BVSC-Zugló

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 9.forduló

FaceBook

2018.12.02. 12:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- UVSE 12- 19  Mérkőzés jegyzőkönyve ( 4-6,4-6,1-3,3-4 )

BVSC- Zugló: Takács ( Szász )- Szarvas, Szőke, Fodor 1, Csorba 1, Gyenis 4, Balaska 4. Csere: Farkas, Batizi 1, Gyémánt, Haffner, Sólyom 1.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Sajnos nem úgy sikerült ez a meccs, ahogy elterveztük. Ami a csapatra jellemző szokott lenni, abból szinte semmit sem adtunk vissza vasárnap. Ami nekem a legjobban fáj, hogy a meccs a második negyed közepén gyakorlatilag eldőlt és így végigszenvedni közel két negyedet borzasztó volt. Az UVSE nagyon profin, tekintélyt parancsolóan kezdett, amiből végig nem engedett. Ahogy elkezdtek egyre jobban vezetni, úgy estünk szét mi is egyre jobban és elsősorban fejben. Mindamellett, hogy támadásban is volt hiányérzetem, 19 kapott góllal nem lehet mit kezdeni...

Bízom benne, hogy nem ok nélkül jött ez a hatalmas pofon, ez a meccs nagyon jól megmutatta, hogy még rengeteget kell előre lépnünk, és mivel tavasszal dőlnek el a nagy dolgok, ezért nincs más tennivalónk, mint szépen folytatni a kőkemény munkát, alázatosan a kijelölt úton. Hajra BVSC!

Adó 1 %