BVSC-Zugló

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 21.forduló

2019.04.14. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC 14- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-3,5-3,5-1 )

BVSC- Zugló: Ambrusz- Hajdu 2, Mészáros M. 5, Báki, Dávid 2, Strasser 1, Práczky Csere: Szücs, Ádám 1, Juhász 2, Mészáros B., Bandi, Fekete 1.

Czigány KárolyCzigány Károly: A serdülő bajnoki arany legnagyobb esélyesét fogadtuk. A vártnak megfelelően keményen játszott a Fradi. Az első két negyedben nehezen alakítottunk ki helyzeteket és a védekezés is szellős volt. A térfélcsere után is nyugodtak és türelmesek tudtunk maradni. A támadások végénél megvoltak az extra passzok, amiből sok ítéletet tudtunk kiharcolni vagy gólt szereztünk. Hatalmas szívvel védekeztünk és abból lendületes támadásokat vezettünk. Úgy érzem, a második félidőben ritmust tudtunk váltani. A kapusteljesítmény és zónavédekezés szinte hibátlanul működött! Kondiban is jobban bírtuk! 10- 4- re nyertük a második félidőt! Egyszerűen ma minden a helyén volt!

Már megérdemelték ezt a győzelmet a fiúk! A KSI ellen is egész jól játszottunk. A héten próbáltunk tanulni azokból a hibákból amiket ott elkövettünk és meglett a gyümölcse! Nagyon örülök és büszke is vagyok a fiúkra! Ez az igazi BVSC mentalitás kell továbbra is! Gratulálok az Ifi és a Gyermek csapatnak is! Szép vasárnap volt. Még sok ilyet a jövőben! Hajrá BVSC!

 
Adó 1 %