzelemért.

Bővebben...

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság 12.forduló

2018.02.11. 12:30 óra-Szőnyi út

BVSC- Zugló- SZTE T&N 22- 10  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-1,4-2,6-1,7-6 )

BVSC- Zugló: Trifán ( Teleki )- Petőváry 3, Koncz 5, Besszer 2, Utassy 3, Király 1, Faragó 1. Csere: Krnács, Ősz Varga 1, Tóth A. 3, Bruckner, Gasparics 2, Keresztes 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Egy nagyon összeszedett, felkészült Szeged volt az ellenfelünk ma. Így, egy szakmailag sokkal hasznosabb meccset játszhattunk egymással, mint decemberben. Elsősorban a remek centerük okozott nehéz pillanatokat a mérkőzésen, olyan 50 %- os sikerrel oldottuk meg az őrzését. Eközben a legjobbjukat teljesen kikapcsoltuk, ami alapfeladat volt. A támadásaink dinamikusak voltak, viszonylag jó százalékkal fejeztük be azokat (31/22). 10 játékosom is betalált és annak is örülök, hogy azok is jól játszottak, akikre ez mostanában nem volt jellemző. Ebből kell továbblépni. Hajrá BVSC!!!

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság 11.forduló

2018.02.04. 12:30 óra-Szőnyi út

BVSC- Zugló- TVSE 12- 7  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,8-3,1-1,1-2 )

BVSC- Zugló: Trifán- Petőváry 2, Koncz 2, Besszer 2, Utassy 2, Király 2, Faragó 1. Csere: Krnács, Ősz Varga, Tóth A., Kovács, Gasparics, Keresztes 1, Alaksza N.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: A mai meccsünkre úgy készülhettünk, hogy az ellenfelünkkel minden mutatóban X- re álltunk. Éppen ezért kemény csatára volt kilátás. Aztán a meccs simább lett, mint az várható volt. Ezt elsősorban annak köszönhettük, hogy szinte minden taktikai elképzelésünket jól oldottunk meg, kellően határozottan védekeztünk és néhány percnyi akadozás után, eredményesen lőttük át a tatabányai zónát. Különösen a 2.negyed volt lehengerlő, azzal annyira kinyílt a meccs, hogy nem maradtak kérdések a második félidőre. Talán ezért kicsit pontatlanabbakká váltunk a fordulás utánra, de ez elsősorban a helyzetkihasználásunkon látszott meg.

Bővebben...

Őszi szezonértékelő 2017- Országos Leány Ifi Csapat

2017.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Vegyes képet hagyott bennem az őszi szezon, ami az ifi csapatot illeti. Voltak egészen jó meccseink, volt, hogy alulmúltuk magunkat és olyan is, amikor egy meccsen belül is nagy volt a hullámzás. Tény az is: ez a korosztály nagyon kiegyensúlyozott, sok- sok keresztbeverés volt és lesz is még. Az UVSE magaslik ki a mezőnyből egyedül. Magunkra visszatérve, én mindenképpen érmes helyezést tűztem ki a csapat elé elérendő célként. Látva az erőviszonyokat, ez szép eredmény lenne. Ezt most is tartom és miután sokan szeretnének bekerülni a felnőtt keretbe a már ott játszó utánpótláskorúak mellé, nos ehhez a meccseken kell bizonyítani. Remélem, a folytatásban ugyanúgy láthatok majd erre való törekvést! 

Bővebben...

Leány Ifjúsági Országos Bajnokság 1.forduló

2017.12.15. 18:30 óra-Szeged

SZNVE T&N- BVSC- Zugló 0- 18  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-5,0-5,0-6,0-2 )

BVSC- Zugló: Trifán ( Teleki ) - Ősz Varga 1, Petőváry 4, Koncz 4, Besszer 2, Utassy 1, Király 1. Csere: Gasparics 1, Tóth A. 1, Kovács 1, Sonkoly 1, Bruckner, Ringhofer 1.

petrovics-matyasPetrovics Mátyás: Az 1. fordulóból elhalasztott meccset pótoltunk ma Szegeden. Sérülések és betegségek miatt 5 játékosom hiányzott az alapcsapatból és a múlt heti bajnokink is egy szezonvégi szenvedés volt. Ezek tükrében külön kértem a csapatomat, hogy magas szinten koncentráljanak. Ez kifogástalanul sikerült ma! Nem elsősorban a számszerű különbség az ami fontos, hanem a játék képe, ami tükrözte a taktikai kéréseket. Az ellenfél legjobbja összesen 1 alkalommal lőhetett kapura és a védekezésünk egyébként is feszes volt. Kapusaink védtek egészen nagyokat is és "újoncaink" is góllal (sütemények!!!) debütáltak. Az összlövő teljesítményünk 50%- os volt, ha valamiben, ebben lehetett volna jobb a mutatónk.

Bővebben...

1. oldal / 19

Adó 1 %