BVSC-Zugló

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- Elődöntő

FaceBook

2018.06.02. 17:00 óra- Szőnyi út

BVSC- Zugló- ZF- Eger 10- 9 Mérkőzés jegyzőkönyve ( 2-1,5-3,0-3,3-2 )

BVSC- Zugló: Mizsei - Fodor 3, Mladoniczky 1, Ágh, Csorba 2, Tanczer 1, Sugár 2. Csere: Szarvas, Batizi 1, Gyenis, Balaska, Sólyom

kemeny-kristofKemény Kristóf: Ezt a meccset kétszer kellett megnyernünk. 7- 3- nál kézben tartottuk az elődöntőt, ott sajnos volt egy komolyabb rövidzárlat, amit csúnyán megbüntetett az Eger, pedig ezt a differenciát akár végig is vihettük volna. Ezért kellett másodjára is megnyerni a párharcot az utolsó negyedben, ami mutatja a csapat erejét és egységességét, hogy lélektani hátrányból is képesek vagyunk váltani, amit idén már többször megmutattunk. Sajnos nem először fordul elő, hogy a 3.negyedben rövidzárlat okán sokkal nehezebb végjátékra kényszerítjük saját magunkat a kelleténél, ez kicsit olyan, mintha a tűzzel játszanánk... Ennek kiküszöbölése semmi más csak fej kérdés, hiszen fizikális problémáink nem lehetnek.

Hiszem azt, hogy tegnap a lelki teher leesett a csapat válláról és ez a mai döntőre plusz energiákat szabadít fel, ami felszabadultságban, bátorságban, vagányságban és extra teljesítményben mutatkozik meg, természetesen nem a fegyelmezettség kárára. Bízom a fiúkban, a fiúk is egymásban, hogy több, mint 10 év után újra hazai csapatot ünnepelhessen Ifi bajnokként a BVSC uszoda közönsége. Arra a szavamat adom, hogy a meccs előtt még vért is fogunk inni, hogy a KSI- t letaszítsuk a trónról, minden energiánkat mozgósítani fogjuk az utolsó nagy közös harcra!!!

Gyertek minél többen szurkolni, mutassuk meg, hogy a BVSC család legnagyobb ereje a közösségben rejlik! Hajrá BVSC!
Adó 1 %