BVSC-Zugló

orszagos-serdulo-csapat

Bronzérem az Újévi Fradi Kupán

2020.01.18.- 01.19.- Népliget

LétayLétay Krisztián: Tovább folytatódik januárban a bajnoki meccsmentes időszak, így két héttel az első rangadónk előtt jól illeszkedett a felkészülési programba ez a torna. Sajnos nemhogy teljes kerettel, de még féllel is csak jóindulattal voltunk meg. Ehhez képest három órán belül várt ránk egy KSI és egy Fradi meccs szombaton. 5- 6 hiányzót ez a csapat ilyen szintű ellenfelek ellen nem bír el. Bár jól tartva magunkat mind a két meccsen döntetlenről indultunk az utolsó negyedre, a győzelmek sajnos elmaradtak. Lelkileg biztos jót tett volna, ha valamelyik riválisunkat legyőzzük, de elsősorban nem ezért fogadtuk el a rendező csapat meghívását.

Bővebben...

A Fiú Serdülő OB őszi idényének értékelése

2019.12.23.

LétayLétay Krisztián: Ami az elvégzett munkát illeti, nagyon elégedett vagyok a fiúkkal. Sokkal többet kaptam, mint amit elsőre gondoltam, hogy várhatok serdülőkorú gyerekektől. A nyár nagyon jól sikerült. Komoly sérülés, baleset vagy betegség nélkül telt az alapozó hat hét. Volt két jól sikerült vidéki edzőtábor, amik jókor törték meg a felkészülés monotonitását. Felkészülési tornán a nyáron nem vettünk részt, de volt két selejtezőkör az országos bajnokság felsőházba jutásáért, amik azért pótolták ezt a hiányosságot. Viszonylag könnyen vettük az akadályt, de arra mindenképp jó volt, hogy téthelyzetben is elkezdjem megismerni a játékosaimat. 

Bővebben...

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 5.forduló

2019.11.17. 11:00 óra- Szolnok

Szolnoki Dózsa- BVSC- Zugló 12- 13Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,3-2,4-6,2-3 )

BVSC- Zugló: Móger ( Kiss )- Tátrai 5, Burulitisz, Mészáros M. 2, Hajdu, Ádám 1, Mészáros B. 2. Csere: Reményi 1, Szücs 1, Mohos, Báki, Kohári 1.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: A végeredmény volt a mérkőzés legnagyobb pozitívuma, ami nem elhanyagolható része az egésznek, de lesz mit átbeszélni az elkövetkező napokban. Örülök, hogy győzelemmel fejeztük be a bajnokság ezen szakaszát és így összességében jó szájízzel vághatunk neki egy bő két hónapos bajnoki meccsmentes időszaknak. Fizikális problémái nem voltak a csapatnak az ősszel, viszont nagy előrelépési lehetőséget látok játékelméleti és az egyéni poszt specifikus képzés terén. Ezeken fogunk nagy erőkkel dolgozni az elkövetkező időszakban. Ezen a fórumon a versenynaptár sajátosságai miatt már most kívánok mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog újévet! Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 4.forduló

2019.11.03. 10:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- UVSE 4- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-2,0-0,1-4,2-5 )

BVSC- Zugló: Kovács- Tátrai, Burulitisz 2, Szücs, Mészáros M. 1, Hajdu, Ádám Csere: Balogh, Mohos, Báki, Mészáros B. 1, Domján, Kohári

Létay KrisztiánLétay Krisztián: A végeredmény miatt csalódott vagyok. Ha pusztán csak a számokat nézem, sima vereség a vége, de ebben a meccsben sokkal több volt, főleg úgy, hogy a harmadik negyed közepén még csak 2- 4- et mutatott az eredményjelző. Tudtuk hogy extra egyéni teljesítmények kellenek, hogy győztesen hagyjuk el a medencét, ami nagyon nem volt meg. A tengelyen (center és bekk poszton) ezen a szinten nagyon súlytalanok voltunk, ami önmagában meghatározta a meccs alakulását. Amíg nekünk folyamatosan zónáznunk kellett, addig az UVSE sokáig tartva a szoros emberfogást, szinte kivéreztetett bennünket. Amíg hátul nagy elszántsággal és sok munkával működött a csapat, addig elől sajnos sokszor tanácstalanok és butuskák voltunk. Volt egy lélektani pillanat amikor Burulitisz Árisz két gyors góljával újra meccsben voltunk, de nagyon gyorsan leestünk erről a hullámról. Valószínűleg itt estünk szét fejben annyira, hogy ilyen eredmény születhetett egy összesen 3 gólt hozó első félidő után.

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 3.forduló

2019.10.27. 11:30 óra- Komjádi

Vasas SC- BVSC- Zugló 6- 22 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-6,2-5,1-4,2-7 )

BVSC- Zugló: Móger ( Kiss )- Burulitisz 2, Mohos 2, Báki, Hajdu 3, Ádám 2, Mészáros B. 2. Csere: Reményi 2, Balogh 2, Szücs 1, Domján 2, Kedves 2, Kohári 2.

Létay KrisztiánLétay Krisztián: Rangadók előtti utolsó erőfelmérőhöz érkeztünk a mai meccsel. Két ifi szinten is meghatározó játékosomat pihentetve olyan csapattal álltunk fel, akikkel július közepe óta együtt dolgozom. Szerettem volna viszontlátni az elvégzett munka eredményét egyéni és csapatszinten. Nem tudtam milyen ellenfél lesz a Vasas, de azért csak egy felsőházas nagy múltú csapatról beszélünk. A győzelem mellett egy meccset végig koncentrálni tudó, hátul szervezett, elől pedig gólra törő bátor játékot játszó csapatot szerettem volna látni a vízben. A 6 kapott gól, 22 labdaszerzés mezőnyben és 22 lőtt gól amin 12 játékos osztozott, önmagáért beszél.

Bővebben...

1. oldal / 39

Adó 1 %