BVSC-Zugló

Aranyérmes Országos Fiú Ifjúsági Csapatunk!!

FaceBook

2018.06.03. 18:30 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- KSI SE 12- 11 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-3,5-2,3-1,2-5 )

BVSC- Zugló: Mizsei - Fodor 1, Mladoniczky 1, Ágh, Csorba 3, Tanczer 1, Sugár 2.  Csere: Szarvas, Batizi 1, Gyenis 1, Balaska, Sólyom 2.

kemeny-kristofKemény Kristóf: Életem legnagyobb élménye! Szeretném Mindenkinek megköszönni, aki részese volt és segített, elsősorban a játékosoknak, de az edzőkollégáknak, vezetőségnek, meg az egyesületnek is nagyon hálás vagyok! Nagyon boldog vagyok, hogy a BVSC család tagja lehetek, ennyire jó légkörben még életemben nem dolgoztam, ennyire jól még sehol sem  éreztem magam! A szezonról pedig annyit, hogy kétszer nyertük meg a bajnokságot. Egyszer egész évben, másodszor pedig ezen a hétvégén. Én úgy gondolom, hogy mi fejlődtünk a legtöbbet, tavasszal pontot sem vesztettünk, teljesen megérdemeltük az aranyat, a legjobb CSAPAT mi voltunk! Gratulálok Mindenkinek!

Személy szerint még annyit tennék hozzá, hogy nekem a családi vezetéknevem okán komoly felelősségem is van napról napra, hétről hétre, amit cipelek a vállamon és a hét közepén történtek után nekem külön örömet okoz bajnoki győzelem! Hajrá BVSC!

Adó 1 %