BVSC-Zugló

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- Bronzmeccsek

2019.06.07.-08. Népliget- Szőnyi út

FTC- Telekom- BVSC- Zugló 12- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,3-5,6-2,1-1 )

BVSC- Zugló: Takács ( Szász )- Batizi, Fodor 2, Csorba, Gyenis 1, Balaska 1, Sólyom 3. Csere: Szarvas, Szőke, Farkas, Gyémánt, Dávid, Mészáros M. 2.

BVSC- Zugló- FTC- Telekom 10- 1 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-0,2-0,3-0,3-1 )

BVSC- Zugló: Takács- Batizi 2, Fodor 2, Csorba 2, Gyenis, Balaska 1, Sólyom 1. Csere: Szarvas, Szőke 2, Farkas, Gyémánt, Dávid, Mészáros M. 

kemeny-kristofKemény Kristóf: Az utóbbi évekkel ellentétben idén nem FinalFour lebonyolításban dőltek el a végső helyezések, hanem külön arany és bronzcsata párharcokkal zárták a csapatok a szezont. Ennek függvényében ameddig nekünk kötelező volt hozni a bronzérmet, addig a Fradinak ez csak egy lehetőség volt, hiszen mi épphogy lecsúsztunk a döntőről, ők pedig a négybe is nagy hajrával jutottak be, a két csapat között több, mint 10 pont különbség volt az alapszakasz után.

Ez így mind tisztán látszott az első meccsen. Kapusaink nem védtek, pár játékost leszámítva a csapat vezérei nem hozták magukat egyáltalán és az egyik játékvezető ítéletei sorozatban sem nekünk kedveztek. A Fradi ezzel szemben meg szárnyalt, a 3 gólos vereségnek a végén meg mi örülhettünk egy picit, hiszen mínusz 4- nél, ha nem védekezzük ki az időkéréses hátrányt, akkor majdhogynem lehetetlen küldetés másnap a fordítás, bár így sem ígérkezett sétagaloppnak..

A visszavágó előtt megbeszéltük, hogy azt nem fogjuk végignézni, ahogy egy másik csapat a saját uszodánkban átveszi a bronzérmünket. És ez pontosan így is történt! A szezon legtökéletesebb játékát nyújtottuk, minden elemben felülmúlva a zöld- fehéreket, akik az egyetlen góljukat a mérkőzés utolsó perceben lőtték. Nagyon büszke vagyok a fiúkra, hiszen gyakorlatilag 12 órán belül kellett felállnunk a padlóról, amihez nagyon komoly erő kellett, de mi képesek voltunk rá. Gratulálok a csapatnak és egyben köszönöm, hogy egy ilyen élménnyel gazdagodhattam, ezt a fordítást soha nem fogom elfelejteni!!! Jövőre folytatjuk! ;) Hajrá BVSC!!!
 
 
Adó 1 %