BVSC-Zugló

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 16.forduló

FaceBook

2019.03.24. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- A -HÍD OSC Újbuda 9- 3 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-0,1-0,5-0,2-3 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Fekete, Torkos Tímea, Hnatyszyn 4, Varga 2, Hegedűs D. 1, Tóth Csere: Döbrentey, Batizi 1, Bozóki, Borsos, Olar, Kiss P. 1, Hegedűs A., Finta 

meszaros-vandaMészáros Vanda: Kőkemény védekezés mind két csapat részéről és rengeteg hiba  támadásban, így jellemezném az első félidőt. Nagyon kapkodunk, meglátunk egy abban a pillanatban üresen lévő társunkat és gondolkodás nélkül adjuk is neki a labdát. Pedig egy méterrel odébb általában van egy jobb helyzetben lévő másik. Egy kisebb fejmosás és a sorok rendezése után, a harmadik negyed kifogástalanul sikerült. Türelmesebben csináltuk végig a játékunkat és egy 5- 0- ás etapot produkáltunk, Hnatyszyn Kinga vezérletével. Örülök, hogy mindenki ki tudta venni a maga részét ezen a meccsen is, ezt továbbra is nagyon fontosnak tartom.

Lassan megértik a lányok, hogy mindenkinek más szerepe van egy adott mérkőzésen. Nem minden a góllövés, egy jó védekezés, egy pontos passz vagy egy szépen végigjátszott figura, pont ugyanolyan fontos.

Gratulálok a győzelemhez lányok! Hajrá BVSC! 
 
Adó 1 %