BVSC-Zugló

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 19.forduló

FaceBook

2019.03.24. 16:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- AVUS 13- 8 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 5-1,2-1,3-1,3-5 )

BVSC- Zugló: Takács- Batizi 1, Fodor, Csorba 1, Gyenis 2, Balaska 2, Sólyom 2. Csere: Szarvas, Szőke 4, Farkas, Gyémánt, Strasser 1.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Menjünk szépen sorban. Az első negyed rendben volt. Utána 6 percig játszottunk egy izgalmas 0- 0- at az AVUSsal, amiből sikerült egy kicsit kizökkenni és újra gólokat lőni. Egészen a 3.negyed végéig nagyjából elfogadható volt a játékunk. Utána teljesen szétestünk. Iszonyatos kapusbakik félpályáról, helyzetek teljes elpocsékolása, játékosok egymásra való mutogatása, belekényelmesedő védekezés és amit el lehet képzelni. Hogy mondjak valami pozitívat: a védelem, egészen a teljes rövidzárlatig sziklaszilárd és fegyelmezett volt, gyakorlatilag csak félpályáról voltak kapura lövések, ami nyilván egy komoly dicséret. Viszont támadásban végig enerváltnak, pontatlannak, dekoncentráltnak, egyáltalán nem hatékony alakzatnak éreztem a csapatom, ha ma megfelelő az energiaszintünk, szerintem 16- 18 gólt lőttünk volna és egy normális kapusteljesítménnyel 3 találatnál nem nagyon kellett volna többször kapitulálni.

Amennyiben a 2019- et nézzük, eddig jóval gyengébben játszunk, mint ősszel. Biztos voltak hátráltató körülmények, betegségek, sérülések, vagy akar egy normális (tavaszi) szellemi fáradság is sújthatta a csapatot, de ebből már régen ki kellett, hogy jöjjünk és el kellett volna kezdjünk építkezni felfele, ami, ha el is kezdődött, a mai meccs után nyugodtan mondhatom, hogy nem folytatódott. Viszont most már mese nincs, el kell kezdjünk jól játszani. KSI, FTC, UVSE a következő 3 forduló, ebből talán a legfontosabbal, a KSI- vel kezdünk hazai pályán. Ennek a 3 meccsnek a végeredménye határozza meg, hogy milyen éremért játszunk júniusban. Eljött az idő, hogy megforduljon a formánk, amihez minden szinten csúcsra járatás szükséges. Bízom a csapatban, hogy ez sikerülni is fog! Hajra BVSC!

Adó 1 %