BVSC-Zugló

Országos Fiú Ifjúsági Bajnokság- 3. forduló

FaceBook

2018.10.07. 16:00 óra- Debrecen

Debrecen- BVSC- Zugló 11- 13Mérkőzés jegyzőkönyve ( 3-2,2-2,2-5,4-4 )

BVSC- Zugló: Takács - Szarvas, Szőke 1, Fodor 2, Csorba 2, Gyenis 2, Balaska 2. Csere: Farkas 1, Batizi, Gyémánt 1, Haffner, Dávid, Sólyom 2.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült behúzzuk a 6 pontos derbit, hiszen amióta tudjuk a sorsolást ( 4 hete ), azóta erre a meccsre készülünk. Az új lebonyolítás miatt- vagyis nem négyes döntő a rájátszás, hanem külön döntőt, illetve bronzmeccset játszanak a csapatok- minden pontnak hatalmas jelentősége van az alapszakaszban, ezáltal ennek a meccsnek a súlya is felértékelődött. Úgy érzem, az elején követtünk el olyan hibákat, amivel a saját dolgunkat nehezítettük meg, a végén pedig pár fegyelmezetlenségből fakadóan nem tudtuk simábbra hozni a végjátékot és hamarabb lezárni a meccset. Viszont az egész meccsen elképesztő tempót diktáltunk, ezzel folyamatosan lélektani nyomás alá helyezve a Debrecent, 8 játékosunk iratkozott fel a gólszerzők közé, ezzel is mutatva, hogy a CSAPATSZELLEM nagyon rendben van nálunk és végül, de nem utolsó sorban, a korosztály egyik legjobb játékosát 1 akciógólon tartva, a mérkőzés második felében hősiesen védekezve, végig iszonyatos győzni akarással hoztuk a rangadót.

Nagyon büszke vagyok a fiúkra, hogy az első komoly lépést hoztuk idén, viszont nagyon fontos azt is tudni, hogy még csak október 7- ét írnak, az érmeket pedig júniusban osztják, azaz még sok sok víz lefolyik a Dunán! Pont ezért a mai nap még az ünneplésé, holnaptól viszont folytatjuk az alázatos munkát a céljaink elérése érdekében és készülünk a következő feladatra, aminek abszolválásához szerdán Egerbe kell látogassunk. Gratulálok a csapatnak, Hajrá BVSC!

 
Adó 1 %