BVSC-Zugló

leany-gyermek 

 

Edzőtáborozunk 2019- Martfű

2019.07.21.- 07.26.- Martfű

meszaros-vandaMészáros Vanda: Felkészülésünk első hetét Martfűn töltöttük. Szeretek itt kezdeni, mert rögtön az elején összekovácsolódhat a csapat. Így könnyebb a további munkát egységesebb hangulatban véghezvinni. Rengeteg időnk van közös programokat csinálni az edzéseken kívül, mivel reggel hatkor kezdjük a napunkat. Például a Világbajnokság mérkőzései mindig olyan időpontban voltak, hogy megnézhessük együtt, élvezetes és hasznos időtöltésnek bizonyult. Azonban sok időnk és helyünk volt a munka elvégzésére is, ami nagyon jól sikerült. A lányok végig precízen és teljes erőbedobással dolgozták végig a hetet. Maradt még öt hét, így tovább, hajrá BVSC!!

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 20.forduló

2019.05.05. 14:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- Yordo Szentes 10- 1 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-0,4-0,2-1,2-0 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Fekete 2, Torkos Tímea 1, Hnatyszyn 3, Varga 1, Gurovits 1, Borsos 1. Csere: Döbrentey, Batizi, Hegedűs D., Kiss P. 1, Finta, Papp, Hegedűs A., Bozóki

meszaros-vandaMészáros Vanda: Koncentrált és fegyelmezett csapatjáték! Ezzel a mondattal jellemezném a mai mérkőzést. Az eredményen ugyan nem látszik, de egy kiélezett, kemény csata volt. Nagyon igyekeztek a lányok végig, hogy mindent az edzői utasításnak eleget téve vigyenek véghez, valamint a legjobb formájukat hozzák. Persze voltak hibák, de higgadtan, csapatként meg tudtuk oldani, ki tudtuk javítani őket. Támadó játékunk dinamikus és bátor volt, védekezésben egyet kértem, "ne legyen akciógól, inkább állítsanak ki". Ezt meg is oldottuk, ami mellé egy kimagasló kapusteljesítmény párosult!!!Összességében elégedett vagyok a mutatott játék képével, az elmúlt hetek, hónapok kemény munkája ma visszaköszönt éles mérkőzésen is. Van még két fordulónk a bajnokságból, ugyanilyen akaraterővel szeretném, ha mindenki odatenné magát! Gratulálok a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 19.forduló

2019.04.28. 10:00 óra- Tatabánya

RB Tatabánya- BVSC- Zugló 7- 7, ötméteresekkel 10- 12 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-1,1-1,2-3,3-5 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Fekete 1, Torkos Tímea 1, Hnatyszyn 4, Varga 1, Hegedűs D. 1, Gurovits Csere: Döbrentey, Batizi 1, Borsos 1, Kiss P. 1, Finta, Bereczki, hegedűs A. 1. 

meszaros-vandaMészáros Vanda: Számítottunk rá, hogy egy végletekig kiélezett mérkőzést fogunk játszani a Tatabányával. Ellenfelünk otthonában, minden évben sokkal keményebb a csata, mint hazai pályánkon ősszel. Végig fej- fej mellett haladt a két együttes, sok volt a védekezési hiba mind a két oldalon, így sokszor kaotikussá vált a játék képe. Úgy éreztem végig, hogy ez ma sehogy sem akar összeállni nekünk. Ennek ellenére örülök, hogy döntetlenre sikerült hozni a találkozót. Idén ez volt az első ötméteres párbajunk. Mind az öt büntetőt sikerült belőnünk, ami nekünk azért nagy szó, mert a rendes játékidőben szeretjük kihagyni őket. Ezért dicséret illeti a lövőket és a kapusunkat is, hogy ki tudott védeni egyet, így nem kellett nekiállni a második kör lelövésének. 

Bővebben...

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 18.forduló

2019.04.14. 14:00 óra- Népliget

BVSC- Zugló- SZVEGY 7- 5 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,1-1,2-1,2-1 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Fekete 2, Torkos Tímea 1, Varga, Hegedűs D. 1, Gurovits 1, Hegedűs A. 1. Csere: Batizi, Borsos 1, Kiss P.

meszaros-vandaMészáros Vanda: Kemény mérkőzésen vagyunk túl. Amin rengeteg egyéni hibát véltem felfedezni, változtatnunk kell ezeken a teljesítményeken. (A hangsúly erre helyeződik az elkövetkezendőkben.) Nagyon sok helyzet marad ki elől, amit még mindig nem tartok problémának, mert ezek be fognak jönni, csak türelmesebbnek kell lennünk a befejezéseknél. Meg kell érteniük a lányoknak, hogy ha összedolgozunk, képesek vagyunk megoldani az előttünk álló feladatokat. Naponta hallják tőlem, hogy fegyelmezetten és pontosan kell kivitelezni az adott gyakorlatokat, ugyanakkor élvezettel és odaadással kell tenni ezt. Én töretlenül hiszek a csapatom minden tagjában, attól függetlenül, hogy kap vagy nem kap szerepet azon a napon. Mindennek megvan a maga helye, ideje, oka, stb. Ugyanakkor a csapat szíve a helyén van, nagyot küzdöttünk ma is, megérdemelten szálltunk ki a medencéből győztesen, minden kritika ellenére is. 

Bővebben...

Leány Gyermek Országos Bajnokság- 17.forduló

2019.04.07. 10:00 óra- Népliget

FTC- Telekom- BVSC- Zugló 7- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-2,2-3,2-1,1-2 )

BVSC- Zugló: Torkos Tamara- Fekete 1, Torkos Tímea 1, Hnatyszyn 1, Hegedűs D. 3, Gurovizs 1, Hegedűs A. Csere: Kiss P. 1, Batizi,Varga, Borsos

meszaros-vandaMészáros Vanda: A meccs előtti megbeszélésen a következő mondatok hangzottak el: Nagyon kemény mérkőzésre számítok, bele kell tenni minden erőnket és tudásunkat a mai találkozóba. Biztos vagyok benne, hogy sokkal nagyobb ellenállást fog tanúsítani az FTC csapata mint az őszi fordulóban. Ez így is történt. Az elején még sikerült meglepnünk őket két gyors akciógóllal, így úgy tűnt, hogy megértették a lányok amit kértem és beleálltak a játékba úgy, ahogy kell. Majd a negyed végére két óriási védekezési hibánkból kettő perc alatt ki is egyenlítettek. Innentől kezdve fej- fej mellett haladt a menet tovább, egy gól ide, egy gól oda, néha el tudtunk ismét lépni kettővel, de tapadtak ránk és kihasználták hibáinkat.

Bővebben...

1. oldal / 20

Adó 1 %