BVSC-Zugló

 

orszagos-serdulo-csapat

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 9.forduló

2018.12.02. 11:15 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- UVSE 13- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 6-3,2-4,2-6,3-4 )

BVSC- Zugló: Kovács ( Móger )- Tátrai, Juhász 1, Mészáros 5, Dávid 2, Strasser, Práczky 2. Csere: Hajdu 1, Ádám, Szücs, Báki, Bandi 1, Fekete 1.

Czigány KárolyCzigány Károly: Az előző két meccsünk úgy kezdődött, hogy nagy hátrányba kerültünk és onnan próbáltunk csodát tenni.. Azt kértem a fiúktól, hogy most sokkal jobban figyeljenek erre! Ezt teljesítették! Szép és gyors gólokat lőve és jól védekezve játszottunk az elején! Aztán elől nem mentek be a helyzetek és az UVSE is egyre jobban védekezett! Eladtunk rengeteg labdát, gyorsan kaptuk a gólokat. Ez teljesen megzavarta a csapatot és mire kicsit észbe kaptunk, már hárommal ment az ellenfél. Sajnos ebben az időszakban előjöttek az elmúlt meccsek hibái. Építkezünk tovább! Még messze vagyunk attól, amit tudna ez a csapat! Gratulálok a Gyerek csapatnak a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 8.forduló

2018.11.25. 11:15 óra- Népliget

FTC- BVSC- Zugló 12- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-1,4-2,2-4,2-2 )

BVSC- Zugló: Ambrusz ( Kovács )- Tátrai, Juhász 4, Mészáros 1, Dávid 3, Strasser, Práczky Csere: Hajdu, Ádám 1, Mohos, Báki, Bandi, Fekete

Czigány KárolyCzigány Károly: Vasárnap Fradi vendégei voltunk. Egy nagy pofon után az elmúlt hét arra ment rá, hogy az ott tapasztalt hibákat javítsuk! Egy hét alatt csodát nem lehet tenni, de elindultunk egy úton! Az eleje megint nem sikerült túl fényesen, ha a számokat nézzük. Én viszont láttam jó dolgokat a fiúktól! Egy- két szerencsétlen gól, elkapkodott megoldás miatt lett ekkora a különbség az elején. Sajnos a Fradi azonnal büntette a hibáinkat. A második fele már sokkal jobban ment! Faragtunk a különbségen, sőt... Egész szépen felzárkóztunk, ott kaptunk egy fura büntetőt és azzal el is ment a mérkőzés. Dolgozunk, csiszolódunk tovább! Hétvégén újabb ragadó! Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 7. forduló

2018.11.18. 11:15 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

KSI SE- BVSC- Zugló 12- 7 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-0,5-2,0-2,3-3 )

BVSC- Zugló: Ambrusz- Tátrai, Juhász 2, Mészáros 1, Dávid, Strasser, Práczky Csere: Hajdu 2, Szücs, Mohos, Báki 1, Bandi, Fekete.

Czigány KárolyCzigány Károly: Próbáltunk felkészülni a KSI ellen. Sajnos nem igazán derült ki, mit is tud a csapat. Nem csináltuk meg amiket gyakoroltunk. Nagyon kevés dolgot láttam azokból és azt a keveset is már akkor, mikor elment a hajó.. Egyáltalán nem volt meg a kellő tűz, akarás, ami egy ilyen mérkőzéshez kell! Nekem igazából ez fáj a legjobban.. Ma kaptunk egy nagy pofont, de ebből gyorsan fel kell állnunk, mert folytatjuk tovább a rangadókkal! Szeretnék viszont gratulálni az Ifi csapatunknak a győzelemhez! Hajrá BVSC!

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 6. forduló

2018.11.11. 14:00 óra- Szombathely

AVUS- BVSC- Zugló 5- 14 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 0-3,3-4,1-5,1-2 )

BVSC- Zugló: Ambrusz ( Kovács )- Tátrai 3, Hajdu 1, Juhász 2, Mészáros 2, Dávid 4, Strasser 1. Csere: Ádám, Mohos, Báki, Bandi, Fekete, Práczky 1.

Czigány KárolyCzigány Károly: A meccs előtt tudtuk, hogy két játékosra támaszkodik Szombathely. Ha őket kivesszük, akkor egyszerűbb dolgunk lesz. Ahogy az eredmény is mutatja, ez sikerült! Ugyan sokat tudtak vállalkozni, de ezek többsége kiszorított helyzetből, emberrel a nyakukon történt. Volt, hogy el sem ment a kapunkig mert 2- 3 blokk is beugrott a lövésükbe! Működtek az oldal segítések is és ezekből rengeteg labdát szereztünk! Jól pörögtek a fiúk! Tetszett a mai teljesítményük! Hajrá BVSC!

 

Országos Fiú Serdülő Bajnokság- 2. forduló

2018.10.10. 12:30 óra- Eger

ZF- Eger- BVSC- Zugló 6- 17 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 1-4,2-6,2-3,1-4 )

BVSC- Zugló: Ambrusz ( Kovács )- Tátrai, Juhász 1, Mészáros 3, Dávid 5, Strasser 2, Práczky 2. Csere: Hajdu 2, Szücs, Mohos, Báki 1, Szabó 1, Fekete

Czigány KárolyCzigány Károly: Az elhalasztott Eger meccsünket pótoltuk ma. A Debrecen mérkőzés után kaptak a fiúk egy kis fejmosást. Az Eger ellen sokkal jobban figyeltek, már az elejétől fogva! Védekezés rendben volt, aminek nagyon örülök! Elől pedig a pontatlanság is belefért. Sok gólt lőve, hoztuk amiért jöttünk! Jár a dicséret a srácoknak! Hajrá BVSC!

1. oldal / 33

Adó 1 %