BVSC-Zugló

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 8.forduló

FaceBook

2018.11.25. 10:00 óra- Népliget

FTC- BVSC- Zugló 8- 10Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,2-3,1-2,3-4 )

BVSC- Zugló: Takács ( Szász )- Szarvas, Szőke 2, Fodor 2, Csorba 2, Gyenis 1, Balaska 1. Csere: Farkas, Batizi, Gyémánt, Haffner, Dávid, Sólyom 2.

kemeny-kristofKemény Kristóf: A Fradi pályán sosem könnyű nyerni, bármilyen erőt képviseljen a zöld- fehér társulat, ráadásul idén sem gyengék, egy nagyon lelkes, fiatal csapatról van szó, akik meccsről meccsre képesek egyre komolyabb teljesítményre. A kezdés enyhén szólva sem a mienk volt, a 2.negyed közepén a Fradi vezetett 4- 1- re.. A játék képére még nagyon nem is panaszkodhattam, viszont rengeteget hibáztunk és elsősorban a befejezéseknél. Aztán megráztuk magunkat! Kevesebb, mint egy negyed alatt csináltunk megint egy 5- 0- ás lerohanást, amivel gyakorlatilag megváltozott minden. A végén ugyan meg kiegyenlítettek, de aztán megint tudtunk zsinórban gólokat lőni, így lett végül közte 2 a javunkra. Úgy éreztem egész héten, hogy kissé dekoncentráltak a fiúk és ez sajnos a meccsen is így volt, legalábbis az elején biztos, mert utána már sokkal összeszedettebben játszottunk, megmutatva a fogunk igazi fehérjét. Gratulálok a csapatnak! 

Nagyon fontos volt behúznunk a kötelező 3 pontot, hiszen így jövő heten Pole- pozícióból várjuk hazai pályán az Újpest csapatát egy igazi utánpótlás szuperderbire, ahol egy klasszikus kard- ki- kard csatára számítok. Gyertek minél többen szurkolni! Hajrá BVSC! 

 
Adó 1 %