BVSC-Zugló

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 7.forduló

FaceBook

2018.11.18. 12:30 óra- Margitsziget, Széchy uszoda

KSI SE- BVSC- Zugló 10- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,3-2,3-5,2-1 )

BVSC- Zugló: Takács- Szarvas, Szőke, Fodor, Csorba 2, Gyenis 2, Balaska 4. Csere: Farkas, Gyémánt, Haffner, Dávid 1, Sólyom 2.

kemeny-kristofKemény Kristóf: A tavalyi szezonunkat gyakorlatilag teljesen végigkísérte a KSI- vel vívott párharc, aminek az eredménye végül meghatározó volt a szereplésünkben. Úgy érzem, az idei szezonban is az egyik nagy riválisaink ők lesznek a végelszámolásnál, ennek függvényében a tegnapi rangadón extrán motiváltak voltunk.

Aki kint volt és látta, jól tette, mert egy klasszikus kard- ki- kard presztízsmeccsnek lehetett szemtanúja. Mi kezdtünk jobban, hiszen egyből 3- 2 volt ide, aztán a második negyed elején pár buta hibából a KSI tudott dominálni és 5- 3- ra fordítani, amikor robbant a BVSC bomba és egy 5- 0- ás rohammal már mi álltunk jobban, 8- 5- re vezettünk a harmadik negyed közepén. Itt úgy éreztem, hogy van sanszunk leszúrni a sebzett bikát, pont ezért nem vettünk vissza a tempóból, viszont sajnos ameddig mi legalább 3 nagy helyzetet puskáztunk el, ellenfelünk szépen zárkózott és a végén ki is egyenlített. Viszont a meccsnek még nem volt vége! Az utolsó percben egy időkéréses fórral megmutattuk, hogy tegnap fejben is jelesre vizsgázott a csapat, a KSI- nek erre pedig mar nem volt válasza.

Nagyon tetszett, hogy végig összeszedettek és fegyelmezettek voltunk, iszonyatos mezőnymunkát végezve és pár hibát leszámítva lehoztuk a csillagokat az égről a saját kapunk előtt, amiből az egész meccsen repesztettünk felfelé, hogy a végén a kondink a mi javunkra billentsen több mérkőzés végeredményét befolyásoló periódust. Továbbá a tudatos és halál pontos támadás vezetéseink befejezésekkel együtt is nagyon rendben volt, úgy érzem ebben tegnap egy szinttel feljebb lépett a társaság.
Amit még végképp kiemelnék, hogy a vízben és a parton is újból bebizonyítottuk a BVSC- s CSAPATSZELLEM erejét, a folyamatos lelkesedés, támogatás, biztatás, buzdítás, a vízben az összhang, a feladatok, vállalások, gólok elosztása is mind igazi csapatként működött! Gratulálok a fiuknak!
 
Ebből a győzelemből igenis erőt, lelkesedést és extra motivációt kell merítsünk a folytatáshoz, hiszen a Rock and Roll még csak most  indult be.. Hajra BVSC!
Adó 1 %