BVSC-Zugló

Fiú Ifjúsági Országos Bajnokság- 24. forduló

FaceBook

2018.04.29. 12:30 óra- Komjádi

Market- Vasas- BVSC- Zugló 7- 8  Mérkőzés jegyzőkönyve( 4-1,0-2,2-3,1-2 )

BVSC- Zugló: Takács ( Mizsei )- Fodor 1, Mladoniczky 2, Ágh, Csorba 2, Tanczer 1, Sugár 2. Csere: Szarvas, Batizi, Gyenis, Balaska, Sólyom

kemeny-kristofKemény Kristóf: Sajnos a vasárnapot ott kezdtük, ahol a szombatot abbahagytuk. Rossz kapusteljesítménnyel, rengeteg hibával, dekoncentráltsággal, fegyelmezetlenséggel. A kapuscserétől sokkal stabilabbak lettünk hátul, de a kihagyott helyzetek tömkelegével továbbra is csak egy nagy kínlódás volt az egész. A helyzetünket tovább nehezítette, hogy ugyanazokat a típushibákat folyamatosan elkövettük hátul, úgy éreztem az egész meccsen, hogy gödörben vagyunk, amiből irtózatosan nehezen akarunk kimászni, és megállás nélkül saját magunknak nehezítjük meg a dolgunkat. Viszont végig azt éreztem, hogy fárad az ellenfél és a legvégén csak sikerült vezetnünk legalább egyszer, így sikerült iszonyatosan nehezen behúznunk a Vasast. Ha valaki, akkor Marci mindenféleképpen megérdemli a kiemelést, pazar védéseivel tartotta bennünk végig a lelket, gyakorlatilag ő hozott minket vissza a sírból. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez!

A meccs lefújását követően felértékelődött a győzelmünk, hiszen a KSI pontot veszített a Szentes ellen, ami azt jelenti, hogy tovább élnek az alapszakasz győzelmi esélyeink. 3 hét múlva játszunk velük hazai pályán egy sorsdöntő mérkőzést, bízom benne ez a sansz ad egy extra löketet a társaságnak és minél hamarabb sikerül rendeznünk sorainkat, elsősorban fejben. Hajrá BVSC!

Adó 1 %