BVSC-Zugló

Bronzérmes Ifi Csapatunk a hétvégi felkészülési tornán

FaceBook

2018.09.15-16.- Szőnyi út

ifi-felkeszulesi-tornaKemény Kristóf: A felkészülésünk 8.hetének hétvégéjén volt lehetőségünk rendezni egy 4 csapatos tornát, amelyre a KSI és az FTC ifi csapatai mellett a Nagykanizsa Ob1/b is elfogadta a meghívásunkat. Nagyon hasznos torna volt számunkra, hiszen tisztán megmutatta, hogy a teljesítményünk még nagyon hullámzó. Szombat reggel a Fradi ellen kifejezetten rosszul, este viszont a Kanizsa ellen kifejezetten jól játszottunk. Utóbbi meccsre összeállt a védekezésünk, Ábel jól védett és a komoly iramdiktálás következményeként folyamatosan jöttek a helyzetek, amelyeket szépen ki is használtunk, így sikerült a végén magabiztosan győznünk.

Vasárnap a KSI ellen egy nagyon jó meccsen sajnos egy góllal alul maradtunk, bár egy perccel a meccs vége előtt még vezettünk. Ezt a meccset valahol a Fradi és Kanizsa meccs közé sorolnám, hiszen volt több jó periódusunk, amikor hátul stabilak voltunk és abból építkezve gyors, hatékony támadásokat vezettünk, viszont sajnos kaptunk elkerülhető gólokat is és elől is hagytunk ki ziccereket bőven, gyakorlatilag magunkat vertük meg sajnos.

Úgy érzem, hogy a mérleg nyelve még billen jobbra- balra, hiszen azokon a meccseken, ahol stabilan védekezünk, jól véd a kapus, ellenállhatatlan iramot diktálunk és több jó egyéni teljesítményt is láthatunk támadásban, akkor működik a gépezet. Azon kell dolgozni, hogy az előbb említettek állandóvá váljanak, amihez arra van szükség, hogy a játékosok külön- külön, a csapat pedig együttesen legalább egy szintet lépjen feljebb.
 
Ezúton szeretném megköszönni a BVSC vezetőségének a 4 csapatos torna rendezésének lehetőséget!
 
Eredmény:
1. KVSE
2. KSI
3. BVSC
4. FTC
 
BVSC- FTC 8- 10
KSI- KVSE 7- 12
 
FTC- KSI 5- 10
BVSC- KVSE 11- 7
 
FTC- KVSE 7- 13
BVSC- KSI 9- 10
 
Adó 1 %