BVSC-Zugló

 

orszagos-serdulo-csapat

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 21.forduló

2019.04.14. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- FTC 14- 10 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,2-3,5-3,5-1 )

BVSC- Zugló: Ambrusz- Hajdu 2, Mészáros M. 5, Báki, Dávid 2, Strasser 1, Práczky Csere: Szücs, Ádám 1, Juhász 2, Mészáros B., Bandi, Fekete 1.

Czigány KárolyCzigány Károly: A serdülő bajnoki arany legnagyobb esélyesét fogadtuk. A vártnak megfelelően keményen játszott a Fradi. Az első két negyedben nehezen alakítottunk ki helyzeteket és a védekezés is szellős volt. A térfélcsere után is nyugodtak és türelmesek tudtunk maradni. A támadások végénél megvoltak az extra passzok, amiből sok ítéletet tudtunk kiharcolni vagy gólt szereztünk. Hatalmas szívvel védekeztünk és abból lendületes támadásokat vezettünk. Úgy érzem, a második félidőben ritmust tudtunk váltani. A kapusteljesítmény és zónavédekezés szinte hibátlanul működött! Kondiban is jobban bírtuk! 10- 4- re nyertük a második félidőt! Egyszerűen ma minden a helyén volt!

Bővebben...

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 20.forduló

2019.04.07. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- KSI SE 12- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,5-5,3-3,2-3 )

BVSC- Zugló: Ambrusz- Hajdu 1, Mészáros M. 4, Báki, Dávid 3, Strasser 2, Práczky 1. Csere: Szücs, Ádám, Bandi, Fekete 1.

Czigány KárolyCzigány Károly: Nagyon kíváncsi voltam milyen lesz ez a mérkőzés. Már egy héttel a meccs előtt beszélgettem a fiúkkal, hogy mi az, amit szeretnék látni tőlük a vízben. Nagyon harcos játékot, akaratot, tüzet vártam el tőlük. Úgy érzem, ez mind megvolt és az eredménye is. Végig ott voltunk a listavezető nyakán. Még úgy is, hogy voltak nagyon buta hibák mind a játékosoktól, mind tőlem... Úgy érzem megérdemelték volna a fiúk, hogy ponttal zárjuk a meccset. Sajnos nem így alakult, de nem lehetnek elégedetlenek, mert jól játszottunk egy nagyon erős csapat ellen. Nagyon meg kellett szenvednie a KSI- nek ezekért a pontokért. Csak így tovább, mert ez a hozzáállás kell az összes meccsünkre! Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 19.forduló

2019.03.24. 15:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- AVUS 14- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,3-3,3-0,5-3 )

BVSC- Zugló: Ambrusz ( Kovács )- Hajdu, Mészáros M. 1, Báki, Dávid 3, Strasser 3, Práczky 2. Csere: Szücs 1, Ádám, Mohos 1, Bandi, Fekete 3.

Czigány KárolyCzigány Károly: Mindenki tudta, hogy ez egy kötelező győzelem, így a szokásunkhoz híven, kevés energiával kezdtük a mérkőzést... Támadásban még mindig türelmetlenül játszottunk. Védekezésben lemaradoztunk. A második félidőben elindultunk és sikerült végre lefordulni az ellenfelünk. Elől beindulások után szép gólokat lőttünk és a végére magabiztos különbséggel sikerült nyerni. Most lesz egy kis pihenő. Talán jót is fog tenni, de addig és utána folytatjuk a munkát! Hajrá BVSC!

 

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 18.forduló

2019.03.17. 10:00 óra- Szentes

Legrand Szentes- BVSC- Zugló 9- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,2-3,1-1,4-2 )

BVSC- Zugló: Ambrusz- Hajdu 1, Mészáros M. 3, Báki, Dávid 2, Strasser 1, Práczky Csere: Szücs, Ádám, Mészáros B., Mohos, Bandi, Fekete

Czigány KárolyCzigány Károly: Nyerni jöttünk, sajnos nem sikerült, de nem a védekezésen múlott! Egész jól megoldottuk a Szentes centerjátékát! Többnyire működött a szoros is. Ami viszont a támadás illeti.. Rengeteg helyzetet hagytunk ki. Lefordulások, emberelőnyök és büntető maradt ki. Az egész mérkőzésre jellemző volt sajnos. Ha csak a felét belőttük volna, akkor 3- 4 góllal nyerünk. Sajnos ezen úszott el ez a meccs. Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 17.forduló

2019.03.10. 11:15 óra- Komjádi

Vasas SC- BVSC- Zugló 4- 7Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-1,1-1,1-3,1-2 )

BVSC- Zugló: Ambrusz- Hajdu, Mészáros M. 1, Báki 2, Dávid 1, Strasser 3, Práczky Csere: Szücs, Mészáros B., Mohos, Bandi, Fekete

Czigány KárolyCzigány Károly: Azt kértem a fiúktól ( amit mindig is kérek), hogy a védekezés legyen rendben! Erre nem nagyon lehetett panasz. A 4 kapott gól elárulja, az rendben volt! A támadások, lövések és helyzetkihasználás viszont ennél jobb kell, hogy legyen! Ha kicsit nehezebben, de tudtuk hozni a kötelező 3 pontot. Készülünk tovább! Gratulálok a Gyermek és az Ifi csapatunknak is a győzelemhez! Hajrá BVSC!

 

1. oldal / 36

Adó 1 %