BVSC-Zugló

 

orszagos-serdulo-csapat

Czigány Károly évértékelője

2019.06.20.

Czigány KárolyCzigány Károly: Jól sikerült az alapozás. Két vidéki és a sibeniki túra összecsiszolta a csapatot, a szolnoki torna is kifejezetten biztató volt. Elkezdődött az őszi szezon. Vittük tovább a lendületet aztán jött az első Szentes meccs. Ott az addig működő dolgok, védekezés, kapusteljesítmény is csődöt mondott. Ami előfordul bármelyik csapatnál! Minket sajnos olyan mélyre sodort, hogy nemcsak a rangadókon nem adtuk magunkat, de még nálunk gyengébb csapatok ellen is magunk alatt teljesítettünk. A Fradi, a KSI ellen esélyünk sem volt, az UVSE ellen pedig a félidőig tartottuk magunkat, de onnan újabb összeomlás. Ahogy ilyenkor lenni szokott, a szerencse sem állt mellénk. Pécsett is kikaptunk, bár furcsa körülmények között. Az önbizalom szállt el azon a Szentes meccsen és nagyon sok idő kellett hozzá, hogy visszatérjen! A karácsonyi szünet jókor jött…

Bővebben...

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 26.forduló

2019.06.02. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- BHSE 17- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-1,6-4,2-1,5-2 )

BVSC- Zugló: Ambrusz ( Kovács )- Tátrai 3, Hajdu 2, Mészáros M. 3, Dávid 3, Strasser 3, Práczky Csere: Szücs, Juhász 2, Mohos, Báki, Ádám, Fekete 1.

Czigány KárolyCzigány Károly: Mi is a Honvéd csapatát fogadtuk vasárnap. Nekünk már nem volt tétje a meccsnek a bajnokság végeredményét illetően, de mindenképpen nyerni akartunk. Az első fordulóban elszenvedett vereség szintén nagyon fájó volt. Bizonyítani akartuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat! Ez teljesítettük!! Már az elején 3- 4 gólos különbséggel elmentünk és ezt folyamatosan növeltük. Magabiztosan és megérdemelten nyertünk ennyivel is. Gratulálok a csapatnak, nekem tetszett, ahogy játszottunk. Főleg a védekezés volt stabil! A tavaszi forduló egész jól sikerült, de erről majd a szezonértékelőben bővebben... Szeretnék gratulálni a Gyermek Csapatnak a bronzhoz és sok sikert kívánni az Ifiknek a helyosztóra!! Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 25.forduló

2019.05.19. 11:00 óra- Szolnok

Szolnoki Dózsa- BVSC- Zugló 7- 7, ötméteresekkel 9- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,2-3,1-1,2-2,2-3 )

BVSC- Zugló: Ambrusz ( Kovács )- Hajdu, Mészáros M. 3, Báki, Dávid 2, Strasser 3, Práczky 1. Csere: Tátrai, Mészáros B., Juhász 1, Szücs, Bandi, Fekete

Czigány KárolyCzigány Károly: Kicsit későn értünk le, de a kapkodós bemelegítés ellenére jól kezdtük a meccset. Védekezésben azért becsúsztak hibák, amikből gólt is kaptunk. Sajnos látszott, hogy az utóbbi időben nem tudtunk együtt készülni. A második félidőben váltott védekezést a Szolnok, amivel ugye megleptek minket az első meccsen. Készültünk erre, de itt is látszott a gyakorlás hiánya. Ennek ellenére nagyon jól küzdöttek a fiúk. Végén még volt sansz a 'normál' győzelemre, de sajnos kihagytuk az emberelőnyt. Úgy tűnik a két csapat ugyanazon a szintén van. Megint büntetőkkel dőlt el, de most a mi javunkra! Gratulálok a fiúknak! Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 24.forduló

2019.05.12. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- PannErgy- MVLC 18- 6 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-2,5-1,5-1,3-2 )

BVSC- Zugló: Kovács ( Móger )- Mészáros M. 5, Báki, Dávid 1, Strasser 4, Fekete 1, Práczky 1. Csere: Tátrai 1, Mohos 1, Ádám, Juhász 3, Szücs, Bandi 1.

Czigány KárolyCzigány Károly: A mai meccsről sok mindent nem lehet mondani! Játszottunk egy jót! Próbáltuk gyakorolni pár dolgot, de a nagyobb előny tudatában már nem volt meg a kellő figyelem. Ami tetszett, hogy nem engedünk sok gólt a Miskolcnak! Támadásban pedig volt pár szép megmozdulás! Gratulálok a fiúknak! Hajrá BVSC!

 

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 23.forduló

2019.05.05. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- PSN Zrt. 15- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-3,4-0,3-3,4-2 )

BVSC- Zugló: Kovács ( Móger )- Hajdu 2, Mészáros M. 4, Báki, Dávid, Strasser 2, Práczky 3. Csere: Tátrai, Ádám 1, Juhász 2, Mészáros B. 1, Szücs, Fekete

Czigány KárolyCzigány Károly: Vártam már ezt a mérkőzést! Az őszi fordulóban kikaptunk, elég furcsa körülmények között.. Azok közé a meccsek közé tartozik, ami miatt nem kerülhettünk idén a legjobb négybe. Ráadásul a eddig előttünk álltak a tabellán. Egyszóval nagy volt bennem és a fiúkban is a bizonyítási vágy. Ennek megfelelően nagy energiával játszottunk. Az elején még döcögött a gépezet, de utána összeállt a védekezés és el tudtunk lépni. Voltak jó egyéni teljesítmények! Volt aki a védekezésben, vagy a támadásban, vagy a mezőnymunkában jeleskedett! Az összkép nagyon tetszett, mert ez a győzelem is csapatmunka volt! Gratulálok a fiúknak! Egy- két hibát leszámítva tetszett ez a mérkőzés! Csináljuk tovább a dolgunkat! Hajrá BVSC!

1. oldal / 37

Adó 1 %